Setari Cookie-uri

Suvite blonde

Buna! de curand m-am vopsit suvite blonde cu Wellaton. Pentru ca m-am decolorat, tipa de la salon mi-a recomandat fff multe produse pentru ingrijire si intretinere.iata o lista:

-sampon si balsam elseve cu laptisor de matca

- masca de la kallos cu placenta

-sampon Silver-reflex de la kallos

-si inca un tub cu tratament din acela care se da dupa vopsire( un fel de balsam) acesta de la Pantene cu care mi-e zis sa ma dau odata la 2 saptamani

Mi-am cumparat toate aceste produse, insa intrebarea mea este: Cum si la cat timp trebuie folosite aceste produse?

adica eu stiu ca la o spalare cu sampon este suficient sa folosesc o masca sau un balsam...dar daca folosesc numai balsamul si samponul cu laptisor de matca...cum si cand mai utilizez si celelalte produse? astept sfaturi si pareri:*
Dyana10
Postat pe 30 Iunie 2011 19:55
Trebuia sa intrebi coafeza, ca doar ea ti-a " prescris reteta".
Noi de unde sa stim ce a avut acea doamna in cap cand ti-a facut lista?
Daca e sa ne luam dupa logica, este clar ca toate le folosesti cand te speli pe cap:)) ca doar nu-i umbla zilnic cu masca in cap.
Sau ma rog.......o data / saptamana. Tu simti daca-ti sunt uscate acele suvite:)
Tocmai d'aia ti-a insirat N produse, pt. a-ti fi mai usor la descalcit parul decolorat...si a-l hidrata cat de cat.
stem_29
Postat pe 30 Iunie 2011 20:04
Nu cumva ti-a dat o lista pentru a avea de unde alege? Adica, de nu gasesti x produs, il iei pe y pentru ca are acelasi efect?
Mie asa imi pare. Vad acolo doua sampoane si doua balsame. :)
rashela
Postat pe 30 Iunie 2011 20:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Piercing In buza 54 De la: kudika326863 23 Octombrie 2010 21:23
Salutare...este vorba despre fetele mai plinute 27 De la: DanteBogdan 20 Decembrie 2014 13:11
Concursuri 2 De la: DRAGOMIR_ALEXANDRA 20 Ianuarie 2010 16:36
slabim? 4 De la: kudika020674 11 Iunie 2009 22:14
Mi-ar placea sa ma inscriu la CONCURSUL e mag 1 De la: helgabenedek 25 Iulie 2008 19:39