Setari Cookie-uri

Pasta de dinti naturala!

Eu am �ncercat de-a lungul timpul mai multe paste de din�i �i pentu ca am o sensibilitate foarte mare a gingiilor, care imi sangereaza aproape la fiecare periaj, am avut incredere in recomandarea unei farmaciste care mi-a recomandat pasta de dinti cu galbenele de la Weleda si recunosc ca de atunci numai cu ea ma spal si sunt foarte mul�umit� de rezultate. Nu mai �ncercasem produse de la ei �nainte, �nsa mi se par geniale, iar preturile sunt ok, in conditiile in care au numai ingrediente naturale. Am dat 27 de lei pe una.
maria_85
Postat pe 19 Octombrie 2012 17:02
De la: maria_85, la data 2012-10-19 17:02:56Eu am �ncercat de-a lungul timpul mai multe paste de din�i �i pentu ca am o sensibilitate foarte mare a gingiilor, care imi sangereaza aproape la fiecare periaj, am avut incredere in recomandarea unei farmaciste care mi-a recomandat pasta de dinti cu galbenele de la Weleda si recunosc ca de atunci numai cu ea ma spal si sunt foarte mul�umit� de rezultate. Nu mai �ncercasem produse de la ei �nainte, �nsa mi se par geniale, iar preturile sunt ok, in conditiile in care au numai ingrediente naturale. Am dat 27 de lei pe una.

Incearca si Paradontax.
kudika_10817
Postat pe 19 Octombrie 2012 17:31
Eu cand am fost la doctor mi-a zis sa nu mai folosesc pasta de dinti cu flour pentru ca imi afecteaza gingia si apar si alte probleme din cauza florului. La recomandarea doctorului am inceput sa folosesc o pasta de dinti naturala cu 100% ulei pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.De cand am inceput sa folosesc pasta de dinti, mi-a placut asa mult incat imi vine sa ma spal mereu cu ea. Sanatate!
Turtureanu_Serafima_1
Postat pe 13 Iunie 2014 14:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau un sfat ca intre femei 31 De la: Barbie30_ 2 Decembrie 2010 03:15
IUBITA MEA NU POATE AJUGE LA ORGASM 132 De la: ovidiu88 13 Februarie 2014 10:19
Nici dupa atata timp nu-mi dau pace??!! 18 De la: scorpio67 11 Aprilie 2011 19:45
Ma iubeste,dar nu il mai atrag fizic.Este posibil? 24 De la: carmen26ro 25 Ianuarie 2011 15:56
vreau sa ma impac cu un fost prieten dar nu stiu cum 9 De la: crysa_tm 4 Octombrie 2010 12:05