Setari Cookie-uri

tumoare cerebrala

Povestea Cristinei – A salvat un suflet și acum ea are nevoie sã fie salvatã
Cristina are cancer. Viața ei valoreazã acum 25.000 de Euro și se aflã în mâinile unui spital din Turcia. Haideți sã o ajutãm sã strângã acești bani!
Spune și altora despre aceastã campanie
Poți ajuta...
Donând — vezi în dreapta →
Fãcând acest caz cunoscut și altor persoane
Afișând pe site-ul tãu un banner cu aceastã campanie — vezi mai jos ↓
Susține pe site-ul tãuSusține cu banner pe site-ul tãu aceastã campanie sau Campanii umanitare, prin rotație »
6 site-uri susțin aceastã campanie. Vezi care »
cocalari.com, anunturitop.ro, kazon.ro, decoady.blogspot.com, forum.woxgames.com/members/blackforce-3609, g1b2i3.wordpress.com
Observație: Au fost listate numai acele site-uri de pe care s-a efectuat clic pe bannerul aceastei campanii„Sunt Daniela, sora Cristinei. Cu o ultimã fãrâmã de coerențã voi încerca sã vã spun povestea surorii mele. Sper cã prin acest blog vom reuși sã strângem banii care o despart pe sora mea de un sfârșit tragic.

Sora mea, Cristina, are 42 de ani. A fost mereu o femeie veselã și puternicã. S-a cãsãtorit la 21 de ani și și-a dorit mereu un copil. Din pãcate, din motive medicale, acest lucru nu a fost posibil. Mã gândesc cã planul lui Dumnezeu era altul. Voia sã ofere o familie unui copil dintr-un centru de plasament și a reușit. Cristina a adoptat un copil. Am vizitat împreunã o grãmadã de centre de plasament, dar fãrã succes. În final, am ajuns la spitalul de copii Cotroceni. În acest loc erau îngrijiți copiii bolnavi din centrele de plasament. Într-un pãtuț, Cristina a vãzut un bãiețel trist, cu lacrimi în ochișori, în vârstã de un an și jumãtate. A întrebat despre starea lui de sãnãtate și i s-a spus cã este un copil cu foarte multe probleme și cu puține șanse. I s-a pãrut nedreaptã soarta copilului. De ce puține șanse? Un copil așa de mic? A început procesul de adopție a copilului pentru a merge cu el la medici și a cãuta o soluție.

Într-un an a reușit sã obținã actele pentru adopție. În tot acest timp a luptat pentru a reuși sã vindece copilul și sã-i ofere o familie. De atunci totul în lumea ei a devenit acest copil. Nu-și dorea decât ca viața lui sã fie frumoasã, sã fie iubit. Nu exagerez când spun cã vedea prin ochii acestui copil, respira cu ajutorul lui și lupta numai pentru el. Ne spunea mereu cã viața ei nu ar fi avut sens dacã nu ar fi existat acest copil.

Coșmarul a început când Cristinei i-a fost descoperitã o tumorã pe creier. A fost operatã la Bagdasar Arsene. Dupã operație neurochirurgul ne-a spus cã este vorba despre o tumorã gigant malignã care nu a putut fi extirpatã complet. În opinia dânsului, sora mea mai avea de trãit maxim un an. De atunci totul este întunecat pentru noi și nu reușim sã ieșim din acest întuneric. În urma examenului histopatologic realizat la Institutul Victor Babeș ne-au spus cã este vorba de gliosarcom, o boalã foarte agresivã și fãrã speranțe de a fi tratatã în România.

În luna iulie a anului trecut starea Cristinei a devenit foarte gravã. Privea în gol, era pierdutã. Nu mai era acea persoanã sensibilã pe care o cunoscusem. Am internat-o la I.O.B. pentru radioterapie și tratament. Am încercat o grãmadã de tratamente și starea ei s-a mai îmbunãtãțit. În luna decembrie a anului trecut am aflat cã tumora s-a extins. De când a aflat de boala ei îmi spune îmi fiecare zi sã am grijã de bãiat. Sã nu-l cert, sã-l mângâi în fiecare zi și sã-i spun cã ea îl vegheazã de sus. Plânge și spune cã cel mai tare o doare cã nu mai poate sã trãiascã mãcar 4 ani așa încât sã împlineascã și bãiatul 18 ani. Își încalcã promisiunea cã-l va face cel mai fericit copil, cã va fi alãturi de el mereu.

Este cumplit sã știi cã viața surorii tale atârnã de o sumã de bani. O sumã care poate nu-i mare pentru alții, dar pentru noi este imensã. Spitalul Medical Park din Turcia ne-a oferit o speranțã în cazul Cristinei. Operația împreunã cu transportul medicalizat la clinica din Istanbul costã în jur de 25.000 de Euro.

Sper din suflet sã gãsim sprijin în cei care citesc povestea Cristinei și sã o ajutați sã meargã mai departe. Ajutorul dumneavoastrã îi mai poate oferi o șansã la viațã. Cu multe speranțe am scris aceste rânduri și vreau sã mulțumesc tuturor celor care ne vor da o mânã de ajutor.”

Bannere pentru site-ul tãu
Apãsați pe una dintre opțiunile de mai jos pentru a vedea o listã cu bannerele disponibile și pentru a obține codul necesar introducerii pe site-ul dumneavoastrã.
Banner pentru aceastã


Cine: Elena Cristina Ion, 42 ani
Diagnostic: tumorã gigant malignã, pe creier
Necesitã: operație la spitalul Medical Park din Turcia
Sumã necesarã: 25.000 euro

Documente doveditoare (clic pentru imagine mai mare)

Donații prin bancãRON: RO90BPOS73307540998RON01, deschis la Bancpost, Ag. Fundeni, titular Ion Elena Cristina
EUR: RO25BPOS73307540998EUR01, deschis la Bancpost, Ag. Fundeni, titular Ion Elena Cristina

Contact

mitelschi_alexandra@yahoo.com — Daniela Mitelschi, sora Cristinei
0762324864 — Daniela Mitelschi, sora Cristinei

Site web
http://ionelenacristina.wordpress.com/



kudika377287
Postat pe 18 Martie 2011 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mi`a intarziat menstruatia si nu stiu ce sa fac!:( 2 De la: kudika_17842 8 Octombrie 2012 16:34
Blog dedicat catelusei mele Cocutza 9 De la: andrada4u 12 Aprilie 2009 22:31
sanatate 4 De la: Barbie30_ 31 Decembrie 2010 06:03
Posibila sarcina? 7 De la: kudika_nikole 5 Februarie 2012 01:15
Apa cea mai buna 3 De la: kudika419705 24 Iulie 2016 16:20