Mai multe
Buna. Ajutati-ma va rog si pe mine, daca puteti. Sunt intrata la facultate in Cluj la litere (Babes Bayayi), chineza-romana, si miercuri trebuie sa mergem sa ne inscriem la camin. Si acum se aud niste zvonuri cum ca si bugetari si-ar plati caminului la pret intreg??? Cei de la camin de anul trecut plateau 2 mil la camera de 2 persoane /asta insemnand ca de acum va fi 4 milioane si cei care stateau 4 in camera plateau 110 lei si acum vor plati 220 lei....mi se pare jignitor!!! Cum adica? Noi am intrat la buget, am invatat, am facut o medie sau am dat un examen ca sa ajungem acolo. Eu de exemplu sunt orfana de mama, daca nu intram la buget nu-mi permiteam Clujul, tinand cont ca e locul cel mai apropiat de satu Mare, unde se preda chineza, si mentionez ca nu am primit nici un fel de reducerii, burse/etc tinand cont de situatia mea....si atunci? Isi bate statul joc si de studentii? Dupa ce bugetarilor le-a taiat din salarii (inclusiv tatalui meu)...si a taiat si din pensia bebelusilor 150 lei.....e aboslut...nu penibil, e de ultima speta. Oricum vreau sa va intreb daca cineva stie de aceasta situatie, lucruri concrete sau ceva lege...??? Multumesc! |
pinochio91roxana Postat pe 30 August 2010 21:10 |
---|
De la: pinochio91roxana, la data 2010-08-30 21:10:56Buna. Ajutati-ma va rog si pe mine, daca puteti. Sunt intrata la facultate in Cluj la litere (Babes Bayayi), chineza-romana, si miercuri trebuie sa mergem sa ne inscriem la camin. Si acum se aud niste zvonuri cum ca si bugetari si-ar plati caminului la pret intreg??? Cei de la camin de anul trecut plateau 2 mil la camera de 2 persoane /asta insemnand ca de acum va fi 4 milioane si cei care stateau 4 in camera plateau 110 lei si acum vor plati 220 lei....mi se pare jignitor!!! Cum adica? Noi am intrat la buget, am invatat, am facut o medie sau am dat un examen ca sa ajungem acolo. Eu de exemplu sunt orfana de mama, daca nu intram la buget nu-mi permiteam Clujul, tinand cont ca e locul cel mai apropiat de satu Mare, unde se preda chineza, si mentionez ca nu am primit nici un fel de reducerii, burse/etc tinand cont de situatia mea....si atunci? Isi bate statul joc si de studentii? Dupa ce bugetarilor le-a taiat din salarii (inclusiv tatalui meu)...si a taiat si din pensia bebelusilor 150 lei.....e aboslut...nu penibil, e de ultima speta. Nu mai bine ai cauta tu un numar de telefon de acolo si te-ai interesa, decat sa exclami pe aici? Draga mea, acum si la buget e ca si la cu plata, iti dau un exemplu: Daca tu acum ai intrat la buget ( ceea ce e foarte frumos, felicitati) s-ar putea ca dupa prima sesiune sa aiba alti colegi de ai tai notele mai mari si din anul 2 sa treaca altul pe locul tau, atunci ce faci? ( bine, nu spun doamne fereste ca o sa fie asa, insa e posibil, nu?:) Tu tine cont de un lucru, sunt copii buni, de la licee bune, care probabil nu au avut media la bac foarte mare, pt. ca liceul a fost TARE, insa-s buni:).......adevaratele rezultate se vad dupa primul an de studiu....spun eu. Oricum am vazut " rasturnari" de situatii........sunt in Cluj si am in bloc o gramada de studenti din provincie, ..........sunt in chirie. Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, mi-am zis si eu parerea, e pacat sa te revolti cand nici nu stii despre ce e vorba, eu zic sa suni. |
stem_29 Postat pe 30 August 2010 21:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Magda ciumac | 54 | De la: FLORY_DULCIK 3 Decembrie 2009 22:05 |
Radio Online | 1 | De la: kudika_974833 10 Octombrie 2014 20:47 |
curs de fotografie in timisoara ? | 1 | De la: kudika013817 24 August 2010 13:56 |
|
||
un site interesant | 1 | De la: kudika_978140 18 Decembrie 2014 18:01 |
stire cutremuratoare | 12 | De la: Lucia38 23 Octombrie 2009 12:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.