Mai multe
|
Nu stiu exact ce marime are rochita, eu am 1.80 inaltime si am purtat-o cu pantofi fara toc. Rochita este de la atelierul Divine din Brasov, modelul Baccara (puteti intra pe contul meu, unde mai am 2 poze cu ea). Tip sirena, din tafta, partea de jos umpluta cu tulle pe dedesubt, ornamentul de sub sani contine cristale Swarowski, rochia e intr-o stare foarte buna. Pretul pe care il doresc este 1700 ron, negociabil. |
|
iuliana_olariu Postat pe 18 Ianuarie 2011 10:24 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vand rochie de mireasa model San Patrick absolut superba!! | 1 | De la: Rissi 28 Iulie 2010 09:48 |
| rochita de mireasa super draguta | 2 | De la: florance83 23 Iulie 2010 15:47 |
| Vand rochie exceptionala model Antonella, MAGGIE SOTTERO | 1 | De la: Alexandra02 7 Septembrie 2009 22:56 |
|
|
||
| Rochii de mireasa MORI LEE by Avangarde Brides | 1 | De la: elitemariaj 19 Februarie 2012 14:08 |
| pentru fetele din craiova | 10 | De la: flowerpower 10 Aprilie 2010 08:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.