Setari Cookie-uri

sfaturi.....

Nu stiu ce sa fac,de ceva timp(vreo 2 ani) fiica mea de 15 ani dorea foarte mult sa-si cunoasca tatal(nu mai stiam nimic de el de cand ne-am despartit,fiicamea avea 4 anisori iar lui nici ca i-a mai pasat de ea) ,ceea ce am si facut in ziua de Pasti cand mi-am luat inima in dinti si i-am dus-o la poarta.reactia a fost una buna,de atunci o suna zilnic.Duminica a mers cu un var din partea tatalui ei la tara sa-l vada sa petreaca cateva ore cu el...nu m-am impotrivit,mi-am zis ca nu ai strica sa aibe o relatie buna cu el.
Dar de atunci a inceput calvarul nostru....de 8 ani am o relatie cu un barbat mai in varsta ca mine cu 9 ani,relatie ce aproape ca statea pe loc(macar aveam un loc stabil unde stateam),cu fiica mea era foarte posesiv,tb sa faca doar ce vroia el dar avea si calitati,de cand a plecat fara voia lui sa-si vada tatal parca a inebunit,ne-a dat afara din casa(a schimbat yala),ne-a vorbit foarte urat,cu amenintari ...parca a inebunit.A tb sa apelez la politia ca sa pot intra in casa sa ne luam ceva lucruri de imbracat,carti, caiete...acum stam la sora mea(sta si ea cu chirie).eu nu-mi pot permite o chirie salariul meu fiind foarte mic....
Am nevoie de niste sfaturi,incurajari...am cazut intr-o depresie din care nu stiu cum sa ies.
Nustiu incotro sa o apuc,ce sa fac(tb sa fiu puternica pt.fiica mea care se pregateste pt.liceu)simt ca nimic nu mai are rost pe lumea asta,parca nu am putere sa merg mai departe...cu ce am gresit???
lya10
Postat pe 10 Mai 2011 09:25
Offf, grea viata asta si multe belele avem in ea.

Este greu ca trebuie sa stai la rude avand un copil, dar eu zic ca ai facut ceea ce trebuia. Fata ta merita sa-si cunoasca tatal si faptul ca el e receptiv fata de ea e foarte imbucurator. Tipul cu care erai tu, duca-se invartindu-se. El se comporta posesiv si si-a dat arama pe fata in acel hal tocmai pentru ca stia ca n-ai unde sa te duci si a jucat cartea asta. Urat, foarte urat. Zi mersi ca ai scapat de el, n-ai nevoie de asemenea influenta asupra fiicei tale, nu?
kudika_pudika
Postat pe 10 Mai 2011 17:07
buna ! sfatul meu este sa fii calma in situatia asta te poti inbolnavi si ce vei face atunci? gindeste ca zilele trec si tot odata si necazul cu ele vor venii si zile bune cind vei radia de fericire plimbate pe undeva ...unde sigur nuti va aminti de necazurile tale ai o fetita mare incurajativa si sfatuitiva impreuna ce este de facut Dumnezeu sa fie alaturi de tine eu iti doresc sa te intimpine bucuriile si fericirea cit mai curind
kudika384936_Maria
Postat pe 2 Iunie 2011 11:12
Sfatul meu e sa fi tare, si eu cu familia mea, adik sora mea si parintii am ramas fara casa, stam la un prieten de familie intr-un ap cu doua camere pana o sa poata tata sa faca imprumut de casa. tatal fetei ar putea sa o mai tina si la el sa nu o mai chinuitii pe copila, mai ales ca are capacitatea acum si trebuie sa aiba mintea limpede. si mergi si tu la biserica, incearca sa vb cu tatal natural al fetitei poate va ajuta cu banii, eu iti tin pumnii si sper sa treci repede peste aceasta pasa, si inca ceva.... Nu vreau sa zici k sunt rautacioasa, dar de ce nu cauti o babutza, kre e singurica si bolnava ai grija de babutza si va ramane casa. E foarte greu de gasit dar din vorba in vorba pt ca oamenii buni pe lumea asta exista vei gasii, sau dute in italia k si bona faci undeva la 2000 de euro pe luna. bafta si noi abia asteptam sa scapam de ap asta urat, sa ne mutam cu toti intr-o casa. Adik ai mei, eu am 21 de ani si din toamne vreau sa ma mut singura! ai grija de tine sper k te-am mai intarit pt k tu acum ca mana trebuie sa fi tare, gandestete k durerile de la nastere le-ai depasit cu brio pt k iti doreai copilul. Acum fa tot ce iti sta in putinta si oferi copilei un trai frumos si cu un camin calduros, barbatii sunt pe toate drumurile si nu asa mari de varsta! poop take care
mysgdream
Postat pe 3 Iunie 2011 00:56
Multumesc mult pt.parerile voastre care mi-au mai ridicat moralul..
lya10
Postat pe 3 Iunie 2011 10:32
Trebuie sa fi calma si sa incerci sa depasesti situatia.Sa nu accepti ca fiica ta sa renunte la scoala pentru un job, poate part-time in vara asta!
roz5blue6lila7
Postat pe 3 Iunie 2011 10:55
De la: lya10, la data 2011-06-03 10:32:04Multumesc mult pt.parerile voastre care mi-au mai ridicat moralul..


Pe langa tot ce ti-au zis fetele, eu ti-as mai spune de niste bete de chibrituri bagate in yala noua a domnului si, eventual, niscaiva rahat de caine pe clanta, o pisica moarta pe presul de la usa. Face minuni la moral.
Cred ca glumesc.

Glumesc?

Fii tare pentru cea mica! Daca ai avut o sora care ti-a deschis usa, atunci ai / aveti un sprijin.
rashela
Postat pe 3 Iunie 2011 11:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dragoste 35 De la: AdrianaR 3 Noiembrie 2010 21:56
cum as putea sa cresc in inaltime ??? 63 De la: kudika_9549 20 Iunie 2013 22:48
Angajari videochat nonerotic 11 De la: geo_reincarcat_iara 6 August 2010 13:00
sutienul ideal pentru sinii lasati 1 De la: kudika_26230 15 Ianuarie 2013 16:16
Male escort,help!? 1 De la: kudika_8969 1 Iunie 2012 22:36