Mai multe
|
Buna! de curand m-am vopsit suvite blonde cu Wellaton. Pentru ca m-am decolorat, tipa de la salon mi-a recomandat fff multe produse pentru ingrijire si intretinere.iata o lista: -sampon si balsam elseve cu laptisor de matca - masca de la kallos cu placenta -sampon Silver-reflex de la kallos -si inca un tub cu tratament din acela care se da dupa vopsire( un fel de balsam) acesta de la Pantene cu care mi-e zis sa ma dau odata la 2 saptamani Mi-am cumparat toate aceste produse, insa intrebarea mea este: Cum si la cat timp trebuie folosite aceste produse? adica eu stiu ca la o spalare cu sampon este suficient sa folosesc o masca sau un balsam...dar daca folosesc numai balsamul si samponul cu laptisor de matca...cum si cand mai utilizez si celelalte produse? astept sfaturi si pareri:* |
||
|
Dyana10 Postat pe 30 Iunie 2011 19:55 |
||
|---|---|---|
|
Trebuia sa intrebi coafeza, ca doar ea ti-a " prescris reteta". Noi de unde sa stim ce a avut acea doamna in cap cand ti-a facut lista? Daca e sa ne luam dupa logica, este clar ca toate le folosesti cand te speli pe cap:)) ca doar nu-i umbla zilnic cu masca in cap. Sau ma rog.......o data / saptamana. Tu simti daca-ti sunt uscate acele suvite:) Tocmai d'aia ti-a insirat N produse, pt. a-ti fi mai usor la descalcit parul decolorat...si a-l hidrata cat de cat. |
||
|
stem_29 Postat pe 30 Iunie 2011 20:04 |
||
|
Nu cumva ti-a dat o lista pentru a avea de unde alege? Adica, de nu gasesti x produs, il iei pe y pentru ca are acelasi efect? Mie asa imi pare. Vad acolo doua sampoane si doua balsame. :) |
||
|
|
||
|
rashela Postat pe 30 Iunie 2011 20:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Piercing In buza | 54 | De la: kudika326863 23 Octombrie 2010 21:23 |
| Salutare...este vorba despre fetele mai plinute | 27 | De la: DanteBogdan 20 Decembrie 2014 13:11 |
| Concursuri | 2 | De la: DRAGOMIR_ALEXANDRA 20 Ianuarie 2010 16:36 |
|
|
||
| slabim? | 4 | De la: kudika020674 11 Iunie 2009 22:14 |
| Mi-ar placea sa ma inscriu la CONCURSUL e mag | 1 | De la: helgabenedek 25 Iulie 2008 19:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.