Mai multe
|
Viitoare mirese, am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa-mi descrieti cu lux de amanunte nunta voastra, cea pe care o organizati/visati. Am nevoie de povesti amanuntite, care sa atinga urmatoarele subiecte: -decoratiuni (huse, arcade, lumini, lumanari, boluri, baloane) -decoratiuni florale -accesorii nunta(marturii, invitatii, casuta dar, pahare miri, cocarde) -tortul de nunta -vestimentatie mireasa -vestimentatie mire -momente speciale (artificii, fantani, statui gheata, numere artisitice) -fotograf/cameraman -dj/formatie -locatie -wedding planner -machiaj/hair-style Toate aceste descrieri vorbesc despre voi si despre nunta voastra(de ce le-ati ales asa si nu altfel, cu ce scop). Asadar, la ce tip de nunta visati? Multumesc pt ajutor si va rog sa raspundeti numai daca aveti chef, deoarece, subliniez din nou, am nevoie de povesti cat mai detaliate! |
||
|
georgi_gorgi Postat pe 12 Martie 2010 10:29 |
||
|---|---|---|
| pentru ce? | ||
|
adinutze_grace Postat pe 16 Martie 2010 08:36 |
||
| f ciudat postul deschis,pentru ce ai nevoie?sa te inspiri ?n-ai perosnalitate si tu ,copiezi alta nunta ?? | ||
|
|
||
|
mariaaa80 Postat pe 16 Martie 2010 09:21 |
||
| PS: apropo,povestea porcului n-o vrei ?? | ||
|
mariaaa80 Postat pe 16 Martie 2010 09:22 |
||
| Consider ca ar fi fost ok sa fi precizat si scopul acestor "povesti detaliate"... | ||
|
michelle10 Postat pe 16 Martie 2010 11:19 |
||
| Destul de ciudat ce vrei, daca tot ai net cauta si te poti inspira si iti faci nunta cum o vrei,nu trebuie sa-ti spuna cineva sau sa te inspiri in functie de ce fac alte miresici, plus ca sunt atatea site-uri informative.............. | ||
|
mictib Postat pe 16 Martie 2010 12:21 |
||
| Ai putea sa "rasfoiesti" prin zecile de topicuri deschise pe aceasta tema....mult mai simplu...sau nu? | ||
|
angi_bz Postat pe 16 Martie 2010 19:03 |
||
|
Nu fiti rautacioase. Fata o fi in pana de idei. Ajutati-o! Daca nu ne ajutam intre noi, atunci cine sa ne ajute? Uite, eu de exemplu imi doresc mult ca nunta mea sa aiba loc primavara, si vreau ca anotimpul sa isi puna amprenta pe tot decorul (flori de primavara multe si multicolore, iar buchetul meu vreau sa fie din cale de toate culorile; totusi culoarea de baza vreau sa fie roz; cardurile de masa, invitatiile marturiile si cocardele vreau sa le confectionez singura (la urma urmei e criza, nu?); de ex. cardurile de masa vor fi fluturasi din hartiute multicolore atasati la paharul de sampanie, marturiile vor fi ceva deosebit, tot in ton cu primavara, dar in orice caz, nu bombonele, iar invitatiile as vrea sa fie in cosulete mici cu lalele; cat despre huse: albe cu roz, iar la spatele scaunului, unde se face nodul, o orhidee si putina verdeata). Cat despre muzica, vreau atat formatie, cat si calculator (sa fim seriosi, cum ar putea o formatie sa interpreteze melodia lui Martine McCutcheon - Perfect moment?). Apoi rochia...una simpla, fara bretele, din voal, primavaratica, lejera, irezistibila, fara voal, doar ocoafura lejera, colorata de vreo 2-3 crini roz (care merg perfect pe un par brunet). Costumul mirelui neaparat negru, cu lavaliera. Tort de martipan cu fluturasi roz, casuta pt daruri va fi confectionata dintr-o colivie alba ornata cu fluturasi si orhidee. La momente speciale nu m-am gandit inca, dar fantana categoric vreau, iar ca locatie ar fi ideal un restaurant pe malul unui lac. Ma gandeam si la o proiectie cu pozele noastre (a mirilor) de mici pana inainte de nunta si la o mica surpriza pt El. Iar in rest voi mai vedea. |
||
|
adelinairime Postat pe 16 Martie 2010 19:33 |
||
|
poate vrea si fata sa faca un documentar o fi vreun reporter ceva sau vreun organizator de nunti cine stie eu inca nu am facut nunta si sincer imi e groaza cand voi lua aceasta decizie deoarece am o imaginatie foarte bogata si vreau ca nunta mea sa fie frmoasa ,perfecta si asa cum mi-am dorit(defapt care fata nu viseaza la fel ca mine)cel mai tare imi e frica ca nu o sa gasesc rochia care mi-o doresc...dar mai e pana atunci ....:)) |
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 16 Martie 2010 19:34 |
||
|
PRETURI MINIME!!!!!!! PENTRU MOMENTE UNICE… VREI SA AI O NUNTA FRUMOASA SAU UN EVENIMENT CU TOTUL SPECIAL? NE OCUPAM NOI DE TOT CE AI NEVOIE PENTRU A FII MULTUMIT.VREI CA MOMENTELE SA FIE DE NEUITAT FARA SA AI PARTE DE GRIJI? POTI CONTA PE NOI,PENTRU CA PUTEM FACE VISUL UNUI EVENIMENT DE POVESTE SA DEVINA REALITATE! DECORATII DIFERITE EVENIMENTE! E-mail:mclapugean@gmail.com TEL:0721465264 |
||
|
Marry_grace Postat pe 16 Martie 2010 20:48 |
||
|
Tot ce pot sa spun este ca vreau ca ornamentele din sala sa fie cu albastru si rosu(inchis spre visiniu),buchetele la fel cu trandafiri albastri si rosii,pe masa servetelele la fel si scaunele si tot ce este de ornat sa fie albastru si rosu,naparat sa fie lautari nu dj ca am fost la nunti multe si am vazut diferenta,rochia vreau sa fie gen printesa fara multe volanase si brizbrizuri,cat ma simpla,cocul vreau sa fie gen floare(trandafir)dar asta o sa mauit la momentul portivit in mai multe reviste si o sa ma duc la coafor cu revista sau poza supa mine,ce sa mai zic ,mirele sa aiba costumul negru,rochia mea sa fie alba,domnisoarele de onoare sa fie imbracate la fel,poate doar culoarea rochiilor sa difere dar in rest sa fie la fel,aaa tortul sa fie diplomat(dar nu foarte dulce)sa aiba si o aroma de nes ,cafea ,sa aiba decoratiunile tot asa cu albastru si rosu(sunt culorile mele preferate pe langa negru care ar fi pe primul loc dar nu as putea sa fac la nunta mea negru ca si asa ma imbrac mai mult in negru daca as mai vrea si nunta mea sa aiba negru ,nu m-as mai marita cu cine as vrea poate cu un rokar;).) A si la verighete vreau cele mai frumoase verighete,sincer de pe acuma ma tot uit pe siteuri dar inca nu am vazut ceva care sa imi placa si sa zic da alea sunt,inafara de verighetele de la bvlgari,inca nu am vz nimic sa imi placa,nush vreau ceva sofisticat ,sau poate unicat. invitatiile sa fie tot asa ceva mai special,sa aibe un text mai ciudat asa,care in acelasi timp te face sa razi dar te si atinge la suflet E greu sa iasa tocamai cum iti doresti sau cum visezi ca nimic nu poate fi perfect dar eu si nu numai eu cred ca visam la niste nunti perfecte si frumoase Dar sa nu uitam fetelor ca atunci cand zici ca totul e bine se gaseste in momentele alea o baba(scz)o ruda care sa comenteze ca ba nu e paine pe masa ba nu are apa ba nu styu ce,am fost la o nunta in care saraca mireasa dupa ce ca era stresata ,mai si plangea in hohote ca nu styu ce ruda nu era multumita eu sincer ,pe mine nu o sa ma intereseze asa ceva sunt ospatari,ma bazez si pe mama soacra,ca o sa aiba grija de aceste mici amanunte care poate sa iti strice si cea mai frumoasa zi din viata,dar nu merita asa ceva ...e parerea mea ..dar nu despre asta e topicul acesta si nici nu vreau sa il schimb in rest doresc la toate fetele sa aiba nunta la care au visat intodeauna,si asa cum si-o doresc daca am gresit gramatical imi cer scuze
|
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 16 Martie 2010 20:53 |
||
|
PRETURI MINIME!!!!!!!!!!!! PENTRU MOMENTE UNICE… VREI SA AI O NUNTA FRUMOASA SAU UN EVENIMENT CU TOTUL SPECIAL? NE OCUPAM NOI DE TOT CE AI NEVOIE PENTRU A FII MULTUMIT.VREI CA MOMENTELE SA FIE DE NEUITAT FARA SA AI PARTE DE GRIJI? POTI CONTA PE NOI,PENTRU CA PUTEM FACE VISUL UNUI EVENIMENT DE POVESTE SA DEVINA REALITATE! DECORATII DIFERITE EVENIMENTE! E-mail:mclapugean@gmail.com TEL:0721465264 |
||
|
Marry_grace Postat pe 16 Martie 2010 20:58 |
||
|
VAND ROCHIE DE MIREASA, CULOARE ALBA...MODEL DEOSEBIT 2010.PRETUL ESTE FOARTE REDUS SI SE VINDE IMPREUNA CU CERCURI,VOAL SI PANTOFI(OPTIONALI) MARIME 38-40. miresele interesate pot intra la profilul meu sa vada modelul rochiei! |
||
|
Marry_grace Postat pe 16 Martie 2010 21:05 |
||
|
Nu am crezut ca are importanta, dar pentru a lamuri si acest lucru, nu am ramas in pana de idei si nici nu am nevoie de descrieri din care sa ma inspir, imi trebuie toate aceste povesti pentru lucrarea de dizertatie. Celor pe care nu i-a lasat rautatea sa ignore mesajul, stati linistiti, ca nu aveam nevoie de inspiratie si nici sa fur idei. Am crezut ca daca repet rugamintea de a nu scrie decat daca aveti chef, veti intelege, cei care nu sunteti pe subiect, ca nu era nevoie de prezenta voastra. Imi cer scuze ca v-a deranjat mesajul! Multumesc celor care mi-au raspuns, astept in continuare si alte povesti! |
||
|
georgi_gorgi Postat pe 17 Martie 2010 17:54 |
||
De la: dalyla, la data 2010-03-16 19:33:52Nu fiti rautacioase. Fata o fi in pana de idei. Ajutati-o! Daca nu ne ajutam intre noi, atunci cine sa ne ajute?
|
||
|
iulik_flore Postat pe 18 Martie 2010 10:59 |
||
|
Spuneti-va parerea... http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html Multumesc anticipat. |
||
|
Diamond_grace Postat pe 24 Iulie 2010 02:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| TOPUL RESTAURANTELOR NEPROFESIONISTE | 29 | De la: 30 August 2013 21:13 |
| Filmari evenimente cu foto gratis | 2 | De la: Diamond 24 Iulie 2010 22:12 |
| E sau nu e EL? | 9 | De la: cj25har 10 Iunie 2010 11:32 |
|
|
||
| CEDEZ LOCAL NUNTA - ZORILE CONSTANTA | 13 | De la: kudika_22395 8 Iulie 2013 00:06 |
| FOTO, VIDEO, MUZICA NUNTI SI NOTEZURI | 2 | De la: Diamond 24 Iulie 2010 22:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.