Setari Cookie-uri

Iluminatul perfect pentru dormitor - confortabil si functional

Dormitorul este locul unde ne retragem si ne relaxam, dar este, de obicei neglijat atunci cand ne amenajam locuinta. Desi dormitorul ar putea fi o oaza de bunastare si relaxare. Aici puteti citi, puteti petrece clipe romantice, tandre, va puteti relaxa, deci nu este numai locul unde mergem la culcare. De aceea conceptul de design al peretilor si a pardoselii joaca un rol foarte important. Totodata un rol foarte important in amenajarea dormitorului il joaca iluminatul, deoarece este o camera de locuit, se recomanda un sistem de iluminat adecvat.
In dormitor, este deosebit de importanta ajustarea luminii la diferitele conditii de utilizare. Dormitorul are nevoie de un iluminat general, luminos, cu surse de lumina de perete si tavan. Lampi de noptiera reglabile ofera lumina adecvata pentru lectura. De aceea iluminatul confortabil si functional este foarte important in dormitorul nostru. Lumina confortabila pentru imbratisari si clipe romantice, iar cea functionala pentru sarcini vizuale la dulap sau oglinda. La fel, cu un adjustor pe fiecare lampa se poate regla luminozitatea dorita si deja va puteti visa in al saptelea cer.
In principiu la iluminatul in dormitor este ideal ca, atat la usa de la intrare, cat si deasupra patului sa fie prevazut cu cate un intrerupator, pentru a putea aprinde sau stinge lumina din fiecare loc dorit.
Cu un concept de iluminare potrivit transformati dormitorul dvs. intr-un refugiu privat, o oaza de relaxare, un loc pentru clipe frumoase impreuna cu partenerul sau un loc pentru a aduna puteri noi pentru ziua urmatoare.
constructii24
Postat pe 9 Mai 2012 10:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
soba cu petrol 11 De la: barta_andras 28 August 2013 05:13
Inlocuirea parchetului vechi 13 De la: chifor_adrian 11 Martie 2010 15:48
cuptor electric sau cuptor pe gaz? 8 De la: DanutOlariu 8 Ianuarie 2011 17:47
ajutooorr!!!! 11 De la: kudika414141 1 August 2011 22:04
incalzire termica vs incalzire electrica 7 De la: kudika_943793 26 Noiembrie 2013 09:44