Mai multe
|
Buna fetelor, Imi vand rochita de mireasa marca Eddy K, pe care am achizitionat-o in 2008, de la Salonul Gabriela prin comanda speciala de la Milano. Caracteristici rochie: Culoare:Ivory Marime: 40 (are corset) Descriere: este brodata manual in partea de sus si pe trena Material: Satin imperial Accesorii: crinolina achizitionata tot de la Salonul Gabriela, gentuta Alte caracteristici: rochita este in stare impecabila, nu a fost stropita, sfasiata sau gaurita in timpul nuntii, este ca noua si asteapta pe umeras sa mai faca fericita o miresica. Pret 2008: 3750 ron rochia + 300 crinolina Pret 2010: 1800 ron rochia + 100 crinolina. Toate datele pot fi verificate la Salonul Gabriela. Pozele sunt pe contul meu, iar cine este interesata ii pot trimite pe mail o groaza de poze, si daca vrea pate sa o vada oricand. Locuiesc in Bucuresti. O zi buna! |
|
Trux Postat pe 16 August 2010 14:26 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Casuta de bani handmade,idei | 16 | De la: Bibilusha_grace 20 Mai 2013 10:44 |
| DJ NUNTA,BOTEZ | 1 | De la: kudika_5526 20 Aprilie 2012 01:34 |
| vand rochie mireasa | 2 | De la: Crist_ina 3 Iulie 2010 13:45 |
|
|
||
| Vand / inchiriez rochita de mireasa | 1 | De la: grace006419 9 Noiembrie 2010 13:04 |
| Rochie mireasa foarte ieftina - 750 lei | 1 | De la: cutiedecarton 4 Mai 2010 23:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.