Setari Cookie-uri

Eu ma schimb si evoluez. Ce se intampla cu restul?

Este clar. Simti si tu ca vremurile pe care le traversam sunt “altfel”, sunt deosebite si iti aduc un miros proaspat de speranta, de iubire si libertate. O altfel de libertate. O altfel de iubire.
Nu crezi in coincidente. Stii ca esti aici cu un scop limpede. Stii ca ti-ai ales momentul venirii cu o precizie de ceas elvetian. Ti-ai pus mai mereu intrebari existentiale, vitale pentru fiecare moment din viata ta. Ai stiut dintotdeauna ca esti «altfel», ca se intampla « ceva » in fiecare secunda.
Te uiti in jurul tau si simti ca nu esti singur. Ai cate un prieten sau mai multi cu care impartasesti aceste senzatii si sentimente. Dar simti ca nu e suficient. Vrei mai mult. Stii ca se poate mai mult. Vrei sa faci mai multe. Pentru tine. Pentru cei din jurul tau.
Dar noi iti dam o veste buna: nu este nevoie sa faci mai multe. Este suficient sa fii. Exact, sa fii. Sa fii Iubire. Sa fii Fericire. Sa fii Libertate. Pentru ca prezenta ta in lume deja genereaza atata Lumina cata este exact necesara pentru a te ghida si mai ales pentru a ghida pe cei care vin catre tine, in cautarea unei solutii.
Evolutia ta si a celorlalti are loc dincolo de cuvintele si actiunile noastre. Totul se intampla la un nivel subtil, nevazut de ochii nostri si neauzit de urechile noastre, dar simtit de inimile noastre si vibrat pe alte frecvente.
Daca te-a framantat cel putin una din dilemele de mai sus, daca ai vrut mereu sa faci mai mult, sa contribui mai mult sau mai putin la schimbarea care deja se intampla, daca ai simtit macar o data ca ai facut mai putin sau mai mult decat ar fi trebuit, vino sa impartasesti cu noi aceste experiente impreuna cu Catalin Manea, autorul cartii « Totul din Intreg ».
getinspiredtv
Postat pe 3 August 2011 19:59
sa inteleg ca vreti sa ne transformati in becuri
anastasia_m
Postat pe 3 August 2011 20:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SALINA TIMISOARA, Salina Jurca Timisoara 1 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:18
A la olteni :D 305 De la: Lucia38 17 Septembrie 2009 21:39
vrei sa fii reprezentant AVON?? 3 De la: taiko_delia 15 Ianuarie 2010 19:25
baietii 21 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:53
cabinet 7 De la: Lucia38 10 Noiembrie 2009 10:49