Setari Cookie-uri

Primul contact sexual..sfaturi?parareri?:-s

In urma cu cateva zile am avut parte de mult asteptatul prim act sexual.Nu prea sunt informata in legatura cu asta si vroiam sa ma ajutati si sfatuiti.Cand mi sa rupt himenul am avut niste dureri groznice si am sangerat urmatoarea zi inca mai aveam niste mici dureri jos [la intrare in vagin ] acest lucru este normal? Nu am de gand sa nu folosesc prezervativul pentru ca am doar 18 ani si nu vreau sa risc,Acum mie frica de o eventuala durere sau complicati si ca va trebuii sa ma duc la doctor
kudika_16923
Postat pe 25 Septembrie 2012 09:20
De la: kudika_16923, la data 2012-09-25 09:20:24In urma cu cateva zile am avut parte de mult asteptatul prim act sexual.Nu prea sunt informata in legatura cu asta si vroiam sa ma ajutati si sfatuiti.Cand mi sa rupt himenul am avut niste dureri groznice si am sangerat urmatoarea zi inca mai aveam niste mici dureri jos [la intrare in vagin ] acest lucru este normal? Nu am de gand sa nu folosesc prezervativul pentru ca am doar 18 ani si nu vreau sa risc,Acum mie frica de o eventuala durere sau complicati si ca va trebuii sa ma duc la doctor



Nu trebuie sa-ti fie teama,asa se intampla la primul contact sexual,deflorarea implica si aparitia unei stari de disconfort fizic,trecatoare de altfel!!Foloseste protectie corespunzatoare!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Septembrie 2012 09:26
nu ai avut ce sa faci probabil el te-a presat , iubirea se simte cu sufletul nu cu fofeaza ,cu anusul ,sau cu gura, majoritatea adolescentilor sunt presati de anturaj sa-si inceapa viata sexuala cat mai repede, oricum daca era un gentelman avea grija de tine , era cat mai delicat si atent sa nu ai asemenea dureri, ce credeai ca sexul e ceva formidabil astea sunt minciuni de curvistine si bagabonti ca sa prosteasca cat mai multe fete adik sa corupa ca la alceva nu ai duce mintea.Iubirea platonica e cea mai frumoasa , imbratisari, saruturi, multa afectiune, tandrete, romantism, legatura emotionala trebuie sa primeze nu sa stai cu zburatoarea in sus ca nu rezolvi nimic si sa sti ceva chiar daca te culci cu el tot te va lasa, mai bine nu te culci si daca te lasa nu pierzi nimic, invatati sa va respectati fetelor ca daca nu , nu va va respecta nimeni! Da-l draku de fraier nu te mai culca cu el ca nu a stiut sa fie om.
kudika415639
Postat pe 10 Octombrie 2012 01:05
De la: kudika415639, la data 2012-10-10 01:05:40 Da-l draku de fraier nu te mai culca cu el ca nu a stiut sa fie om.





cred ca aceasta fraza...este total pe langa subiectul acestui topic!!!...
___906
Postat pe 10 Octombrie 2012 01:39
Daca nu esti informata despre ce se intampla la primul contact sexual, e pur si simplu ignoranta ta (ca sa nu zic prostia) si nu ai nici o scuza.
Esti majora si nu mai traiesti in epoca de piatra sa nu aiba cine sa-ti explice. Exista Google si atatea siteuri specializate de informatii, pune mana si cauta.

Si foloseste prezervativ sau altceva, ca sa nu te apuci sa ne scrii pe kudica sapt urmatoare ca e posibil sa ai vreo boala cu transmitere sexuala si sa intrebi ce e aia, sau ca e posibil mai fii si insarcinata si sa te/ne intrebi "oare cum se fac copiii, ca eu nu prea sunt informata ..?"
kudika052198
Postat pe 10 Octombrie 2012 15:20
De la: kudika_16923, la data 2012-09-25 09:20:24In urma cu cateva zile am avut parte de mult asteptatul prim act sexual.Nu prea sunt informata in legatura cu asta si vroiam sa ma ajutati si sfatuiti.Cand mi sa rupt himenul am avut niste dureri groznice si am sangerat urmatoarea zi inca mai aveam niste mici dureri jos [la intrare in vagin ] acest lucru este normal? Nu am de gand sa nu folosesc prezervativul pentru ca am doar 18 ani si nu vreau sa risc,Acum mie frica de o eventuala durere sau complicati si ca va trebuii sa ma duc la doctor


O scumpiko imi pare rau pentru ca ti-ai inceput viata sexuala la o varsta atat de frageda - dar daca sa intamplat poate chiar daca ai vrea timpul nu se intoarce inapoi si trebuie sa mergi mai departe. Afirma o doamna mai sus despre iubirea platonica, sunt de acord cu dansa insa pentru a ajuge la aceasta iubire platonica este necesar din pacate ca inainte sa trecem prin eperiente neplacute de viata. Aceste experiente au scopul de a ne face sa ne dorim acea iubire profunda care consta mai mult in emotii, sentimente si ceea ce vie din interior. Dar atunci cand traim aceasta dragoste platonica inevitabil va aparea si celalalt tip de iubire care consta in daruirea trupurilor unul altuia pentru a devenii un singur trup - in acest caz cele doua feluri de iubire traite in realitate duc la implinirea fiecarei persoane.
kudika_nikole
Postat pe 10 Octombrie 2012 16:44
Primul lucru pe care trebuie sa-l fac dupa ce ti-ai pierdut virginitatea este sa incerci sa-ti ti moralul ridicat si sa nu o iei razna. Depinde de norocul fiecarei fete, dca fata intalneste un iubit adevarat care sa o respecte si sa o aprecieze pentru ceea ce este ea - si o iubeste in adevaratul sens al cuvantulu, atunci acea fata va reusi sa depaseasca cu placere momentul pierderii virginitatii ei insa daca fata intalneste un baiat care nu o iibeste dar o amageste cu vorbe dulci doar pentru ca o place fizic atunci acea fata va avea de suferit va depasi momentul insa cu dificultate si in timp. Nu stiu ce fel de iubire traiesti tu dar indiferent de situatie fapta a fost consumata, viata merge inainte si intodeauna trebuie sa privim inspre viitor lasand ceea ce este rau inapoi si pornind cu o inima noua inainte astfel incat s incercam sa nu mai facem greseli in vita noastra, sa gandim inainte de a face ceva, astfel reusind sa traim o viata pura si implinita. Al doilea pas pe care trebuie sal faci este sa te asiguri ca te protejezi in momentele in care te daruiesti iubitului pe urma orice lucru carel vezi in neregula la corpul tau va trebui sa-l prezinti unui medic ginecolog. Eu sper sa reusesti sa ai o viata implinita in toate aspectele vietii!!! Succes!!!
kudika_nikole
Postat pe 10 Octombrie 2012 16:52
esti o fata naiva - te-ai lasat inselat de ""diavol"" in loc sa ai fi asteptat pe cel
care te iubeste din suflet si inima , adica iubirea adevarata -- generatia de astazi 0-- mai ales fetele.. habar nu au ce este moralitatea sufleteasca, si ca nu trebuie sa faci ce fac ceilalati.... dimpotriva trebuie sa fii constienta de toate lucrurile. si sa umbli cu capul sus,ivatati sa va respectati fetelor ca daca , nu va va respecta nimeni! E ADEVARAT.....
kudika326200
Postat pe 14 Octombrie 2012 10:29
Mii se pare mie sau mare parte din raspunsuri sunt ?
kudika076395
Postat pe 14 Octombrie 2012 12:11
eeh, cum va mai grabiti sa aruncati cu piatra...oare voi la ce varsta v-ati inceput viata sexuala?! chiar credeti ca daca astepti mai mult gasesti ceva mai bun? de parca ti-ar da careva vreun ''premiu'' pt rabdarea ta... barbatii sunt cam la fel la toate varstele! primeaza sexul pt ei si nici nu sunt asa de informati cum vor sa para... baiatul ala, care banuiesc ca nu are prea multi ani in plus, poate e chiar de varsta ei, nu stia nici el ce sa faca, poate ca nu mai avusese nicio virgina pana la ea...comparatia cu diavolul e mult prea dura! chestia cu dragostea adevarata e defapt o loterie, asta nu inseamna, nici ca trebuie sa stai singura pt tot restul vietii...si nici ca trebuie sa te arunci in bratele primului venit...asculta-ti inima, instinctul si logica, ia-ti masuri de precautie, dar mai ales comunica si informeaza-te! vorbeste deschis cu baiatul tau, explica-i prin ce treci si doar daca vezi ca nu vrea sa te asculte, abia atunci decizi ''sa-l dai draku'' :)) pt ca e o diferenta intre a nu sti si a nu vrea! bafta in continuare si ai grija de tine
thabakta
Postat pe 14 Octombrie 2012 12:57
Ai descris un fenomen normal, asa trebuie sa fie dar cu timpul vor trece durerile, fa o pauza5-7 zile sa se cicatrizeze ruptura himenului. Apoi saxul sa fie cateva zile mai leger[ treptat usurel]
healthy017339
Postat pe 21 Octombrie 2012 18:51
De la: kudika_nikole, la data 2012-10-10 16:44:48 dar daca sa intamplat poate chiar daca ai vrea timpul nu se intoarce inapoi si trebuie sa mergi mai departe.

Din romanul "In cautarea timpului pierdut"
Armain
Postat pe 21 Octombrie 2012 19:00
desi preludiul meu a durat cel putin 2-3 ore si au am avut dureri, sange...neplacut total! Aproximativ 3 luni nu mi-a placut deloc. conteaza pregatirea psihica. Acum dupa mult mai mult timp imi place.
kudika060122
Postat pe 23 Octombrie 2012 18:28
De la: kudika415639, la data 2012-10-10 01:05:40nu ai avut ce sa faci probabil el te-a presat , iubirea se simte cu sufletul nu cu fofeaza ,cu anusul ,sau cu gura, majoritatea adolescentilor sunt presati de anturaj sa-si inceapa viata sexuala cat mai repede, oricum daca era un gentelman avea grija de tine , era cat mai delicat si atent sa nu ai asemenea dureri, ce credeai ca sexul e ceva formidabil astea sunt minciuni de curvistine si bagabonti ca sa prosteasca cat mai multe fete adik sa corupa ca la alceva nu ai duce mintea.Iubirea platonica e cea mai frumoasa , imbratisari, saruturi, multa afectiune, tandrete, romantism, legatura emotionala trebuie sa primeze nu sa stai cu zburatoarea in sus ca nu rezolvi nimic si sa sti ceva chiar daca te culci cu el tot te va lasa, mai bine nu te culci si daca te lasa nu pierzi nimic, invatati sa va respectati fetelor ca daca nu , nu va va respecta nimeni! Da-l draku de fraier nu te mai culca cu el ca nu a stiut sa fie om.



Si daca si-a inceput viata sexuala ce? Bravo ei, e fata mare. Tu cand vroiai sa-si inceapa viata sexuala? La 90 de ani, cu o zi inainte sa moara?
kudika501466
Postat pe 8 Iulie 2013 09:56
rondina
Postat pe 8 Iulie 2013 13:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rugaciunea Sfintei Marta ... 1 De la: anastasiavictoria26 22 Iulie 2015 00:34
Intrebare pentru barbati 95 De la: marco918 14 Mai 2011 12:40
fetele de la videochat 164 De la: kudika035663 9 Martie 2012 17:41
Cozonaci bio 1 De la: missuri9 17 Martie 2011 13:17
Ma puteti ajuta ? 6 De la: Bogdan_Kt___Ch_1 1 Septembrie 2015 07:22