Mai multe
| am fost dianosticata cu maxtoza chistica si nu prea am inteles cum sa iau tratamentul ? mi sa dat diclofenac gel si vit.e .dna doctor mia spus sa ma ung 15 zile cu diclofenac la ambii sani dimineata si seara tinand cont de la prima zi a ciclului menstrual apoi sa iau vitamina e pana la a24 a zi .ce nu am inteles este faptul ca nu stiu cate zile sa iau vitaminele si de cand? dans.a mia dat acest tratament 3 luni . |
|
kudika360186 Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:08 |
|---|
|
Mastoza chistica denota un dezechilibru intre hormonii feminini resp . estrogeni si progesteron . Exista tratament specific cu extract de Vitex agnus castus , denumire comerciala FEMICUR , este un produs german cu multi ani de experienta in spate , care se gaseste si la noi in farmacii . Se ia incepand din prima zi de menstra timp de 3-6 luni , non stop . Veti observa detensionarea sanilor , reglarea ritmului , duratei si frecventei menstrelor , scade retentia premenstruala de lichide , reduce nervozitatea si iritabilitatea , corectand asa numitul sindrom premenstrual . Aplicarea repetata de creme cu masajul zonei pot fi chiar nocive . Evitati carnea de porc , prajelile , alcoolul sub orice forma prea multe cafele ; preferati peste , seminte de bostan , floarea soarelui , nuci , ulei de masline cat mai multe legume- fructe . Evitati ingrasarea , stressul precum si somnul la ore tarzii din nopapte . Anticonceptionalele sunt total contraindicate . Daca veti ramane insarcinata , alaptati cel putin 6 luni ; vedeti in sarcina si alaptare cel mai feresc "tratament " . Dr. CH |
|
healthy011235 Postat pe 25 Februarie 2011 22:38 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| parodontita - test genetic | 1 | De la: kudika_980866 6 Februarie 2015 15:00 |
| tapatul parului | 2 | De la: Barbie30 2 Noiembrie 2010 23:28 |
| Merita iubirea mea un sacrificiu?????????????? | 15 | De la: rashela 19 Martie 2011 08:06 |
|
|
||
| vreau sa ma las de fumat!!! | 10 | De la: battleofwits 6 Februarie 2011 14:55 |
| COINCIDENTELE | 56 | De la: monreve3031 31 Martie 2012 20:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.