Situatie delicata la interviu

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika066616 Avatarul lui kudika066616

1 mesaj
Membru din: 7/09/2009

Salut,

De un an de zile lucrez intr-o multinationala pe un post de middle level. Mai am 4 ani inainte lucrati in acelasi domeniu, prin urmare 5 ani exp.

Din pacat, acest ultim an in corporatie a fost horror (mentionez ca inainte am lucrat 4 ani intr-o companie medie, romaneasca, de unde am plecat pentru o evolutie in cariera si bani mai multi).

Am o managera de toata jena, isterica, nervoasa, care tipa continuu, te repede, te cearta din orice si desfiinteaza orice spui. Toate colegele suntem deprimate, deja ne-au plecat 2 colege si tot asa, este tensiune continua si ton ridica. Am discutata cu ea, i-am explicat ca ma deranjeaza si ma demotiveaza si ca nu pot lucra in tensiunea si stresul pe care il provoaca. Am vb la HR si din pacate i se accepta acest comportametn pt ca aduce rezultate.

Prin urmare sunt 2 variante, ori plec din iadul asta, ori devin nepasatoare. Am ales sa plec, pt ca nu poti fi nepasator atunci cand zilnic ajungi acasa si plangi si te imbolnavesti. Interviurile apar destul de greu, caut de cateva luni si nimic.

Am ales sa imi dau demisia in gol; de fapt asta intentionez sa fac in urmatoarele luni (depinde cat mai rezist aici). Marea temere care ma impiedica sa nu dau demisia si maine nu sunt banii si frica sa voi sta acasa x luni fara jos si cel mai mult ma tem de momentul in care voi merge la interviuri noi si mi se va adresa intrebarea "De ce ai plecat de la fostul job?" . Ce a sputea raspunde? ca spus adevarul nu cred ca voi avea credibilitate; doar cine cunoaste situatia de la job ma va crede, astfel voi parea inflexibila. Ce alte raspunsuri/motivatii pot da unui recrutor care vrea sa stie de ce eu am plecat in gol.

Raporteaza abuz de limbaj
kind_er Avatarul lui kind_er

731 mesaje
Membru din: 10/01/2013
Oras: bucuresti

Sefa ta nu este rezolvata sufient. Ai rabdare. Are probleme in familie.
Raporteaza abuz de limbaj
kind_er