Setari Cookie-uri

CAUT UN TRATAMENT EFICIEN PENTRU INGRASAT

CAUT UN TRATAMENT PENTRU INGRASAT,AM OBSEVAT CA DATORITA STRESULUI IMI PIERD POFTA DE MANCARE ,AM INCERCAT CU TOATE MULTIVIT.,DAR ISI FAC EFECTUL DOAR PE TIMPUL TRATAMENTULUI ,DUPA ACEEA SCADE POFTA SI KG CARE LE IAU INTR O LUNA LE DAU JOS IN 2 ZILE.
kudika319773
Postat pe 5 Septembrie 2010 15:27
Esti sigura ca e din cauza stresului? Ti-ai facut un control la tiroida?
Barbie30
Postat pe 5 Septembrie 2010 15:29
daca te duci cate 1 ora la sala crede-ma k ii mananci si pe mama si pe tata
kagome_kudika
Postat pe 25 Septembrie 2010 13:57
De la: kudika319773, la data 2010-09-05 15:27:24CAUT UN TRATAMENT PENTRU INGRASAT,AM OBSEVAT CA DATORITA STRESULUI IMI PIERD POFTA DE MANCARE ,AM INCERCAT CU TOATE MULTIVIT.,DAR ISI FAC EFECTUL DOAR PE TIMPUL TRATAMENTULUI ,DUPA ACEEA SCADE POFTA SI KG CARE LE IAU INTR O LUNA LE DAU JOS IN 2 ZILE.

pai si daca tot esti atat de dornica....dc nu ai citit celelalte topicuri unde s-a mai discutat despre "problema" asta: si legat de ingrasare si de mitul cum ca daca iei vit si minerale iei in greutate :)
Ronnie_Coleman
Postat pe 25 Septembrie 2010 17:14
De la: kudika319773, la data 2010-09-05 15:27:24CAUT UN TRATAMENT PENTRU INGRASAT,AM OBSEVAT CA DATORITA STRESULUI IMI PIERD POFTA DE MANCARE ,AM INCERCAT CU TOATE MULTIVIT.,DAR ISI FAC EFECTUL DOAR PE TIMPUL TRATAMENTULUI ,DUPA ACEEA SCADE POFTA SI KG CARE LE IAU INTR O LUNA LE DAU JOS IN 2 ZILE.

Produse naturiste de la Calivita
Tratamentul il vei primi de la medicul Calivita, in functie de problemele pe care le ai si in functie de organism
Pt mai multe detalii, delyiutza_p
delyiutza_p
Postat pe 4 Octombrie 2010 15:38
Minciunica MLM...
kudika226898
Postat pe 4 Octombrie 2010 19:40
Bucure�ti, la 16 Iunie 1920 (reteta originala)

Onorate Domnule Ofi�er!

Pentru c�ci fiecare vizit� a Domniei voastre, ca �i cu 20 ani �n urm� cele ale tat�lui Domniei voastre, dimpreun� cu cinstitul Conu Iancu Caragiale este, pe l�ng� onoare, �i un deosebit eveniment pentru localul nostru, vroiesc s� dau la r�ndu-mi dovad� de cavalerism, �mp�rt�indu-v� la dorin�a onoratei Dumneavoastr� so�ii, Doamna M�riu�a Baciu, re�etarul de preparare ai mititeilor no�tri, care, dup� cum bine �ti�i sunt cei mai l�uda�i din tot Bucure�tiul. Astfel dau dovad� de �ncredere �n Domnia voastr� spre a nu tr�da nicidecum secretul delicio�ilor no�tri mititei, secret pe care la r�ndul meu l-am primit de la marele Maestru Gastronom D-l Tic� Preoteanu, antemerg�toriul meu la conducerea buc�t�riei Carului. Adresez aceiea�i rug�ciune �i onoratei Dumneavoastr� so�ii, Doamnei M�riu�a, celei mai des�v�r�ite amfitrioane pe care sunt bucuros s� o fi cunoscut..
Perfec�iunea seratelor de cin� din casa Domniilor voastre, la care, mul�umesc lui Dumnezeu, am fost poftit, mi-au determinat hot�r�rea s� va divulg taina celui mai de pre� preparat culinar care ne cinste�te numele �n capital�, �n �ara �ntreag� �i �n str�in�tate.
Mititeii sunt un produs culinar din carne de vit�, �n stare finit� de �apte p�n� la opt centimetri �i la o grosime de cam trei centimetri, ce se servesc ori ca o gustare �ntre mese la o halb� de bere, ori ca entr�e, ori ca fel de m�ncare de sine st�t�toare. Ei �i au originea �n Balkan, provenind din Serbia, dar se �nt�lnesc �i �n Grecia �i Turcia, de unde au fost prelua�i de buc�t�ria rom�neasc�. Cum le spune �i numele, sunt ni�te rulouri mici, fiind �i numi�i astfel: mici, �n Regat, din carne cu mirodenii, av�nd menirea s� �nc�nte gustul mesenilor. Se servesc numai proasp�t pr�ji�i pe gr�tar de jar fie cu tac�m, ori la scobitoare sub form� de gustare..
Se ia c�rni�� de vac� de la g�t, f�r� a se �ndep�rta gr�simea �i se d� de dou� ori prin ma�in�, pentru a se m�run�i c�t mai bine �i c�t mai uniform.
Dac� va fi carnea prea slab�, se va ad�uga ceva seu de vac� sau din lipsa acestuia chiar de oaie, ca la 100 p�n� la 150 de grame pe fiecare kilogram c�nt�rit de carne. Nu se va lua �n nici un caz sl�ninu��, costi�� sau carne de porc, care nu fac dec�t s� strice gustul �i s� ia din minunata savoare a mititeilor.
Se fierbe o zeam� din oase de vac� cu m�duv�, care se scade bine, din 500 grame de oase la fiece kilogram de carne.
Se preg�tesc pentru fiecare kilogram de carne mirodenii �i condimente dup� cum urmeaz�:
8 grame de piper proasp�t pisat m�runt
12 grame de cimbru uscat c�t mai proasp�t pisat m�runt
4 grame de enibahar pisat m�runt
2 grame de coriandru pisat m�runt
2 grame de chimion turcesc pisat m�runt
1 gram de anis stelat pisat m�runt
8 grame de bicarbonat de sodiu
1 linguri�� de zeam� de l�m�ie
1 lingur� de untdelemn
1 c�p���n� bun� de usturoi aromat �i nu din cel iute
La cantit��i mai mari de cinci kilograme, se va ad�uga pentru fiecare alte cinci kilograme de carne, c�te o m�sur� mai mult din mirodeniile pomenite.
Se fr�m�nt� carnea �ntr-un vas pe m�sur� timp de un ceas, ad�ug�nd la �nceput bicarbonatul de sodiu, care se stinge cu zeama de l�m�ie. Jum�tate din zeama de oase �i toate celelalte condimente, afar� de usturoi, se adaug� treptat, uniform �i pu�in c�te pu�in. Amestecul se acoper� �i se d� la ghe�ar o zi �i o noapte, dup� care se scoate, se las� c�teva ceasuri la dezmor�it �i se mai fr�m�nt� o dat� pre� de o jum�tate de ceas cu restul de zeam� de oase dezmor�it�. Se face un mujdei de usturoi cu ap� c�ldu�� dintr-o c�p���n� pentru fiecare kilogram de carne, care se las� la tras o jum�tate de ceas. Se stoarce mujdeiul de usturoi �ntr-un tifon, se adaug� sucul de mujdei �i se mai fr�m�nt� odat� amestecul pre� de un sfert de ceas.
Se d� din nou la ghe�ar p�n� a doua zi. Pre� de trei ceasuri �nainte de a fi pr�ji�i �i servi�i mititeii, se scoate amestecul de la ghe�ar, pentru a se �nc�lzi �i muia; dup� trei ceasuri sau c�nd s-a dezmor�it amestecul, se formeaz� mititeii ca de un deget mare lungime �i ca de dou� degete grosime, se ung cu untdelemn pe toate p�r�ile �i la capete �i se las� sa stea la zv�ntat un ceas. Se pr�jesc pe jar iute de lemne sau c�rbune, ung�ndu-se din c�nd �n c�nd cu mujdei, a�a ca sa prind� o crusta rumen� de jur �mprejur.
Gratargii no�tri �ntorc fiecare mititel doar de trei ori p�n� este pr�jit.
La pr�jit mititeii vor sc�dea pu�in, de unde �i denumirea lor, sau cea de mici. Nu se las� s� se p�trund�, ca s� nu se usuce sucul care con�ine savoarea condimentelor. Daca se pr�jesc la foc prea mic, mititeii scad prea tare, se usuc�, lap�d� tot sucul aromat �i devin seci. Se servesc al�turi de chifle proaspete ori felii de franzel�, cu Mutard de Dijon sau mu�tar picant �i aromat, dup� preferin�� �i cu sare �i ciu�ca. Doar �i numai a�a ve�i ob�ine mititei savuro�i cum se zice ca numai la noi sunt.
Cunosc mul�i din a�a numi�ii gastronomi prin birturi �i bodegi mai ales prin mahalale, care din ne�tiin�� ori din spirit de fals� economie �nmul�esc aluatul de mititei cu alte soiuri de carne de porc, cal ori oaie. Afar� c� scad mai pu�in la pr�jit dec�t ca cei de carne de vac�, nu au pe departe gustul �i savoarea mititeilor adev�ra�i. O gre�eal� mare mai este �i zg�rcenia la condimente, mai ales la usturoiu �i piperu. Mai cu seama usturoiul este partea dominant� a gustului at�t de specific al mititeilor.
Sunt fericit sa dezv�lui Doamnei M�riu�a acest mic secret, pe care �tiu ca nu �l va da mai departe, a�a cum nici eu nu-l voi dezv�lui dec�t urma�ului meu Maitre Cuisiner c�nd �mi va lua locul la Caru cu Bere! Mititeii prepara�i de D�nsa sunt extrem de gusto�i, dar sim�ul meu gustativ mi-a dezv�luit imediat lipsa coriandrului, a anisului stelat �i al chimionului turcesc. Cu aceste mirodenii, mititeii Doamnei M�riu�a vor fi inegalabili!
Va a�tept luna viitoare c�nd va �ntoarce�i cu regimentul din manevre, dimpreun� cu Domnii Ofi�eri Dinu �i Vatache spre a savura o tav� de mititei �i c�teva halbe �mpreun�!
Dorindu-v� s�n�tate, voie bun� �i noroc, v� rog a-i transmite umile s�rut�ri de m�ini Doamnei M�riu�a, cea mai des�v�r�it� gospodin� �i Doamn� din �nalta societate! Dumnezeu s� v� ajute!
RUY_BLAS
Postat pe 5 Octombrie 2010 21:25
Incearca sa mananci cat mai multe paste fainoase si in plus ar trebui sa consumi si alimente care sa-ti incetineasca tranzitul intestinal.
bombonica_dulce
Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:46
De la: bombonica_dulce, la data 2010-11-07 16:46:25Incearca sa mananci cat mai multe paste fainoase si in plus ar trebui sa consumi si alimente care sa-ti incetineasca tranzitul intestinal.
kudika351541
Postat pe 11 Ianuarie 2011 23:33
buna....as dori si eu un remediu pt a ma ingrasa..o reteta ceva...plsss
kudika351541
Postat pe 11 Ianuarie 2011 23:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mesele dese 14 De la: Bangau_Dragos 22 Martie 2010 16:49
O mana, sau doua de ajutor? 11 De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 21:45
Vrei sa slabesti dar nu ai motivatie sau nu te poti tine de ea ? 11 De la: GeorgianaBB 1 Iulie 2011 20:44
produse bio 2 De la: kudika226898 14 Septembrie 2011 22:24
Un raspuns ceva? :) 10 De la: Arutzu28 28 August 2011 05:16