Mai multe
Buna,fetelor...mi-a intarziat menstruatia cu doua luni si m-am dus la ginecolog acolo mi-a facut o ecografie si mi-a spus ca totul e ok si nu trebuie intervenit cu nimic si sa nu-mi fie frica deoarece cu cat mai putina menstruatie cu atat mai bine dar mie nu-mi vine sa cred,eu stiu ca menstruatia trebuie sa vina lunar,nu? ce sa fac?(apropo sun virgina) |
||
|
laviniacristescu Postat pe 17 Septembrie 2011 12:58 |
||
|---|---|---|
De la: laviniacristescu, la data 2011-09-17 12:58:16 DRAGA LAVINIA,NU TREBUIE SA TE SPERII.DACA DCT A ZIS CA E TOTUL IN REGULE,ATUNCI ASA ESTE.ORCE FATA CARE INCA NU SIA INCEPUT INCA VIATA SEXUALA INTIMPINA ASTA.AI DEREGLARI HORMONALE SI ASTA E CEVA NORMAL.CIT TIMP ESTI FATA MARE CICLUL TAU INCA NU ESTE REGULAT.STAI LINISTITA SI EVENTUAL VORBESTE CU MAMA TA SAU CU PRIETENELE,SI O SA AFLI CA NU TOATE AU UN CICLU REGULAT.TE PUP! |
||
|
Titanika Postat pe 11 Octombrie 2011 13:05 |
||
De la: laviniacristescu, la data 2011-09-17 12:58:16 Venirea menstrei nu are nicio legatura cu virginitatea!Acel doctor ,ma si mira dealtfel explicatia pe care ti-a dat-o,ar fi trebuit sa fie mai rabdator cu tine si sa te ajute cu explicatii si solutii in rezolvarea problemei,pentru ca nu este normal ca o fata,femeie ,sa nu aiba ciclu menstrual!Nu ai spus ce varsta ai?Daca esti la pubertate,pot aparea astfel de dereglari,dar asta nu justifica raspunsul dat de medic!Nu sunt permise intarzieri mari de ciclu,decat daca se confirma existenta unor probleme hormonale,dar acestea tin de varsta,acesta este motivul pentru care te-am intrebat ce varsta ai?Daca se prelungeste perioada fara menstra,mergi din nou la medicul ginecolog,altul decat cel la care ai fost deja,dar trebuie sa consulti si un medic endocrinolog!Menstra este strans legata de functionarea glandelor endocrine . |
||
|
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 11 Octombrie 2011 13:29 |
||
Si eu am avut probleme la 13 ani cand mi-a venit primadata menstruatia era ffff dereglat....avem menstruatii la 3-4 luni..... imi era tare rusine sa ma duc la ginecolog pe atunci dar mama mo dus cu forta , si am primit aceias raspuns ca si tine.....adica eram prea tanara la 13ani. Pot sa zic si atunci si acuma am o menstruatie care tine 7 zile.......abia la 25 de ani sa reglat 30-35 de zile vine, medicul zice ca este bine asa. Nu am luat nici in medicament din aceata cauza.....daca vrei incearca si alt medic ginecolog.
|
||
|
andrea083 Postat pe 11 Octombrie 2011 20:43 |
||
| Este adevarat ca femeile cand sunt in perioada asta a lunii musca din oameni? | ||
|
broscoiu Postat pe 11 Octombrie 2011 20:51 |
||
Din oameni nu , numa din broaste
|
||
|
monik21 Postat pe 12 Octombrie 2011 16:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CONCEDIU BULGARIA | 4 | De la: lily_crin 6 August 2011 19:53 |
| sutienul ideal pentru sinii lasati | 1 | De la: kudika_26230 15 Ianuarie 2013 16:16 |
| extirpare de ovar | 3 | De la: kudika_951371 14 Ianuarie 2014 08:01 |
|
|
||
| INTOXICAREA PRIN IRADIERE | 2 | De la: valy90 16 Februarie 2011 18:39 |
| Ce ar trebui sa fac... | 19 | De la: Alle___sebi 19 Octombrie 2011 18:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.