Mai multe
| va rog sa mi spuneti ,daca stiti,eu vreau sa mi pun acryl pe unghia mea nu vreau sa fac extensie ci doar pe unghia mea si nu stiu daca este neaparat necesar sa pun si primer.POate sa lipseasca primerul si sa am nevoie doar de lichid acrylic ,pudra si pensula ???????si pensula trebuie sa fie neaparat de par natural????va multumesc!!!astept raspuns | ||
|
dyaruaf Postat pe 13 Noiembrie 2011 14:20 |
||
|---|---|---|
De la: dyaruaf, la data 2011-11-13 14:20:43va rog sa mi spuneti ,daca stiti,eu vreau sa mi pun acryl pe unghia mea nu vreau sa fac extensie ci doar pe unghia mea si nu stiu daca este neaparat necesar sa pun si primer.POate sa lipseasca primerul si sa am nevoie doar de lichid acrylic ,pudra si pensula ???????si pensula trebuie sa fie neaparat de par natural????va multumesc!!!astept raspuns Consulta ,draga,o manechiurista!Si pensulele cu fir de par natural,sunt calitative si recomandate! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 13 Noiembrie 2011 14:25 |
||
De la: Indiana_Jones, la data 2011-11-13 14:25:09pune-ti si pe dinti
|
||
|
|
||
|
steffy91 Postat pe 13 Noiembrie 2011 15:00 |
||
De la: dyaruaf, la data 2011-11-13 14:20:43va rog sa mi spuneti ,daca stiti,eu vreau sa mi pun acryl pe unghia mea nu vreau sa fac extensie ci doar pe unghia mea si nu stiu daca este neaparat necesar sa pun si primer.POate sa lipseasca primerul si sa am nevoie doar de lichid acrylic ,pudra si pensula ???????si pensula trebuie sa fie neaparat de par natural????va multumesc!!!astept raspuns Acrylul este cunoscut si sub denumirea de portelan sau rasina. Este un material dur lipsit de flexibilitate recomandat in special persoanelor care isi rod unghiile. Are miros, se usuca la aer si se indeparteaza cu ajutorul unuei solutii speciale pentru acryl. Pasi pe care trebuie sa-i faci pentru a-ti aplica acryl-ul pe unghii: Se dezinfecteaza mainile. Se pregateste suprafata unghiei prin pilire usoara si se scurteaza la maxim. Atentie! Nu exagera cu pilirea suprafetei unghiei, foloseste o pila abraziva dintr-un material usor(nu pila din metal) Se curata suprafata unghiei cu o periuta speciala pentru unghii, si se aplica baza aderenta numita primer Se lipeste tipsul cu lipici special pentru tipsuri sau in cazul constructiei se asaza forma sub unghie dupa care se aplica acryl-ul care se realizeaza prin amestecul pudrei acrylice cu lichidul acrylic. Dupa ce s-a intins uniform pe unghie cu ajutorul pensulei, se lasa la uscat 4-5 minute. Se finiseaza unghia in zonele in care este nevoie cu ajutorul unei pile abrazive Pe cuticule se aplica o crema emolienta (topeste cuticula), apoi impingem usor cutila cu un betisor de lemn Inainte de a aplica stratul de luciu care este si protector, netezim unghia cu un buffer (pila) Ultimul pas este aplicarea uleiului (special pentru cutile), pe cutile pentru hidratarea si calmarea zonei De preferabil ar fi in cazul aplicarii acryl-ului, sa apelati la un profesionist! Se recomanda folosirea unei pensule din par original(veverita sau bursuc)cele din par artificial se topesc. Sper ca raspunsul meu sa fi fost de ajutor .......... |
||
|
ferdystyleactive Postat pe 5 Februarie 2012 15:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Oja Calvin Klein | 2 | De la: Lucia38 6 Ianuarie 2011 14:44 |
| Unghii False Modele de sarbatori | 1 | De la: glamour_nails4u 24 Noiembrie 2010 18:29 |
| Vand Gel UV "All Season" 60 gr--200 RON, ORIGINA S.U.A | 4 | De la: emyly_emy 6 Decembrie 2011 09:58 |
|
|
||
| SALON PROFESIONAL DE MANICHIURA CU SOLUTII | 1 | De la: kudika320769 7 Decembrie 2010 13:09 |
| unghii cu gel se rup pe margini | 4 | De la: kudika_1042373 7 August 2021 18:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.