Setari Cookie-uri

Cumpar rochie de mireasa !

Buna fetelor!
Cumpar rochie de mireasa in special modelul Viviane de la Christian Phillipe, sau orice este in genul sau, sau orice rochita care are bretelutze in forma de V, etc.
Masurile mele sunt: 95-78-91, si `1,56 si 55 kg.
Astept mesaj.
Va pupici !
sorinabride
Postat pe 12 Mai 2009 00:10
Am eu o rochita de vanzare si cred ca ti s-ar nimeri la marime. E culoare ivory, model Fashion Princess 2008, cu broderie aurie si vretele pe umeri late si vine in forma de V.
Daca te intereseaza poza iti pot trimite pe mail.

Pretul este de 500RON
corabia
Postat pe 16 Mai 2009 22:06
buna.am si eu o rochita de vanzare de la atelier diagonal. uita-te la pozele de la profilul meu sa vezi dc se aseamana cu ce vrei.
andreealina2
Postat pe 6 Septembrie 2009 16:38
salutare miresici!
am avut nunta in august si as vrea sa imi vand rochia de mireasa.... Rochia am achizitionat-o de la Expo Mariage- Casa de Moda Miss Giulia -Botosani. Rochia o puteti vedea pe profilul meu.. este aurie, compusa din 2 piese : fusta cu crinolina si corset brodat cu cristale Swarovski. este model unicat ( dupa cum scrie si pe eticheta). rochia este in stare foarte buna, am cumparat-o cu 3100 Ron( pretul de targ cu reducere) si as vrea sa o dau cu 2200-NEGOCIABIL. marimea 38(ajustabila). pentru mai multe detalii- va rog sa imi scrieti pe adresa mindroxy2005@yahoo.com // sau la nr. de tel 0731 491 075

va pup!
PS: am uitat sa mentionez ca sunt din Bucuresti
midroxy2005
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:57
Salutare!

Mi-am cumparat rochita de mireasa de la un salon din Cluj cu 1600 RONi, separat mi-am facut la croitoreasa si un bolero. Acuma as vrea sa o vand, bineinteles cu mai putin decat am cumparat-o eu....cu sau fara bolero.
Pe site-ul www.emanuela.ro poti vedea poze cu rochita mea. Daca ai intrebari ma poti contacta pe adresa de e-mail: ema_barabas@yahoo.com
Pa pa!
Manuella_grace
Postat pe 14 Septembrie 2009 19:02
Buna am si eu o rochita cu bretelute este La Spoasa marimea 38-40, daca cunosti marca iti poti da seama de calitatea si frumusetea ei, eu am inaltime 1,52 si am purtat-o cu tocuri de 11 si respectiv 10 cm, se afla intr.o stare excelenta dupa ce am dus-o la o curatatorie.
Pretul este de 6OO EURO si daca te intereseaza in mod serios rochita, pretul este NEGOCIABIL, voalul care este lung de 2,5 m si crinolina cu un singur cer sunt incluse in pret.
Ma poti contacta pe email roxanastanga1@yahoo.com
kudika180072
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:10
Vezi rochia mea! Poate iti place!
grace007215
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:26
Buna Sorina!
Rochita mea e ceva asemanator cu cea din poza ta de la Bien Savy. daca te intereseaza, doresc sa o vand sau sa o inchiriez la preturi accesibile. A mea e de la MAggie Sottero si e cam pe aceeasi linie.

Poti sa imi scri pe mess daca esti interesata si iti trimit niste poze: theofano2003

Alina
grace004079
Postat pe 28 Ianuarie 2010 12:13
Rochita mea corespunde cerintelor trale, are breteluite in forma de V, e creatie Fashiorn Princess superba.
Poze gasesti la profilul meu
Ambitiesivarf
Postat pe 1 Februarie 2010 09:00
Buna ,

Si eu vreau sa-mi vand rochita de mireasa , m-am hotarat cu greu
s-o fac dar cred ca asa este cel mai bine .
Este o rochita Agnes Toma , in care eu m-am simtit minunat , formata din doua piese top si fusta , marimea 38 ,alba.
lamba
Postat pe 8 Februarie 2010 17:28
Buna,

Si eu m-am hotarat sa-mi vand rochia de mireasa , cu greu este adevarat .
Este o rochie Agnes Toma ,formata din top si fusta fara crinolina ,alba , nr 38 , are putina trena , am dat pe ea 25 mil. si-mi doresc s-o dau cu 14 mil .
Sper s-o cumpere o persoana care sa se simta in ea atat de bine cat m-am simtit eu.
Pentru mai multe detalii putem vorbi pe denisa_lamba@yahoo.com.
lamba
Postat pe 8 Februarie 2010 17:36
Vand rochita de mireasa+bolero+crinolina in stare impecabila ,marimea 38 ,culoarea ivory.Eu am 1,67 si am purtat-o cu tocuri de 7 cm si este perfect.Poze la profil.Pret 2800 lei negociabil!
naty05
Postat pe 8 Februarie 2010 19:15
Buna fetelor! Am si eu o superba rochie de mireasa si vreau sa o vand! Nu stiu exact ce masura este, va pot spune ca eu am 1,67m inaltime (la nunta am purtat si tocuri) si 58kg. Am cumparat-o anul trecut si a fost purtata o singura data (de mine).
Este curatata si nu este deteriorata in nici un fel, arata ca noua.
Materialul, croiala si cusaturile sunt de calitate si va garantez ca in realitate este mult mai frumoasa decat se poate vedea in poze!
Pentru cele interesate de rochita, puteti vedea poze la profilul meu, iar daca va place si doriti mai multe detalii, va rog sa imi lasati un mesaj cu id-ul de mess sa putem vorbi si eventual pentru a putea vedea mai multe poze.
Am uitat sa mentionez ca sunt din Bucuresti.
Astept mesajele voastre! Mult succes!
evelinne
Postat pe 15 Februarie 2010 12:31
Am vandut-o :)
Manuella_grace
Postat pe 1 Aprilie 2010 18:20
Buna,
daca mai esti inca in cautarea unei rochii de mireasa te invit sa vezi pozele postate in contul meu cu rochii de mireasa import UK. Acolo vei gasi detalii legate de materiale si preturi. Catalogul contine mult mai multe rochite, iar daca imi spui ce fel de rochita te-ar interesa ti-as mai putea trimite si alte modele.Imi poti scrie si pe adresa de mail ralup2004@yahoo.com O zi buna, Raluca
rochiidemireasa
Postat pe 1 Aprilie 2010 19:27
Vezi rochia mea! Detalii pe email.
grace007215
Postat pe 6 Aprilie 2010 12:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUI VIITOARE MIREASA II FACE FACE IUBITU TORTU? 6 De la: eunescu09 26 Septembrie 2009 08:20
Imi vand rochita 4 De la: dbi2009 20 Septembrie 2009 21:03
Bijuterii pentru ocazii speciale 1 De la: Andrutzzzza 27 August 2012 16:25
ce parere aveti de buchetul de mireasa stil cosulet? 11 De la: Jannine 3 Iulie 2010 18:35
vand rochie de mireasa agnes toma 1 De la: dana16bv 27 Iunie 2010 16:04