Setari Cookie-uri

Buna !

Nu am postat niciodata pe forum. Am vazut insa multe sfaturi utile si m-am gandit totusi sa incerc si eu. Suntem impreuna de aproximativ 1 an.El nu este din romania, dar vorbeste bine limba romana.Am stat impreuna pana in decembrie. Atunci el a plecat in tara lui pentru ca avea de rezolvat ceva.De atunci nu ne-am mai vazut,dar vorbim zilnic la telefon, adica suntem inca impreuna. Au trecut 5 luni.Eu sunt singura care munceste si pana acum el a depins de mine. Eu am plecat din romania ca sa muncesc si sa-mi starng niste banuti sa pot face o casa, dar intr-un an de zile nu am reusit sa strang nimic.Am un salariu bunicel si as reusi intr-un an, doi sa strang banii de care am nevoie sa incep sa fac ceva.Cu el, insa, nu am reusit pana acum sa fac nimic pentru ca el nu munceste si eu il ...intretin parctic.Il iubesc, dar nu stiu daca asta ajunge pentru amandoi.....Sunt derutata, nu stiu ce sa fac....Mama m-a sfatuit sa pun capat relatiei, pentru ca nu voi realiza nimic cu acest om...Eu sunt genul de om care "bate fierul cat e cald". Nu cred nimic pana nu vad.El, insa, este calm, nepasator as putea spune, nu se agita pentru nimic.Avem si planuri, ne gandim la casatorie.Parintii stiu de intentiile noastre, dar eu nu mai sunt sigura daca mai vreau sa continui.Sunt singura in alta tara, el este la ai lui....nu stiu ce sa fac.Multi imi zic sa nu ascult de gura lumii....dar am apelat totusi la voi.....poate ma ajutati...cu niste sfaturi.Este altfel....Nu stiu cum sa procedez : sa mai astep, poate timpul va rezolva ceva sau sa pun punct aici si sa-mi vad de viata mea? Asta e intrebarea care ma macina de multa vreme si nu reusesc sa gasesc un raspuns....
lyla_grace
Postat pe 1 Iunie 2009 12:43
Gandeste-te la tine in primul rand!
Ce ai vrea tu fara sa faci compromisuri....faptul ca a plecat si aveti o pauza atat de mare, pe mine, personal, ma face sa cred ca e f posibil sa ai probleme pe viitor cu el......dar, cel mai bine, o discutie fata in fata, sincera si concreta, rezolva totul.........dar........citeste-l si printre randuri si ANUNTA-L CA TE DUCI SA-L VEZI, DAR NU-I DA TOATE DETALIILE......
Ai mai intai incredere in tine si apoi in el.......e mai sanatos ptr tine.
...................................................................
www.exposhop.ro - castiga week-end-ul tau la munte, trimite poza din vacanta!
adika_healthy
Postat pe 1 Iunie 2009 12:54
Tocmai asta imi lipseste :increderea in mine ! Din cauza asta am avut si inca am de suferit.M-am gindit sa fac si cum mi-ai spus tu, dar, sicer, mi-e frica sa nu se ajunga la mai rau.....I-am spus de multe ori sa vin si eu acolo, dar nu ma lasa ....Nu stiu care sunt motivele pentru care nu vrea.....:|
lyla_grace
Postat pe 1 Iunie 2009 18:41
lyla eu in locul tau as cauta un alt barbat, mie din ce scrii tu nu-mi da nici un fel de garantie sunt doar vorbe de la el si nu fapte nu as oprii relataia cu el, doar pur si simplu as cauta si altceva.

si nici decum sa te duci sa-l vezi ... crezi ca-l vei castiga asa niciodata el tb sa vina la tine

pt a-ti recapata increderea in tine iti recomnd sa citesti cartea "Spune pot si vei putea" de Norman Vincent Peale
este extraordinara sunt sigura ca iti va folosi. O gasesti la linkul de mai joshttp://www.librarie.net/carti/5280/Spune-pot-si-vei-putea-Norman-Vincent-Peale

succes

laura02maria
Postat pe 1 Iunie 2009 20:26
Ei atunci ti-ai raspuns singura!
Daca nu te lasa sa te duci al el, ascunde ceva...nu e sincer cu tine indiferent ce ti-ar spune sau promite in telefon.
Acum depinde de tine ce alegi: fericirea ta? sau fericirea lui? fericirea lui este sa nu va vedeti pentru moment, dar sa stie ca undeva, in lumea asta, esti si tu care il iubesti.........fericirea ta? aici raspunde tu pentru tine!
Trebuie sa ai incredere in tine si sa stii mereu ce vrei: nu mai face compromisuri de dragul altora sau sperand ca se va schimba persoana de langa tine.............nu exista asa ceva.......oamenii se schimba f greu sau chiar deloc.
Invata sa te iubesti pe tine! Si sa ai si tu pretentii de la cei de langa tine.........Tu oferi, tot oferi si astepti sa primesti, dar fara sa ceri! Nu vei putea mult timp asa........

...................................................................

www.exposhop.ro - 4 concursuri
adika_healthy
Postat pe 2 Iunie 2009 15:10
Buna,
Am stat 13 ani intr-o relatie in care el a muncit fizic,vreau sa spun ca a avut serviciu doar 5 ani. Si era un tip destept, dar nu a stiut ce sa faca cu darul primit de la Dumnezeu.Am continuat sa trag si sa sper ca intr-o zi va deschide ochii, pe langa asta m-am luptat si cu nesimtirea si impertinenta familiei lui, nu eram de nasul lor, dar de munca in casa lor eram buna.
RENUNTA cat esti tanara si frumoasa, pretuieste darurile primite de la dumnezeu, roaga-te sa-ti gasesti drumul in viata alaturi de un om muncitor, echilibrat.
Am o buna prietena, isi intretine barbatul de vreo 15 ani, nu-l mai suporta, nu se mai culca cu el, nu se mai intelege cu el, el a luat-o si cu bautura, viata ei e un calvar, dar ar trebui sa imparta casa......etc.
M-am ingrozit, m-am gandit bine si am zis ca nu vreau sa ajung asa.
M-am despartit la sf lui oct. anul trecut, nu l-am sunat, nu ne-am intalnit, m-am rugat sa gasesc un om echilibrat, asa cum sunt si eu. Astazi sunt fericita, m-am linistit si mi-am regasit zambetul si buna dispozitie.
Gandeste-te bine. Strangeti banii si cumparati casa la care ai visat, eu nu am reusit sa fac acest lucru pt ca am intretinut un barbat, regret timpul pierdut, dar nu-l pot intoarce.
Asculta si de parinti, la o adica, daca el iti va intoarce spatele, parintii vor fi sigur langa tine, si nu vor decat sa te vada fericita si nu chinuita. Viata trece prea repede.
Toate cele bune.
NOROC
coryna1c
Postat pe 4 Iunie 2009 15:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pregatiri NUNTA 5 De la: energiccom 28 Februarie 2010 08:25
Tortul Miresei 1 De la: grace007534 6 Februarie 2010 19:40
nunta la cort 5 De la: criss855 21 Aprilie 2010 17:11
gabriela H. 27 De la: geo_reincarcat_iara 11 Septembrie 2010 19:34
cum ne adresam socrilor? 69 De la: nelu_lumi 15 Februarie 2010 14:52