Setari Cookie-uri

tumoare cerebrala

Povestea Cristinei � A salvat un suflet și acum ea are nevoie s� fie salvat�
Cristina are cancer. Viața ei valoreaz� acum 25.000 de Euro și se afl� �n m�inile unui spital din Turcia. Haideți s� o ajut�m s� str�ng� acești bani!
Spune și altora despre aceast� campanie
Poți ajuta...
Don�nd � vezi �n dreapta →
F�c�nd acest caz cunoscut și altor persoane
Afiș�nd pe site-ul t�u un banner cu aceast� campanie � vezi mai jos ↓
Susține pe site-ul t�uSusține cu banner pe site-ul t�u aceast� campanie sau Campanii umanitare, prin rotație �
6 site-uri susțin aceast� campanie. Vezi care �
cocalari.com, anunturitop.ro, kazon.ro, decoady.blogspot.com, forum.woxgames.com/members/blackforce-3609, g1b2i3.wordpress.com
Observație: Au fost listate numai acele site-uri de pe care s-a efectuat clic pe bannerul aceastei campanii�Sunt Daniela, sora Cristinei. Cu o ultim� f�r�m� de coerenț� voi �ncerca s� v� spun povestea surorii mele. Sper c� prin acest blog vom reuși s� str�ngem banii care o despart pe sora mea de un sf�rșit tragic.

Sora mea, Cristina, are 42 de ani. A fost mereu o femeie vesel� și puternic�. S-a c�s�torit la 21 de ani și și-a dorit mereu un copil. Din p�cate, din motive medicale, acest lucru nu a fost posibil. M� g�ndesc c� planul lui Dumnezeu era altul. Voia s� ofere o familie unui copil dintr-un centru de plasament și a reușit. Cristina a adoptat un copil. Am vizitat �mpreun� o gr�mad� de centre de plasament, dar f�r� succes. �n final, am ajuns la spitalul de copii Cotroceni. �n acest loc erau �ngrijiți copiii bolnavi din centrele de plasament. �ntr-un p�tuț, Cristina a v�zut un b�iețel trist, cu lacrimi �n ochișori, �n v�rst� de un an și jum�tate. A �ntrebat despre starea lui de s�n�tate și i s-a spus c� este un copil cu foarte multe probleme și cu puține șanse. I s-a p�rut nedreapt� soarta copilului. De ce puține șanse? Un copil așa de mic? A �nceput procesul de adopție a copilului pentru a merge cu el la medici și a c�uta o soluție.

�ntr-un an a reușit s� obțin� actele pentru adopție. �n tot acest timp a luptat pentru a reuși s� vindece copilul și s�-i ofere o familie. De atunci totul �n lumea ei a devenit acest copil. Nu-și dorea dec�t ca viața lui s� fie frumoas�, s� fie iubit. Nu exagerez c�nd spun c� vedea prin ochii acestui copil, respira cu ajutorul lui și lupta numai pentru el. Ne spunea mereu c� viața ei nu ar fi avut sens dac� nu ar fi existat acest copil.

Coșmarul a �nceput c�nd Cristinei i-a fost descoperit� o tumor� pe creier. A fost operat� la Bagdasar Arsene. Dup� operație neurochirurgul ne-a spus c� este vorba despre o tumor� gigant malign� care nu a putut fi extirpat� complet. �n opinia d�nsului, sora mea mai avea de tr�it maxim un an. De atunci totul este �ntunecat pentru noi și nu reușim s� ieșim din acest �ntuneric. �n urma examenului histopatologic realizat la Institutul Victor Babeș ne-au spus c� este vorba de gliosarcom, o boal� foarte agresiv� și f�r� speranțe de a fi tratat� �n Rom�nia.

�n luna iulie a anului trecut starea Cristinei a devenit foarte grav�. Privea �n gol, era pierdut�. Nu mai era acea persoan� sensibil� pe care o cunoscusem. Am internat-o la I.O.B. pentru radioterapie și tratament. Am �ncercat o gr�mad� de tratamente și starea ei s-a mai �mbun�t�țit. �n luna decembrie a anului trecut am aflat c� tumora s-a extins. De c�nd a aflat de boala ei �mi spune �mi fiecare zi s� am grij� de b�iat. S� nu-l cert, s�-l m�ng�i �n fiecare zi și s�-i spun c� ea �l vegheaz� de sus. Pl�nge și spune c� cel mai tare o doare c� nu mai poate s� tr�iasc� m�car 4 ani așa �nc�t s� �mplineasc� și b�iatul 18 ani. �și �ncalc� promisiunea c�-l va face cel mai fericit copil, c� va fi al�turi de el mereu.

Este cumplit s� știi c� viața surorii tale at�rn� de o sum� de bani. O sum� care poate nu-i mare pentru alții, dar pentru noi este imens�. Spitalul Medical Park din Turcia ne-a oferit o speranț� �n cazul Cristinei. Operația �mpreun� cu transportul medicalizat la clinica din Istanbul cost� �n jur de 25.000 de Euro.

Sper din suflet s� g�sim sprijin �n cei care citesc povestea Cristinei și s� o ajutați s� mearg� mai departe. Ajutorul dumneavoastr� �i mai poate oferi o șans� la viaț�. Cu multe speranțe am scris aceste r�nduri și vreau s� mulțumesc tuturor celor care ne vor da o m�n� de ajutor.�

Bannere pentru site-ul t�u
Ap�sați pe una dintre opțiunile de mai jos pentru a vedea o list� cu bannerele disponibile și pentru a obține codul necesar introducerii pe site-ul dumneavoastr�.
Banner pentru aceast�

Cine: Elena Cristina Ion, 42 ani
Diagnostic: tumor� gigant malign�, pe creier
Necesit�: operație la spitalul Medical Park din Turcia
Sum� necesar�: 25.000 euro

Documente doveditoare (clic pentru imagine mai mare)

Donații prin banc�RON: RO90BPOS73307540998RON01, deschis la Bancpost, Ag. Fundeni, titular Ion Elena Cristina
EUR: RO25BPOS73307540998EUR01, deschis la Bancpost, Ag. Fundeni, titular Ion Elena Cristina

Contact

[email protected] � Daniela Mitelschi, sora Cristinei
0762324864 � Daniela Mitelschi, sora Cristinei

Site web
http://ionelenacristina.wordpress.com/

kudika377287
Postat pe 18 Martie 2011 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un accident care ar putea sa distruga o familie... 8 De la: kud22 4 Octombrie 2009 22:46
coafor virtual 4 De la: steffy91 11 August 2011 01:19
Tu cate vieti salvezi intr-o viata? 1 De la: gabitza222 10 Noiembrie 2009 23:22
Arahnofobia! Cine sufera de arahnofobie si cum va tratati? 12 De la: kudika226898 22 Iunie 2013 16:20
rana pe col 24 De la: aliralu 22 Iulie 2013 08:42