Mai multe
| povestea mea e cam asa:acum doi ani si ceva am cunoscut un tip,si mi-a placut,dar el mi-a spus ca vrea sa fim doar sex buddies.....am acceptat desi speram mai mult......incercand in paralel sa gasesc pe cineva care sa vrea mai mult de atat.practic ne foloseam unul pe altul.ne vedeam o data pe luna in cel mai bun caz.....anul trecut am cunoscut un baiat si de atunci suntem impreuna..eu nu am mai continuat cu sex buddy.....pana acum cateva saptamani.deoarece relatia mea cam scartaie serios.iubitul m-a inselat de 2 ori.....prima data cand aveam 4 luni..spune el ca nimic serios dar am fost despartiti 2 zile.si a doua oara acum 2 luni......am gasit pe net cateva conversatii de ale lui cu o pustoaica de 17 ani cu care se masturba.......mi-a fost greu dar l-am iertat iar gandindu-ma ca a fost doar o distractie virtuala.si acum l-am inselat eu.......real.....sa continui cu el sau sa il aleg pe sex buddy....care e un ciudatel.....zice ca tine la mine dar nu vrea sa il mai insel.i-am explicat ca inainte nu-l inselam din moment ce nhttp://img.kudika.ro/comunitate/img/topic_icons/icon14.gifu eram cu el..si el mi-a zis ca vrea doar sex.......acum nu stie ca ma impart in doua parti.....ce sa fac????? | ||
|
kudika417456 Postat pe 18 Septembrie 2011 08:26 |
||
|---|---|---|
Vad ca tie iti place varianta "posta" Ne intrebi pe noi ce sa alegi?Pana acu` n-ai ales singurica,de ce nu o faci si de data asta?
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 18 Septembrie 2011 08:33 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-09-18 08:33:31Vad ca tie iti place varianta "posta" se poate alege si varianta "curierat rapid" neata barbie
|
||
|
|
||
|
miss_darine Postat pe 18 Septembrie 2011 09:12 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-09-18 09:12:03De la: Barbie30_, la data 2011-09-18 08:33:31Vad ca tie iti place varianta "posta" Neata Darine Ce sa mai aleaga varianta "curier rapid" cand este ea ? Baietii fac "comanda" si ea fuge repede O cere taxa de transport?
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 18 Septembrie 2011 10:03 |
||
De la: kudika417456, la data 2011-09-18 08:26:52povestea mea e cam asa:acum doi ani si ceva am cunoscut un tip,si mi-a placut,dar el mi-a spus ca vrea sa fim doar sex buddies.....am acceptat desi speram mai mult......incercand in paralel sa gasesc pe cineva care sa vrea mai mult de atat.practic ne foloseam unul pe altul.ne vedeam o data pe luna in cel mai bun caz.....anul trecut am cunoscut un baiat si de atunci suntem impreuna..eu nu am mai continuat cu sex buddy.....pana acum cateva saptamani.deoarece relatia mea cam scartaie serios.iubitul m-a inselat de 2 ori.....prima data cand aveam 4 luni..spune el ca nimic serios dar am fost despartiti 2 zile.si a doua oara acum 2 luni......am gasit pe net cateva conversatii de ale lui cu o pustoaica de 17 ani cu care se masturba.......mi-a fost greu dar l-am iertat iar gandindu-ma ca a fost doar o distractie virtuala.si acum l-am inselat eu.......real.....sa continui cu el sau sa il aleg pe sex buddy....care e un ciudatel.....zice ca tine la mine dar nu vrea sa il mai insel.i-am explicat ca inainte nu-l inselam din moment ce nhttp://img.kudika.ro/comunitate/img/topic_icons/icon14.gifu eram cu el..si el mi-a zis ca vrea doar sex.......acum nu stie ca ma impart in doua parti.....ce sa fac????? Nu ma mai mir deloc pentru faptul,ca de multe ori,barbatii desconsidera femeile foarte mult,atribuindu-le "calitati" din ce in ce mai numeroase si mai transante! Din pacate,exista femei asemenea tie si deopotriva,barbati ca cei ,ce iti impart favorurile sexuale! Ce as putea sa-ti scriu,astfel incat sa te decida sa rupi orice legatura ,ce o ai in acest moment cu ambii parteneri?? Va inselati reciproc,tu fugi de la unul la celalalt si macar de ar merita vreunul efortul fizic datorat alergaturii si cel sexual si psihic,pe care esti nevoita sa le distribui in mod egal ,partenerilor tai!Unul vrea doar sex fara implicare emotionala si celalalt practica masturbarea virtuala si din cand in cand, mai calca si prin alte strachini cu placeri!Ambii sunt de plans,de compatimit si toate ce ti se intampla,ar trebui sa-ti dea de gandit si sa termini cu relatiile de aceasta factura!Jonglarea cu barbatii este un joc" periculos" ,care pune calificative definitive asupra femeilor ,ce se avanta in astfel de numere de circ prostitual!Rupe-te de un astfel de stil de viata si cauta-ti un partener cat de cat stabil,care sa-ti ofere o oarecare stabilitate emotionala si nu numai!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 18 Septembrie 2011 11:03 |
||
De la: Barbie30_, la data 2011-09-18 08:33:31Vad ca tie iti place varianta "posta" ei ii place varianta sex buddy aia e mai buna
|
||
|
steffy91 Postat pe 18 Septembrie 2011 11:54 |
||
| Ai putea sa ii lasi pe amandoi si sa iti gasesti un barbat normal pentru o relatie normala. Ceva gen 2 in 1. | ||
|
Eva32 Postat pe 26 Septembrie 2011 00:19 |
||
| la asta m-am gandit si eu.sa caut pe altul..dar am ales sa raman cu iubitul meu......initial:)celalat s-a dovedit a fi doar pierdere de timp si energie...in relatia de acum am investit amandoi ceva nu doar eu......deocamdata mi-e bine asa | ||
|
kudika417456 Postat pe 26 Septembrie 2011 20:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Virgina sau? | 2 | De la: kudika_19949 2 Noiembrie 2012 14:10 |
| i need some ideas | 96 | De la: Shocata 21 Noiembrie 2010 12:04 |
| Videochat. Iar. | 3 | De la: one_size 22 Aprilie 2010 14:00 |
|
|
||
| ce faceti cand aveti un sot care vrea sa va vada ca faceti sex cu un alt barbat? | 98 | De la: rodika_mj 16 Februarie 2020 03:02 |
| Din dragoste pentru iubita mea bisesxuala am devenit si eu bisesxual! | 2 | De la: 26 Decembrie 2017 16:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.