Mai multe
| Ce parere aveti despre produsele cosmetice NYX? Ati folosit astfel de produse? Daca da, cum vi se par? |
|
kudika313704 Postat pe 12 August 2010 16:26 |
|---|
| Cosmeticele NYX sunt senzationale.Sunt varianta mai ieftina a bine cunoscutelor produse MAC.Eu am folosit creionele Jumbo care sunt senzationale! Creioanele Jumbo le poti folosi pt orice! Pe poti folosi si ca baza de machiaj pentru a evidentia nuanta fardului folosit si pentru ca fardul sta mult mai bine pe aceste creioane.Nu de mult mi-am achizitionat si o trusa de 78 de culori de pe un site romanesc.Vreau sa spun ca o iubesc! Culorile sunt superbe si sunt f multe!! 78! Deci gasesti tot ce ai nevoie. L-am luat de pe romanian-outlet.Sunt super multumita de aceasta trusa! |
|
kudika_7380 Postat pe 14 Mai 2012 15:22 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 37 | De la: produse_fraulein38 4 Februarie 2012 03:40 |
| trusa de make-up | 1 | De la: tovarasha 6 Ianuarie 2011 14:44 |
| produsecosmetice ESTEE LAUDER, CLINIQUE, MAC si BOBBI BROWN | 1 | De la: ladydyana 25 Septembrie 2010 11:08 |
|
|
||
| yves rocher | 4 | De la: Metal_spell 14 Ianuarie 2010 06:56 |
| Make-up profesionall | 2 | De la: inna_grace 15 Octombrie 2010 17:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.