Mai multe
|
Necazurile lui Mo� Cr�ciun! Desigur c� to�i am crezut sau credem c� Mo� Cr�ciun nu are probleme! �i totu�i�Pe 23 decembrie este convocat la DNA! Cum de ce? S� dea declara�ii �n leg�tur� cu veniturile sale! Poli�ia �i solicit� permis de conducere pentru atelajul s�u cu reni! Asocia�ia pentru protec�ia animalelor �l acuz� c� exploateaz� renii �i �i supune la munci nepermise! �n unele ��ri i se solicit� viz� de intrare, inclusiv �n spa�iul Schengen! Ministerul finan�elor i-a trimis o not� prin care voia s� �tie ce fel de activitate desf�oar�; persoan� fizic� sau juridic�! Ministerul mediului l-a admonestat c� polueaz� prin faptul c� intra pe hornurile caselor. De la MAI a primit o �n�tiin�are cum c� �i trebuie autoriza�ie pentru intrarea pe hornuri! Exist� mari probleme cu importul de z�pad� �i brazi �n ��rile calde. Toate astea le-am aflat din surse private din staff-ul Mo�ului, pe care �ns� acesta nu a vrut s� le afle copiii lumii. Dar ca �ntotdeauna Mo� Cr�ciun va veni trec�nd peste toate piedicile puse de cei care nu vor ca noi to�i s� ne bucur�m de Sfintele S�rb�tori ale Cr�ciunului. V� doresc S�RB�TORI FERICITE �i s� uita�i de greut��ile vie�ii. FI�I OPTIMI�TI, av�nd cu voi SPIRITUL SF�NT AL S�RB�TORILOR DE CR�CIUN! l-am primit pe mail si am vrut sa-l imaprt cu voi! |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 21 Decembrie 2010 19:24 |
||
|---|---|---|
saracul Mos! eu credeam ca e singurul care nu are probleme, dar se pare ca nu este asa!
|
||
|
tavi85 Postat pe 22 Decembrie 2010 11:37 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-12-21 19:24:47Necazurile lui Mo� Cr�ciun!
|
||
|
|
||
|
Valy90 Postat pe 22 Decembrie 2010 11:53 |
||
Saracu` mos! |
||
|
Barbie30_ Postat pe 22 Decembrie 2010 13:17 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-12-21 19:24:47Necazurile lui Mo� Cr�ciun! la tati nii greu... ce crza domle ce criza...
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 22 Decembrie 2010 13:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| o vaca a rasturnat un tir acum 2 zile in comuna baicoi!!!! | 29 | De la: heaven_gate 22 Decembrie 2008 10:55 |
| Beam MLM ( job la domiciliu ) | 1 | De la: Knifey 23 Decembrie 2010 16:15 |
| este revoltator !!!! | 9 | De la: greierash_is_back 23 Noiembrie 2009 17:27 |
|
|
||
| a inviat elodia !!!!ce parere aveti? | 67 | De la: 21 Martie 2014 10:40 |
| Sloturi online | 1 | De la: sofro 28 Decembrie 2009 16:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.