caminul bugetarilor platita la pret intreg???

Buna. Ajutati-ma va rog si pe mine, daca puteti. Sunt intrata la facultate in Cluj la litere (Babes Bayayi), chineza-romana, si miercuri trebuie sa mergem sa ne inscriem la camin. Si acum se aud niste zvonuri cum ca si bugetari si-ar plati caminului la pret intreg??? Cei de la camin de anul trecut plateau 2 mil la camera de 2 persoane /asta insemnand ca de acum va fi 4 milioane si cei care stateau 4 in camera plateau 110 lei si acum vor plati 220 lei....mi se pare jignitor!!! Cum adica? Noi am intrat la buget, am invatat, am facut o medie sau am dat un examen ca sa ajungem acolo. Eu de exemplu sunt orfana de mama, daca nu intram la buget nu-mi permiteam Clujul, tinand cont ca e locul cel mai apropiat de satu Mare, unde se preda chineza, si mentionez ca nu am primit nici un fel de reducerii, burse/etc tinand cont de situatia mea....si atunci? Isi bate statul joc si de studentii? Dupa ce bugetarilor le-a taiat din salarii (inclusiv tatalui meu)...si a taiat si din pensia bebelusilor 150 lei.....e aboslut...nu penibil, e de ultima speta.
Oricum vreau sa va intreb daca cineva stie de aceasta situatie, lucruri concrete sau ceva lege...???
Multumesc!
pinochio91roxana
Postat pe 30 August 2010 21:10
De la: pinochio91roxana, la data 2010-08-30 21:10:56Buna. Ajutati-ma va rog si pe mine, daca puteti. Sunt intrata la facultate in Cluj la litere (Babes Bayayi), chineza-romana, si miercuri trebuie sa mergem sa ne inscriem la camin. Si acum se aud niste zvonuri cum ca si bugetari si-ar plati caminului la pret intreg??? Cei de la camin de anul trecut plateau 2 mil la camera de 2 persoane /asta insemnand ca de acum va fi 4 milioane si cei care stateau 4 in camera plateau 110 lei si acum vor plati 220 lei....mi se pare jignitor!!! Cum adica? Noi am intrat la buget, am invatat, am facut o medie sau am dat un examen ca sa ajungem acolo. Eu de exemplu sunt orfana de mama, daca nu intram la buget nu-mi permiteam Clujul, tinand cont ca e locul cel mai apropiat de satu Mare, unde se preda chineza, si mentionez ca nu am primit nici un fel de reducerii, burse/etc tinand cont de situatia mea....si atunci? Isi bate statul joc si de studentii? Dupa ce bugetarilor le-a taiat din salarii (inclusiv tatalui meu)...si a taiat si din pensia bebelusilor 150 lei.....e aboslut...nu penibil, e de ultima speta.
Oricum vreau sa va intreb daca cineva stie de aceasta situatie, lucruri concrete sau ceva lege...???
Multumesc!


Nu mai bine ai cauta tu un numar de telefon de acolo si te-ai interesa, decat sa exclami pe aici?
Draga mea, acum si la buget e ca si la cu plata, iti dau un exemplu:
Daca tu acum ai intrat la buget ( ceea ce e foarte frumos, felicitati) s-ar putea ca dupa prima sesiune sa aiba alti colegi de ai tai notele mai mari si din anul 2 sa treaca altul pe locul tau, atunci ce faci? ( bine, nu spun doamne fereste ca o sa fie asa, insa e posibil, nu?:)
Tu tine cont de un lucru, sunt copii buni, de la licee bune, care probabil nu au avut media la bac foarte mare, pt. ca liceul a fost TARE, insa-s buni:).......adevaratele rezultate se vad dupa primul an de studiu....spun eu.
Oricum am vazut " rasturnari" de situatii........sunt in Cluj si am in bloc o gramada de studenti din provincie, ..........sunt in chirie.
Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, mi-am zis si eu parerea, e pacat sa te revolti cand nici nu stii despre ce e vorba, eu zic sa suni.
stem_29
Postat pe 30 August 2010 21:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Magda ciumac 54 De la: FLORY_DULCIK 3 Decembrie 2009 22:05
Radio Online 1 De la: kudika_974833 10 Octombrie 2014 20:47
curs de fotografie in timisoara ? 1 De la: kudika013817 24 August 2010 13:56
un site interesant 1 De la: kudika_978140 18 Decembrie 2014 18:01
stire cutremuratoare 12 De la: Lucia38 23 Octombrie 2009 12:43
Setari Cookie-uri