Setari Cookie-uri

mastoza chistica

am fost dianosticata cu maxtoza chistica si nu prea am inteles cum sa iau tratamentul ? mi sa dat diclofenac gel si vit.e .dna doctor mia spus sa ma ung 15 zile cu diclofenac la ambii sani dimineata si seara tinand cont de la prima zi a ciclului menstrual apoi sa iau vitamina e pana la a24 a zi .ce nu am inteles este faptul ca nu stiu cate zile sa iau vitaminele si de cand? dans.a mia dat acest tratament 3 luni .
kudika360186
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:08
Mastoza chistica denota un dezechilibru intre hormonii feminini resp . estrogeni si progesteron .
Exista tratament specific cu extract de Vitex agnus castus , denumire comerciala FEMICUR , este un produs german cu multi ani de experienta in spate , care se gaseste si la noi in farmacii . Se ia incepand din prima zi de menstra timp de 3-6 luni , non stop . Veti observa detensionarea sanilor , reglarea ritmului , duratei si frecventei menstrelor , scade retentia premenstruala de lichide , reduce nervozitatea si iritabilitatea , corectand asa numitul sindrom premenstrual .
Aplicarea repetata de creme cu masajul zonei pot fi chiar nocive .
Evitati carnea de porc , prajelile , alcoolul sub orice forma prea multe cafele ; preferati peste , seminte de bostan , floarea soarelui , nuci , ulei de masline cat mai multe legume- fructe .
Evitati ingrasarea , stressul precum si somnul la ore tarzii din nopapte .
Anticonceptionalele sunt total contraindicate .
Daca veti ramane insarcinata , alaptati cel putin 6 luni ; vedeti in sarcina si alaptare cel mai feresc "tratament " . Dr. CH
healthy011235
Postat pe 25 Februarie 2011 22:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
parodontita - test genetic 1 De la: kudika_980866 6 Februarie 2015 15:00
tapatul parului 2 De la: Barbie30 2 Noiembrie 2010 23:28
Merita iubirea mea un sacrificiu?????????????? 15 De la: rashela 19 Martie 2011 08:06
vreau sa ma las de fumat!!! 10 De la: battleofwits 6 Februarie 2011 14:55
COINCIDENTELE 56 De la: monreve3031 31 Martie 2012 20:35