Mai multe
| am si eu o intrebare pentru voi: am o pereche de pantofi care nu sunt din piele si ma strang la degete! este vreo metoda prin care sa incerc sa ii largesc un pic chiar daca nu sunt din piele? | ||
|
Ungureanu_Maria_1 Postat pe 25 Iunie 2012 12:19 |
||
|---|---|---|
De la: Ungureanu_Maria_1, la data 2012-06-25 12:19:05am si eu o intrebare pentru voi: am o pereche de pantofi care nu sunt din piele si ma strang la degete! este vreo metoda prin care sa incerc sa ii largesc un pic chiar daca nu sunt din piele? Exista mai multe metode, dar niciuna dintre ele nu am incercat-o personal: cica pielea de la pantofi s-ar mai largi daca ii ungi pe interior cu spirt sau alcool medicinal, altii spun ca ii lasi o zi intreaga la congelator (nu glumesc), altii spun sa incerci sa porti pantofii prin casa avand o soseta mai groasa peste picior pana incep sa se largeasca pantofiorii, altii recomanda sa duci incaltamintea stramta la cizmar sa tii bata in locul unde te strang. Personal prefer sa nu-mi cumpar incaltaminte incomoda, iar daca pantofii sau sandalele sunt noi si ma strang un pic, incerc sa-i port, mai intai, pentru perioade scurte de timp, adica nu mai mult de 3 sau 4 ore si apoi ma schimb in pantofi mai comozi. In timp, pielea se lasa, iar pantofii nu mai sunt stramti. Sper sa te ajute sfaturile date. |
||
|
kokeshi Postat pe 25 Iunie 2012 12:26 |
||
| Doar la un cizmar... | ||
|
|
||
|
rondina Postat pe 25 Iunie 2012 12:26 |
||
|
Eu am o metoda ce o aplic cu succes cand am aceasta problema: dai pantoful din abundenta pe interior cu o crema grasa de maini. Rezultatele sunt sigure. Nu conteaza ca nu sunt din piele. Atentie: sa nu faci acest lucru daca deja ti-au facut bataturi. |
||
|
missa22 Postat pe 17 Iulie 2012 19:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sperma o problema? | 42 | De la: kudika_947516 5 Ianuarie 2014 11:32 |
| Sa-l las sa fuga, sau sa fac mai multe pentru el? | 7 | De la: rashela 9 Aprilie 2011 20:42 |
| http://papucei.ro/ghete-piele-naturala-maro-blanita-iepure-bej | 1 | De la: munteanuoanaroxana1981 14 Decembrie 2011 00:57 |
|
|
||
| buna | 10 | De la: kudika124021 28 Octombrie 2010 19:42 |
| RUGACIUNE FACATOARE DE MINUNI | 18 | De la: kudika_33597 10 Noiembrie 2015 15:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.