Setari Cookie-uri

uscaciune :(

Buna fetelor,
Scriu aici in speranta ca poate vreuna dintre voi a trecut prin situatia asta si poate are vreun sfat / solutie pentru mine...
Iau anticonceptionale de vreo 2 ani si pana acum nu am avut nicio problema cu ele... De curand, insa, am inceput sa simt o senzatie de uscaciune vaginala...si se agraveaza atunci cand incerc sa fac sex cu partenerul meu, pentru ca nu ma mai umezesc la fel...aproape deloc, as putea zice. Mi-a zis o prietena ca poate fi un efect secundar de la administrarea anticonceptionalelor...dar pe prospect nu scria asta.
Am mai folosit lubrifianti...dar e ciudat..pentru ca trebuie sa intrerupem totul ca sa luam lubrifiantul...si se strica toata "distractia".
Stiti cumva daca exista vreo solutie permanenta, vreun tratament care sa combata aceste efecte...si care sa nu fie doar provizoriu?
Multumesc anticipat.
sara_blueish
Postat pe 22 Martie 2012 14:58
De la: sara_blueish, la data 2012-03-22 14:58:49Buna fetelor,
Scriu aici in speranta ca poate vreuna dintre voi a trecut prin situatia asta si poate are vreun sfat / solutie pentru mine...
Iau anticonceptionale de vreo 2 ani si pana acum nu am avut nicio problema cu ele... De curand, insa, am inceput sa simt o senzatie de uscaciune vaginala...si se agraveaza atunci cand incerc sa fac sex cu partenerul meu, pentru ca nu ma mai umezesc la fel...aproape deloc, as putea zice. Mi-a zis o prietena ca poate fi un efect secundar de la administrarea anticonceptionalelor...dar pe prospect nu scria asta.
Am mai folosit lubrifianti...dar e ciudat..pentru ca trebuie sa intrerupem totul ca sa luam lubrifiantul...si se strica toata "distractia".
Stiti cumva daca exista vreo solutie permanenta, vreun tratament care sa combata aceste efecte...si care sa nu fie doar provizoriu?
Multumesc anticipat.

Da ,exista solutii ,dar mergi la medicul ginecolog,acesta iti va prescrie tratamentul adecvat!!Anticonceptionalele nu au rol determinant in declansarea sindromului de vagin uscat,care apare in urma diminuarii nivelului de estrogen din sange!!Ce varsta ai?
MissRainbow
Postat pe 22 Martie 2012 15:09
am fost la medic...si mi-a recomandat un tratament de 10 zile cu Feminella Hyalosoft - cate 1 ovul pe zi. mi-a zis ca este un efect secundar al consumului de anticonceptionale, dar ca apare destul de rar. la mine a aparut...asa ca mi-a recomandat ca si dupa tratamentul acesta, daca mai apar semne de uscaciune, sa iau pentru intretinere cate 2 ovule pe saptamana...sa fie totul ok.
sara_blueish
Postat pe 4 Aprilie 2012 15:59
De la: sara_blueish, la data 2012-04-04 15:59:24am fost la medic...si mi-a recomandat un tratament de 10 zile cu Feminella Hyalosoft - cate 1 ovul pe zi. mi-a zis ca este un efect secundar al consumului de anticonceptionale, dar ca apare destul de rar. la mine a aparut...asa ca mi-a recomandat ca si dupa tratamentul acesta, daca mai apar semne de uscaciune, sa iau pentru intretinere cate 2 ovule pe saptamana...sa fie totul ok.

Daca aceasta a fost recomandarea medicului,urmeaz-o cu strictete!
MissRainbow
Postat pe 4 Aprilie 2012 16:15
De la: sara_blueish, la data 2012-04-04 15:59:24am fost la medic...si mi-a recomandat un tratament de 10 zile cu Feminella Hyalosoft - cate 1 ovul pe zi. mi-a zis ca este un efect secundar al consumului de anticonceptionale, dar ca apare destul de rar. la mine a aparut...asa ca mi-a recomandat ca si dupa tratamentul acesta, daca mai apar semne de uscaciune, sa iau pentru intretinere cate 2 ovule pe saptamana...sa fie totul ok.

Multa sanatate iti doresc!
kokeshi
Postat pe 4 Aprilie 2012 18:31
Sunt simptome care apar, mai rar, la unele femei dupa o administrare indelungata a pastilelor anticonceptionale.Si, din pacate nu doar acesta este singurul dezavantaj al folosirii lor..Pot cauza modificari la nivelul sanilor,insotite de dureri,pilozitate excesiva,dereglari hormonale, infertilitate si multe altele..Se recomanda pauze de o luna, o data la 6 luni..Si eu am av.astfel de senzatii de uscaciune si le-am intrerupt,dupa o per.de 4ani(cu pauzele aferente)..Acum este totul bine.
kudika390310
Postat pe 6 Aprilie 2012 21:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mai sunt virgina? 51 De la: eu_ovidiu 15 Mai 2011 13:17
Sex neprotejat- Va rog rsp. 12 De la: alexandra_n 15 Mai 2009 15:22
Fetis 13 De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:43
Prezervative 24 De la: kudika414141 5 August 2011 09:26
cand ti-se cere voie sa-ti lasi partenerul sa faca sex cu altcineva! 121 De la: pamela_1 24 Iulie 2009 15:54