Setari Cookie-uri

Schimbarea nuantei de par

Buna tuturor! Am si eu o nelamurire cu ,culoarea parului.Sunt vopsita roscat insa sa decolorat si sa facut o nuanta nu prea frumoasa.Mi-ar place un blond coniac,aramiu insa nu cred ca mi-ar prinde numai din vopsea.Am auzit ca este o vopsea care are si decolorant in ea si poti ajunge si la culoarea dorita.Insa imi este frica ptr ca nu am un par destul de bogat,firul este subtire si moale..Cateva pareri,multumesc mult
kudika503694
Postat pe 4 Iulie 2012 12:45
De la: kudika503694, la data 2012-07-04 12:45:51Buna tuturor! Am si eu o nelamurire cu ,culoarea parului.Sunt vopsita roscat insa sa decolorat si sa facut o nuanta nu prea frumoasa.Mi-ar place un blond coniac,aramiu insa nu cred ca mi-ar prinde numai din vopsea.Am auzit ca este o vopsea care are si decolorant in ea si poti ajunge si la culoarea dorita.Insa imi este frica ptr ca nu am un par destul de bogat,firul este subtire si moale..Cateva pareri,multumesc mult

Pai si atunci de ce vrei sa-ti decolorezi parul ca sa devina si mai rar? Totusi daca vrei sa te risti pentru nuanta ta preferata, du-te la un salon de coafura serios sa te decoloreze si sa te vopseasca blond coniac cei de acolo.

kudika_10817
Postat pe 4 Iulie 2012 15:18
eu nu-ti recomand coaforul....incearca singura cu o vopsea fara amoniac..iar pt aceea culoare care e si preferata mea si nu o gasesc la nici o firma,eu combin blond cenusiu cu cca 1/8castaniu.roscat...mie imi reuseste!!!!
kudika_9562
Postat pe 20 Iulie 2012 11:49
Pentru a trece de la roscat la blond ai nevoie de decolorant. Incearca vopsea cu decolorant si nu decolorant praf pentru ca nu e asa nociva pentru par. Cu cat stai mai putin cu decolorantul pe par, cu atat mai putin se arde parul. Decolorantul nu se aplica direct pe radacina pentru ca iti poate arde pielea capului, si se aplica incepand cu ceafa. Parul se regenereaza si daca l-ai decolorat, conditia este ca apoi sa ii acorzi timp sa isi revina, sa stai departe de prea multe vopsele, uscator de par, placa s.a.m.d
kudi10
Postat pe 23 Iulie 2012 12:12
cel mai bine pt inceput iti poti face suvite,in acest caz nu pui in pericol,nici parul si nici scalpul Eu fac acest lucru de 14 ani,de cand am incaruntit!
Titanika
Postat pe 23 Iulie 2012 17:06
Incearca COLOR OFF, este un produs rusrsc ce decoloreaza parul fara sa il arda, eu l-am folosit si din bruneta m-am facut blonda si nu mi-am ars parul!!! danila_marina@yahoo.com
colorOFF
Postat pe 14 Septembrie 2012 18:24
De la: mdmdmd, la data 2012-09-14 18:24:54Incearca COLOR OFF, este un produs rusrsc ce decoloreaza parul fara sa il arda, eu l-am folosit si din bruneta m-am facut blonda si nu mi-am ars parul!!! danila_marina@yahoo.com

Ceea ce este incredibil avand in vedere reputatia blondelor!
Armain
Postat pe 14 Septembrie 2012 18:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pilulele de potenta! 10 De la: healthy017415__oliver 30 Martie 2012 17:49
Tu ce expriente deosebite ai trait in etapa indragostirii si cum vezi lucrurile in continuare? 65 De la: cristina_boeru_30 17 Octombrie 2013 21:30
Buna, vreau un sfat sincer 67 De la: nadasurf 21 Iulie 2010 10:07
Stie cineva un medic bun dermatologin Cluj? 1 De la: Gabriela_Maria25 7 Noiembrie 2017 09:03
probleme la schimbarea climei 1 De la: aliina97 10 Iulie 2010 03:21