Setari Cookie-uri

CAUT UN TRATAMENT EFICIEN PENTRU INGRASAT

CAUT UN TRATAMENT PENTRU INGRASAT,AM OBSEVAT CA DATORITA STRESULUI IMI PIERD POFTA DE MANCARE ,AM INCERCAT CU TOATE MULTIVIT.,DAR ISI FAC EFECTUL DOAR PE TIMPUL TRATAMENTULUI ,DUPA ACEEA SCADE POFTA SI KG CARE LE IAU INTR O LUNA LE DAU JOS IN 2 ZILE.
kudika319773
Postat pe 5 Septembrie 2010 15:27
Esti sigura ca e din cauza stresului? Ti-ai facut un control la tiroida?
Barbie30
Postat pe 5 Septembrie 2010 15:29
daca te duci cate 1 ora la sala crede-ma k ii mananci si pe mama si pe tata
kagome_kudika
Postat pe 25 Septembrie 2010 13:57
De la: kudika319773, la data 2010-09-05 15:27:24CAUT UN TRATAMENT PENTRU INGRASAT,AM OBSEVAT CA DATORITA STRESULUI IMI PIERD POFTA DE MANCARE ,AM INCERCAT CU TOATE MULTIVIT.,DAR ISI FAC EFECTUL DOAR PE TIMPUL TRATAMENTULUI ,DUPA ACEEA SCADE POFTA SI KG CARE LE IAU INTR O LUNA LE DAU JOS IN 2 ZILE.

pai si daca tot esti atat de dornica....dc nu ai citit celelalte topicuri unde s-a mai discutat despre "problema" asta: si legat de ingrasare si de mitul cum ca daca iei vit si minerale iei in greutate :)
Ronnie_Coleman
Postat pe 25 Septembrie 2010 17:14
De la: kudika319773, la data 2010-09-05 15:27:24CAUT UN TRATAMENT PENTRU INGRASAT,AM OBSEVAT CA DATORITA STRESULUI IMI PIERD POFTA DE MANCARE ,AM INCERCAT CU TOATE MULTIVIT.,DAR ISI FAC EFECTUL DOAR PE TIMPUL TRATAMENTULUI ,DUPA ACEEA SCADE POFTA SI KG CARE LE IAU INTR O LUNA LE DAU JOS IN 2 ZILE.


Produse naturiste de la Calivita
Tratamentul il vei primi de la medicul Calivita, in functie de problemele pe care le ai si in functie de organism
Pt mai multe detalii, delyiutza_p
delyiutza_p
Postat pe 4 Octombrie 2010 15:38
Minciunica MLM...
kudika226898
Postat pe 4 Octombrie 2010 19:40
Bucureºti, la 16 Iunie 1920 (reteta originala)

Onorate Domnule Ofiþer!


Pentru cãci fiecare vizitã a Domniei voastre, ca ºi cu 20 ani în urmã cele ale tatãlui Domniei voastre, dimpreunã cu cinstitul Conu Iancu Caragiale este, pe lângã onoare, ºi un deosebit eveniment pentru localul nostru, vroiesc sã dau la rându-mi dovadã de cavalerism, împãrtãºindu-vã la dorinþa onoratei Dumneavoastrã soþii, Doamna Mãriuþa Baciu, reþetarul de preparare ai mititeilor noºtri, care, dupã cum bine ºtiþi sunt cei mai lãudaþi din tot Bucureºtiul. Astfel dau dovadã de încredere în Domnia voastrã spre a nu trãda nicidecum secretul delicioºilor noºtri mititei, secret pe care la rândul meu l-am primit de la marele Maestru Gastronom D-l Ticã Preoteanu, antemergãtoriul meu la conducerea bucãtãriei Carului. Adresez aceieaºi rugãciune ºi onoratei Dumneavoastrã soþii, Doamnei Mãriuþa, celei mai desãvârºite amfitrioane pe care sunt bucuros sã o fi cunoscut..
Perfecþiunea seratelor de cinã din casa Domniilor voastre, la care, mulþumesc lui Dumnezeu, am fost poftit, mi-au determinat hotãrârea sã va divulg taina celui mai de preþ preparat culinar care ne cinsteºte numele în capitalã, în þara întreagã ºi în strãinãtate.
Mititeii sunt un produs culinar din carne de vitã, în stare finitã de ºapte pânã la opt centimetri ºi la o grosime de cam trei centimetri, ce se servesc ori ca o gustare între mese la o halbã de bere, ori ca entrée, ori ca fel de mâncare de sine stãtãtoare. Ei îºi au originea în Balkan, provenind din Serbia, dar se întâlnesc ºi în Grecia ºi Turcia, de unde au fost preluaþi de bucãtãria româneascã. Cum le spune ºi numele, sunt niºte rulouri mici, fiind ºi numiþi astfel: mici, în Regat, din carne cu mirodenii, având menirea sã încânte gustul mesenilor. Se servesc numai proaspãt prãjiþi pe grãtar de jar fie cu tacâm, ori la scobitoare sub formã de gustare..
Se ia cãrniþã de vacã de la gât, fãrã a se îndepãrta grãsimea ºi se dã de douã ori prin maºinã, pentru a se mãrunþi cât mai bine ºi cât mai uniform.
Dacã va fi carnea prea slabã, se va adãuga ceva seu de vacã sau din lipsa acestuia chiar de oaie, ca la 100 pânã la 150 de grame pe fiecare kilogram cântãrit de carne. Nu se va lua în nici un caz slãninuþã, costiþã sau carne de porc, care nu fac decât sã strice gustul ºi sã ia din minunata savoare a mititeilor.
Se fierbe o zeamã din oase de vacã cu mãduvã, care se scade bine, din 500 grame de oase la fiece kilogram de carne.
Se pregãtesc pentru fiecare kilogram de carne mirodenii ºi condimente dupã cum urmeazã:
8 grame de piper proaspãt pisat mãrunt
12 grame de cimbru uscat cât mai proaspãt pisat mãrunt
4 grame de enibahar pisat mãrunt
2 grame de coriandru pisat mãrunt
2 grame de chimion turcesc pisat mãrunt
1 gram de anis stelat pisat mãrunt
8 grame de bicarbonat de sodiu
1 linguriþã de zeamã de lãmâie
1 lingurã de untdelemn
1 cãpãþânã bunã de usturoi aromat ºi nu din cel iute
La cantitãþi mai mari de cinci kilograme, se va adãuga pentru fiecare alte cinci kilograme de carne, câte o mãsurã mai mult din mirodeniile pomenite.
Se frãmântã carnea într-un vas pe mãsurã timp de un ceas, adãugând la început bicarbonatul de sodiu, care se stinge cu zeama de lãmâie. Jumãtate din zeama de oase ºi toate celelalte condimente, afarã de usturoi, se adaugã treptat, uniform ºi puþin câte puþin. Amestecul se acoperã ºi se dã la gheþar o zi ºi o noapte, dupã care se scoate, se lasã câteva ceasuri la dezmorþit ºi se mai frãmântã o datã preþ de o jumãtate de ceas cu restul de zeamã de oase dezmorþitã. Se face un mujdei de usturoi cu apã cãlduþã dintr-o cãpãþânã pentru fiecare kilogram de carne, care se lasã la tras o jumãtate de ceas. Se stoarce mujdeiul de usturoi într-un tifon, se adaugã sucul de mujdei ºi se mai frãmântã odatã amestecul preþ de un sfert de ceas.
Se dã din nou la gheþar pânã a doua zi. Preþ de trei ceasuri înainte de a fi prãjiþi ºi serviþi mititeii, se scoate amestecul de la gheþar, pentru a se încãlzi ºi muia; dupã trei ceasuri sau când s-a dezmorþit amestecul, se formeazã mititeii ca de un deget mare lungime ºi ca de douã degete grosime, se ung cu untdelemn pe toate pãrþile ºi la capete ºi se lasã sa stea la zvântat un ceas. Se prãjesc pe jar iute de lemne sau cãrbune, ungându-se din când în când cu mujdei, aºa ca sa prindã o crusta rumenã de jur împrejur.
Gratargii noºtri întorc fiecare mititel doar de trei ori pânã este prãjit.
La prãjit mititeii vor scãdea puþin, de unde ºi denumirea lor, sau cea de mici. Nu se lasã sã se pãtrundã, ca sã nu se usuce sucul care conþine savoarea condimentelor. Daca se prãjesc la foc prea mic, mititeii scad prea tare, se usucã, lapãdã tot sucul aromat ºi devin seci. Se servesc alãturi de chifle proaspete ori felii de franzelã, cu Mutard de Dijon sau muºtar picant ºi aromat, dupã preferinþã ºi cu sare ºi ciuºca. Doar ºi numai aºa veþi obþine mititei savuroºi cum se zice ca numai la noi sunt.
Cunosc mulþi din aºa numiþii gastronomi prin birturi ºi bodegi mai ales prin mahalale, care din neºtiinþã ori din spirit de falsã economie înmulþesc aluatul de mititei cu alte soiuri de carne de porc, cal ori oaie. Afarã cã scad mai puþin la prãjit decât ca cei de carne de vacã, nu au pe departe gustul ºi savoarea mititeilor adevãraþi. O greºealã mare mai este ºi zgârcenia la condimente, mai ales la usturoiu ºi piperu. Mai cu seama usturoiul este partea dominantã a gustului atât de specific al mititeilor.
Sunt fericit sa dezvãlui Doamnei Mãriuþa acest mic secret, pe care ºtiu ca nu îl va da mai departe, aºa cum nici eu nu-l voi dezvãlui decât urmaºului meu Maitre Cuisiner când îmi va lua locul la Caru cu Bere! Mititeii preparaþi de Dânsa sunt extrem de gustoºi, dar simþul meu gustativ mi-a dezvãluit imediat lipsa coriandrului, a anisului stelat ºi al chimionului turcesc. Cu aceste mirodenii, mititeii Doamnei Mãriuþa vor fi inegalabili!
Va aºtept luna viitoare când va întoarceþi cu regimentul din manevre, dimpreunã cu Domnii Ofiþeri Dinu ºi Vatache spre a savura o tavã de mititei ºi câteva halbe împreunã!
Dorindu-vã sãnãtate, voie bunã ºi noroc, vã rog a-i transmite umile sãrutãri de mâini Doamnei Mãriuþa, cea mai desãvârºitã gospodinã ºi Doamnã din înalta societate! Dumnezeu sã vã ajute!
RUY_BLAS
Postat pe 5 Octombrie 2010 21:25
Incearca sa mananci cat mai multe paste fainoase si in plus ar trebui sa consumi si alimente care sa-ti incetineasca tranzitul intestinal.
bombonica_dulce
Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:46
De la: bombonica_dulce, la data 2010-11-07 16:46:25Incearca sa mananci cat mai multe paste fainoase si in plus ar trebui sa consumi si alimente care sa-ti incetineasca tranzitul intestinal.
kudika351541
Postat pe 11 Ianuarie 2011 23:33
buna....as dori si eu un remediu pt a ma ingrasa..o reteta ceva...plsss
kudika351541
Postat pe 11 Ianuarie 2011 23:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dureri la urinare 20 De la: kudika431413 5 Septembrie 2011 17:22
CAFEAUA SANATOASA 3 De la: Terra_Mater 27 August 2009 12:44
Despre domnul doctor Victor Clatici 2 De la: healthy016565 25 Mai 2010 12:00
masaj de celulita iefin in constanta? 4 De la: Indiana_Jones 11 Noiembrie 2011 13:40
Euripedia 1 De la: kudika409441 22 Iunie 2011 15:52