Mai multe
Hey!Caut anorexice cu experienta sa ma ajute sa fiu una de-a lor sau si incepatoare pentru suport reciproc.ID-ul meu e ana_mia1995
|
||
|
pro_ana Postat pe 27 Noiembrie 2010 11:40 |
||
|---|---|---|
Stii ce inseamna sa fii anorexica?
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 27 Noiembrie 2010 11:47 |
||
De la: pro_ana, la data 2010-11-27 11:40:15Hey!Caut anorexice cu experienta sa ma ajute sa fiu una de-a lor sau si incepatoare pentru suport reciproc.ID-ul meu e ana_mia1995
|
||
|
|
||
|
Valy90 Postat pe 27 Noiembrie 2010 12:52 |
||
|
Persoanele anorexice devin obsedate de greutatea lor si ajung chiar sa se infometeze. Acest lucru afecteaza intregul organism , in special organele vitale precum creierul, inima. Dar, din pacate, putine femei care ajung sa tina cura de slabire pentru ca iubitul nu le mai place asa cum sunt stiu ce inseamna sa ajungi anorexica. Primele semne de boala in cazul femeilor anorexice sunt caderea parului, ruperea unghiilor, ingalbenirea pielii si rarirea sau disparitia menstruatiei. Treptat, glanda tiroida nu mai functioneaza normal, pentru ca devine lenesa. Tensiunea scade foarte mult, la fel si pulsul. Apoi se instaleaza anemia grava si insuficienta cardiaca, deoarece inima nu mai are destula putere ca sa pompeze sangele. Un alt semn de agravare a bolii este urinatul foarte des, urmat de deshidratare. Daca nu este tratata, anorexia duce la moarte, cel mai adesea prin stop cardiac. |
||
|
Postat pe 27 Noiembrie 2010 16:20 |
||
|
http://stirileprotv.ro/stiri/international/imagini-socante-mumii-ambulante-femei-macinate-de-anorexie.html Poate ar trebui sa te uiti aici ca sa te lasi de obiceiuri letale ca asta . |
||
|
Postat pe 27 Noiembrie 2010 16:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mic bazar: cosmetice si numai | 1 | De la: saitan 16 Martie 2009 16:43 |
| Comenzi si inscrieri reprezentanti AVON | 2 | De la: kudika226898 24 Februarie 2011 22:32 |
| ce parere aveti ..? despre aceste cosmetice | 1 | De la: ocaziebuna 10 Martie 2010 08:01 |
|
|
||
| Inscriu reprezentanti avon, oriflame | 2 | De la: kudika226898 13 Iulie 2010 08:18 |
| sunt mamica si am nevoie de ajutor | 12 | De la: kudika226898 22 Aprilie 2011 15:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.