Setari Cookie-uri

Nu stiu ce sa mai cred...

Buna KUDIKA. Am o mare nelamurire. Sunt cu iubitul meu de 3 ani si in ultima vreme se poarta cam ciudat. Pe scurt, cand ne mai certam si il intreb daca ma iubeste tace si nu vrea sa imi raspunda, insist si apoi imi spune nu. Dupa aceea ii spun cu multa intelegere ca accept acest lucru si ca cel mai bine ar fi sa ne despartim, dar niciodata nu vrea si imi spune ca el de fapt ma iubeste.nu inteleg acest comportament si de ce se comporta asa, l-am provocat la mai multe discutii si mereu imi spune ca mie doar mi se pare ca s-a schimbat si ca mereu e vina mea cand ne certam. Gelos, posesiv, nu e ca sa zici ca asta ar fi motivul pentru care nu vrea sa ne despartim, sincer nu stiu ce sa mai cred.Nu imi doresc sa ne despartim, dar parca nu mai pot sa stau asa, mereu sa ma intreb daca ma iubeste sau nu.
kudika315807
Postat pe 29 Decembrie 2010 01:05
Aici problema e la tine. Nu poti intreba un baiat non-stop daca te iubeste sau nu. Chestia asta ii enerveaza pe majoritatea. Daca te iubeste, intradevar iti va arata asta iar atunci tu nu vei mai fi nevoita sa intrebi :D !. Ti-o spun din proprie experienta. Sfatul meu este sa nu mai insisti cu intrebari al caror raspuns poate fi dat numai ca sa scape de gura ta !. crede-ma. da-i timp si nu il mai stresa. Arata-i ca il iubesti si sa vezi ca lucrurile vor sta cu totul altfle! Numai bine >:D< !.
heypisica11
Postat pe 29 Decembrie 2010 01:19
De la: kudika315807, la data 2010-12-29 01:05:50Buna KUDIKA. Am o mare nelamurire. Sunt cu iubitul meu de 3 ani si in ultima vreme se poarta cam ciudat. Pe scurt, cand ne mai certam si il intreb daca ma iubeste tace si nu vrea sa imi raspunda, insist si apoi imi spune nu. Dupa aceea ii spun cu multa intelegere ca accept acest lucru si ca cel mai bine ar fi sa ne despartim, dar niciodata nu vrea si imi spune ca el de fapt ma iubeste.nu inteleg acest comportament si de ce se comporta asa, l-am provocat la mai multe discutii si mereu imi spune ca mie doar mi se pare ca s-a schimbat si ca mereu e vina mea cand ne certam. Gelos, posesiv, nu e ca sa zici ca asta ar fi motivul pentru care nu vrea sa ne despartim, sincer nu stiu ce sa mai cred.Nu imi doresc sa ne despartim, dar parca nu mai pot sa stau asa, mereu sa ma intreb daca ma iubeste sau nu.
imti

Simti mereu nevoia de a auzi "te iubesc" ca sa ai o certitudine ca totul e ok in relatia voastra si nu e ,nu?Crezi ca daca il intrebi mereu se schimba cu ceva situatia?Nu se schimba nimic doar tu te minti frumos...Lasa-l sa-ti spuna el cand simte(daca simte) ca te iubeste,nu-l mai intreba atata.Ma intreb oare de ce spune ca e vina ta de cate ori va certati?Poate ca ar trebui sa te analizezi si sa schimbi ce faci gresit.
Barbie30_
Postat pe 29 Decembrie 2010 04:26
http://www.tpu.ro/familie-relatii/buna-tpu-am-o-mare-nelamurire-sunt-cu-iubitul-meu-de-3-ani-si-in-ultima-vreme-se-poarta-cam-ciudat-pe-scurt-cand-ne-mai/
anutzzaa
Postat pe 29 Decembrie 2010 05:54
De la: Barbie30_, la data 2010-12-29 04:26:23
De la: kudika315807, la data 2010-12-29 01:05:50Buna KUDIKA. Am o mare nelamurire. Sunt cu iubitul meu de 3 ani si in ultima vreme se poarta cam ciudat. Pe scurt, cand ne mai certam si il intreb daca ma iubeste tace si nu vrea sa imi raspunda, insist si apoi imi spune nu. Dupa aceea ii spun cu multa intelegere ca accept acest lucru si ca cel mai bine ar fi sa ne despartim, dar niciodata nu vrea si imi spune ca el de fapt ma iubeste.nu inteleg acest comportament si de ce se comporta asa, l-am provocat la mai multe discutii si mereu imi spune ca mie doar mi se pare ca s-a schimbat si ca mereu e vina mea cand ne certam. Gelos, posesiv, nu e ca sa zici ca asta ar fi motivul pentru care nu vrea sa ne despartim, sincer nu stiu ce sa mai cred.Nu imi doresc sa ne despartim, dar parca nu mai pot sa stau asa, mereu sa ma intreb daca ma iubeste sau nu.
imti

Simti mereu nevoia de a auzi "te iubesc" ca sa ai o certitudine ca totul e ok in relatia voastra si nu e ,nu?Crezi ca daca il intrebi mereu se schimba cu ceva situatia?Nu se schimba nimic doar tu te minti frumos...Lasa-l sa-ti spuna el cand simte(daca simte) ca te iubeste,nu-l mai intreba atata.Ma intreb oare de ce spune ca e vina ta de cate ori va certati?Poate ca ar trebui sa te analizezi si sa schimbi ce faci gresit.

la ora 4,30 ai avut vreun cosmar barbie!? eu nici de revelion nu stau treaz mai mult de ora 1!
pickard
Postat pe 29 Decembrie 2010 06:55

nu-i mai simplu sa-l intrebi pe el?
geo_resuscitat
Postat pe 29 Decembrie 2010 11:37
Dupa 3 ani, e normal sa intervina rutina. Probabil ca nu mai e pasiunea aceea de la inceput si de asta... Din pacate nu prea ai ce face in cazul asta...
Micael
Postat pe 29 Decembrie 2010 12:06
kudika312524
Postat pe 29 Decembrie 2010 12:10
Dacã eºti pe post de iubitã meriþi orice,dacã eºti soþie se schimbã treaba. Conjugã verbul a pricepe la GENUNZIU
ºi dacã iese eºti deºeaptã ,dacã nu-du-te la ºcoalã !
kudika312524
Postat pe 29 Decembrie 2010 12:16
heeeey!!
Nu il mai presiona sa iti zica "te iubesc" Sotul meu de fffffff putine ori imi zice ca ma iubeste cand il intrb"Baby ma iubesti?"El zice "DA".SI iar ma enervezi si zic
da zi domnee Da ,teiubescccc Si el mereu imi zice,sa nu il mai intreb treburi de astea..el nu e genul de barbat sa imi zica mereu mereu ca si cat ma iubeste...Dar stiu ca mai iubesete,dupa fapte,gesturi..si imi e suficient!!!avem 7 ani impreuna..deci,poate sa nu fie genul sa iti zica intruna ca te iubeste..asta tre' sa stii tu si sa iti dai seama,dupa cum se comporta cu tine,s-au cum s--a comportat astia 3 anni..daca ti-ar zice ca te iubeste,l-ai crede fara sa iti demonstreze????daca ti-a demonstrat ca te iubeste,tre' sa stai linistita,si tre sa valorezi si cel mai mic detaliu..te -am pupat!!!
alissya
Postat pe 29 Decembrie 2010 12:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SOS 14 De la: luulya 5 Iunie 2009 07:54
mai stiu oamenii sa iubeasca? 34 De la: geo_refinantat 11 Mai 2011 12:24
ce as putea face? 92 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 17:13
pana cand o viata amara? 22 De la: smigal 18 Martie 2009 16:05
sondaj sa-i zicem 27 De la: roz5blue6lila7 13 Februarie 2012 12:02