Setari Cookie-uri

Interviu cu privire la �ntrebuințarea portofelului

Bun�. Numele meu este Alina și sunt student� �n anul I la masterul de Sondaje de opinie, marketing și publicitate din cadrul Facult�ții de Sociologie și Asistenț� social�, Universitatea București.
V-aș ruga, dac� aveți amabilitatea, s�-mi completați acest interviu, care va fi folosit drept baz� de studiu pentru un proiect de cercetare academic� legat de procesul de intens� estetizare prin care a trecut portofelul �n ultimii ani și despre �ntrebuințarea acestuia. Menționez c� r�spunsurile la aceste �ntreb�ri nu vor fi f�cute publice, ele for fi folosite doar �n scop didactic. V� mulțumesc.
P.S. Fiindc� acesta este un interviu și nu un chestionar, v� rog s� r�spundeți c�t mai detaliat posbil la �ntreb�ri. Mulțumesc frumos.

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGFYNnNkMGstY1NGekstbXFqdkpxQ1E6MQ
Accesați linkul de mai sus, completați cu r�spunsurile dvs. și dați clik pe submit.
lica_alina
Postat pe 7 Iunie 2011 17:28
l-am completat desi era doar pentru femei

battleofwits
Postat pe 7 Iunie 2011 17:40
Gata. :)
rashela
Postat pe 7 Iunie 2011 17:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tendintele toamnei in materie de bijuterii si accesorii 3 De la: ivory_za 21 Septembrie 2011 15:20
haine online 26 De la: cute_birdie 28 Ianuarie 2015 18:35
tendinte si noutari pt toamna 2009 3 De la: tequila_cu_varza 17 Noiembrie 2009 13:04
Gablonturi din sidef si scoica din Indonezia 6 De la: extensii4u 7 Septembrie 2009 23:22
wellington boots cizme de cauciuc 1 De la: kudika075367 17 Octombrie 2009 21:33