Setari Cookie-uri

epilare inghinala...help

buna. sunt din iasi, puteti sa imi recomandati si mie un salon si pe cineva care se pricepe... e prima oara cand ma duc ....si neaparat sa fie fata/femeie...
cecilia91
Postat pe 25 Aprilie 2013 00:42
De la: cecilia91, la data 2013-04-25 00:42:28buna. sunt din iasi, puteti sa imi recomandati si mie un salon si pe cineva care se pricepe... e prima oara cand ma duc ....si neaparat sa fie fata/femeie...

Draga mea , nu sunt din dlcele targ al iesilor ... deci nu iti pot indica un X salon . Dar ... sã nu vã mai aud cã ziceti "voi nu stiti prin ce trecem" cã eu acum stiu! Scurt istoric : Mã rad sub brat de vreo 12-13 ani. Firesc, firul se facea tot mai trainic si mai frumos, incepuse sa o ia in jos, spre coate. Deci asa nu se mai putea. Fãrã mângâierea lamei,axilele mele ar fi aratat in curand ca ZZ Top (cautati pe google cei care nu-i stiti) in mizerie. Asa ca am luat suprema decizie de a trece la epilat . Am coborat la salon curios de ce mi se poate intampla. M-a intampinat domnisoara care m-a tuns cu gauri cu ceva vreme in urma.

"Va tundeti?" I-am zambit multumit de aspunsul ce urma sa i-l dau: "NU!

Ma epilez sub brat" A zambit, ca la o gluma buna: "Glumiti?" "NU! Ce-i de glumit in asta?!" A mai zambit o data si a zis "Nimic", plecand.. Intre timp a vanit epilatoarea, Buna ziua, pofiti in cabinet.

Am intrat in "cabinetul" care arata ca o sala de operatii.. Si am fost invitat sa ma intind pe un pat la fel de medical. Incepusem sa fiu
intimidat. Mi-am dat tricoul jos, mi-am supt un pic burta, am ridicat bratele. Doamna a proptit deasupra mea un bec extrem de puternic, fix ca alea de la chirurgie, si a inceput sa ma studieze:
"Mda. nu-i rau, totusi va va durea un pic. mda, in fine, sa incepem".

Eu zambeam. Durere, zici?! "Durere" eram poreclit in copilarie, eu am inventat durerea, mananc durere pe paine! Doamna amesteca maglavaisul intr-o oala. M-a informat ca fiind prima oara, folosim ceara clasica. Ok, cum zici tu, mare scofala! Apoi cu o spatula mi-a intins sub brate ºmecheria. O crema calda si galbena, mai ca-mi era pofta sa gust un pic.

"Va arde?" "Nici pomeneala, domnisoara" - am raspuns zambind la fel de smecher. A inceput sa apese ceara care se întãrea si, pe neasteptate, JBANG!!! Ochii au dat sa-mi iasa un pic din cap. Smulsese ceara intaritacu tot cu firisoarele mele. Domnisoara m-a studiat din priviri si m-a intrebat:

"V-a durut?" "Un pic, asta-i tot?!" am provocat-o eu viteaz. "Nu, nu-i tot." - a venit replica pe care nu o doream si nu o asteptam.

"Mai dam un strat, ca au mai ramas firisoare."

Si din nou m-a uns cu ceara fierbinte.Adevarul e ca mã asteptam sa fie mai dureros. Cã atat de mult va plangeti, domnisoarelor si doamnelor, incat m-am asteptat la ceva similar cu luatul unui sut in coaie. Zona tocmai epilata imi era insa deja sensibila si cea de-a doua "extragere" a fost mai dureroasa. Ochii mi-au iesit cam jumate din cap. Si cu toata vitejia mea, am recunoscut:

"Nu-i teribil de placut." Domnisoara mi-a zambit si a spus: "Inca o data si gata!"

"Inca o data?!?!?! Pai de ce? "
Tot v-au mai ramas niste firsoare. As putea sa le smulg cu penseta. Cum doriti?" Eram invins.
"Cu ceara, domnisoara, cu ceara."
Mi-a aplicat cel de-al treilea strat. Nu mai imi era bine, nu mai zambeam,vroiam sa se termine dracu o data, imi era dor de lama mea si de usturimea after shave-ului aplicat dupa ras. Si JBANG!!!!! - a treia oara!!! Mi-am muscat buzele. Mi-a venit sa o iau pe domnisoara de freza si sa o dau cu capul de lampa, de dulapuri de pereti. " 'tu-ti gura ta de ceara si epilare, mai bine imi las carlionti ca evreii!" Domnisoara isi cerceta
opera. Mã intreabã:

"Aveti Baneocin acasa?"

"Nu stiu ce-i ala, si de ce ar trebui sa am?"

"Pentru ca v-a dat un pic sangele."

"Vaaaaaaaaaaiiiii, 'tu-ti ceara ma-tii care te-a facut de ceara si de epilare. - injuram in gand ca birjarul. "Mi-a dat sangele?"

"Da, un pic, se opreste repede."

M-a dat cu niste creme calmatoare, cu o pudra, si mi-a zis ca-s gata. Da, eram gata, la propriu. Tineam mainile pe langa corp de parca aveam sub brat doua becuri fierbinti. Si acum simt tot asa. In plus am inceput sa transpir. Si cica nu am voie sa fac dus vreo doua-trei ore. Si nici sa ma dau cu after-shave.

Deci da, stiu prin ce treceti. Si da, stiu ca se poate si mai rau. Nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar fi intamplat daca ceara mi-ar fi fost
aplicata si apoi smulsa din zone, sa zicem, mai sensibile.(Cele ce fac interesul kudika_32792).

Deci ... stiu prin ce treceti ... Si mai ales , prin ce vei trece . Poate treci pe aici sa ne spui si noua , cum e epilatul .. ij acele zone mai sensibiloase .
life_coaching
Postat pe 25 Aprilie 2013 09:14
^Dar parul din palme, pe cand ti-l epilezi, labuta trista?
kudika_32792
Postat pe 25 Aprilie 2013 10:08
Au trecut in jur de doua luni de la prima epilare, rãdãcinile pãruþului meu, zãpãcite si bulversate dupa violentarea lor extrema, au dat din nouroade. Dar un fel de roade nefiresti, avortoni ai mândrului pãr ce-l aveam odata sub brat. Aspru si viguros. Acum mi-au crescut niste floace subtiri si moi, ca barba unui chinez batran. Desi eram inca destul de traumatizat dupa prima experienta, trebuie sa aleg. Ori stau cu mini-ºomoiogul sub brat - aratand total nemasculin, ori il rad - si as fi luat-o de la capat, ori ma duc din nou la epilaterie. Si am mers la epilaterie. Acum va scriu sub impulsul momentului, inca sint fierbinte.

Am avut noroc de o cosmeticiana noua. Precedenta, o doamna bine facuta ce era cu un cap mai inalta ca mine, ma intimidase. Avea parca miscari prea bruste si aprige. Asta e micuta si draguta ca o vrabiuta. O domnita delicata, mi-am zis, ce va lucra cu deosebita finete. M-am culcat pe monstuosul pat alb, (da, mi-am supt si de data asta burta) si mult mai degajat mi-am ridicat bratele. De ce am fost mult mai degajat? Pentru ca toata lumea m-a asigurat ca prima oara e mai greu. Credibil, avand in vedere rebuturile ce-mi crescusera sub brat. Aveam senzatia ca daca scutur mai bine mainile, imi cad perisorii pe jos.

Zambind, domnisoara a incput sa amestece cu o spatula in oala cu "ciorba" fierbinte. Un pic de stres tot persista la mine. Stres care s-a majorat substantial atunci cand s-a intamplat una dintre chestiunile pe care stiti prea bine ca le urasc. Au inceput sa-mi chioraie matele. As putea zice ca a fost un apogeu al chiorairii matelor. Pentru ca niciodata nu mi s-a intamplat sa imi chioraie matele stand cu burta in sus, fara a avea nimic pe mine. Pe burta, ma refer. O situatie total noua, absolut incontrolabila. Trebuia sa acopar cumva sunetele, asa ca am vorbit:

- Data trecuta nu a fost foarte placut. Mi-a dat sangele.

- Serios? Tare?

- Destul de tare. Daca va uitati in tavan mai vedeti cativa stropi.

Draguta de ea a ridicat ochii in tavan. Cu siguranta isi daduse seama ca e o gluma, dar ca sa ma simt eu bine s-a uitat in sus. Apoi a zambit. Luate prin surprindere, maþele au tacut. Aveau si de ce. Incepuse ungerea mea cu ceara fierbinte. Ma calmasem. Nu mai puteam fi luat pe nepregatite. Stiam exact ce urmeaza. Asa ca la prima "desprindere" nici macar nu am clipit. Si m-am pregatit sa multumesc, fiind sigur ca cele 29 de fire fusesera smulse pana la adanci batranete. Vazand ca ma foiesc, domnisoara mi-a luat-o inainte:

- V-au mai ramas cateva. Da, redevenea neplacut. Mi-am amintit ca distractia incetase data trecuta la cea doua extragere. Deh, nu aveam ce face, m-am conformat. A venit din nou ceara, am fost din nou uns ca o felie de paine cu untura. Jbang, stânga, durere. Mi-am incordat maxilarele. De ce-am venit din nou?! Cine-mi vede flocii astia?! Sotia. Ea ma place si cu ei. As fi plecat. Dar era aiurea sa fiu chel sub bratul stang si mini-flocos sub cel drept. Jbang, dreapta. Am scrâºnit din nou. Din burtã s-a auzit un cârâit puternic. Organismul meu incepuse sa protesteze pe toate caile. Ma bucur ca nu s-a enervat suficient cât sa-mi scape si un pârþ. De nervi ca-l torturez. Era destul. Acum chiar ca nu ar mai avea de unde sa fie par.

Aveam senzatia ca tura a doua imi smulsese si radacinile ce urmau sa apara in 2014. Dar iata ca vrabiuta amestecã din nou in oala.

- Ce faceti? Nu-i gata?

- Pai nu, ca eu epilez pe bucati. V-am facut de la milocul axilei in jos, apoi in sus, acum trebuie sa va fac pe laterala. Ca va creste si acolo.

Lucrurile degenerau. Pielea deja mi-era mai sensibila decat popoul unui bebelus oparit. Abia asteptam sa se termine. Iar m-a uns, a lasat sa se intareasca pasta durerii, s-a proptit si a tras. Fara insa sa desprinda intreaga bucata. Mi-era dor de prima cosmeticiana. Aia mare. Pentru ca aia cand tragea odata, zburau toate in jurul ei si taceau pana si copiii care se jucau in jurul blocului. Micuta nu reusise. A mai tras de inca doua ori pana a luat toata ceara. As fi vrut sa o cert. As fi putut sa o cert. Dar era atat de finuta si de nevinovata. Experienta s-a repetat si sub bratul celalalt. Din fericire doar cu o tentativa esuata. Am fost apoi dat cu pudra. Exact ca bebelusii. Taceam cuminte, nu mai zambeam, nu mai vorbeam, matele nu mai chioraiau. Credeti ca asta a fost tot? Va inselati. Dintr-o trusa de scule mi-a aparut in fata ochilor o penseta. Oooooo, nuuuuuu, mai ca-mi venea sa ma pun pe bocit. Nici de asta nu eram pregatit psihic. Din fericire nu a durut mai deloc. Poate ca intreg corpul imi era in soc si nu mai simteam durerea. Ca bonus, am fost dat din nou cu Baneocin. Crema.

Peste pudra de sub brat. Va dati seama ca mi s-a format o pasta, care nu facea decat sa-mi sporeasca starea de disconfort. M-am ridicat. Spunandu-mi ca imi ajunge cu epilatul. In orice caz imi ajunge pe anul asta. Dezorientat, nici macar nu mi-am mai supt burta cand mi-am luat bluza pe mine. Am multumit la fel ca un copil care fusese ingenuncheat pe coji de nuca si in final iertat. Vrabiuta mi-a zambit si mi-a zis:

- Sa va fie de bine!

Ce credeti, imi era? Nu, nu-mi era deloc. Acum insa mi-e mai bine, multumesc. :D

life_coaching
Postat pe 25 Aprilie 2013 10:11
De la: indelebil, la data 2013-04-25 09:14:37


Vaiiiiiiiiiiii,am ras cu lacrimi!!!!! Mi-a placut descrierea supliciului voit,ai talent si haz in naratiune,dincolo de "tragismul" situatiei!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Aprilie 2013 10:29
De la: cecilia91, la data 2013-04-25 00:42:28buna. sunt din iasi, puteti sa imi recomandati si mie un salon si pe cineva care se pricepe... e prima oara cand ma duc ....si neaparat sa fie fata/femeie...


Pana acum n-am intalnit barbati care sa lucreze intr-un salon de cosmetica, deci nu-ti face griji din punctul asta de vedere.

Eu, cand vreau sa testez un salon, fie el cosmetic sau de coafura, unde nu am mai fost, dau un search de pe google si citesc de pe diferite forumuri parerile altora, care au mai fost pe acolo, asa te indemn si pe tine sa faci. Uita-te prin Iasi ce salon te-ar atrage, introdu numele salonului cosmetic respectiv in casuta de cautare de pe google, baga si cuvantul pareri, pe langa numele salonului, si o sa ai ce citi si de unde alege.
kudika_32792
Postat pe 25 Aprilie 2013 10:31
De la: cecilia91, la data 2013-04-25 00:42:28buna. sunt din iasi, puteti sa imi recomandati si mie un salon si pe cineva care se pricepe... e prima oara cand ma duc ....si neaparat sa fie fata/femeie...



Epilarea inghinala nu este o solutie definitiva ,aduce un disconfort datorat zonei extrem de sensibila,dar nu este ceva extraordinar,daca suporti durerea si usturimea,poti recurge la aceasta procedura fara probleme,cu o conditie insa,ca locatia respectiva sa beneficieze de igiena maxima si conditii de lucru civilizate!!!
Referitor la intrebare,nu locuiesc in Iasi,deci nu iti pot face vreo recomandare!!
kudika_15804
Postat pe 25 Aprilie 2013 10:35
De la: indelebil, la data 2013-04-25 10:11:40Au trecut in jur de doua luni de la prima epilare, rãdãcinile pãruþului meu, zãpãcite si bulversate dupa violentarea lor extrema, au dat din nouroade. Dar un fel de roade nefiresti, avortoni ai mândrului pãr ce-l aveam odata sub brat. Aspru si viguros. Acum mi-au crescut niste floace subtiri si moi, ca barba unui chinez batran. Desi eram inca destul de traumatizat dupa prima experienta, trebuie sa aleg. Ori stau cu mini-ºomoiogul sub brat - aratand total nemasculin, ori il rad - si as fi luat-o de la capat, ori ma duc din nou la epilaterie. Si am mers la epilaterie. Acum va scriu sub impulsul momentului, inca sint fierbinte.

Am avut noroc de o cosmeticiana noua. Precedenta, o doamna bine facuta ce era cu un cap mai inalta ca mine, ma intimidase. Avea parca miscari prea bruste si aprige. Asta e micuta si draguta ca o vrabiuta. O domnita delicata, mi-am zis, ce va lucra cu deosebita finete. M-am culcat pe monstuosul pat alb, (da, mi-am supt si de data asta burta) si mult mai degajat mi-am ridicat bratele. De ce am fost mult mai degajat? Pentru ca toata lumea m-a asigurat ca prima oara e mai greu. Credibil, avand in vedere rebuturile ce-mi crescusera sub brat. Aveam senzatia ca daca scutur mai bine mainile, imi cad perisorii pe jos.

Zambind, domnisoara a incput sa amestece cu o spatula in oala cu "ciorba" fierbinte. Un pic de stres tot persista la mine. Stres care s-a majorat substantial atunci cand s-a intamplat una dintre chestiunile pe care stiti prea bine ca le urasc. Au inceput sa-mi chioraie matele. As putea zice ca a fost un apogeu al chiorairii matelor. Pentru ca niciodata nu mi s-a intamplat sa imi chioraie matele stand cu burta in sus, fara a avea nimic pe mine. Pe burta, ma refer. O situatie total noua, absolut incontrolabila. Trebuia sa acopar cumva sunetele, asa ca am vorbit:

- Data trecuta nu a fost foarte placut. Mi-a dat sangele.

- Serios? Tare?

- Destul de tare. Daca va uitati in tavan mai vedeti cativa stropi.

Draguta de ea a ridicat ochii in tavan. Cu siguranta isi daduse seama ca e o gluma, dar ca sa ma simt eu bine s-a uitat in sus. Apoi a zambit. Luate prin surprindere, maþele au tacut. Aveau si de ce. Incepuse ungerea mea cu ceara fierbinte. Ma calmasem. Nu mai puteam fi luat pe nepregatite. Stiam exact ce urmeaza. Asa ca la prima "desprindere" nici macar nu am clipit. Si m-am pregatit sa multumesc, fiind sigur ca cele 29 de fire fusesera smulse pana la adanci batranete. Vazand ca ma foiesc, domnisoara mi-a luat-o inainte:

- V-au mai ramas cateva. Da, redevenea neplacut. Mi-am amintit ca distractia incetase data trecuta la cea doua extragere. Deh, nu aveam ce face, m-am conformat. A venit din nou ceara, am fost din nou uns ca o felie de paine cu untura. Jbang, stânga, durere. Mi-am incordat maxilarele. De ce-am venit din nou?! Cine-mi vede flocii astia?! Sotia. Ea ma place si cu ei. As fi plecat. Dar era aiurea sa fiu chel sub bratul stang si mini-flocos sub cel drept. Jbang, dreapta. Am scrâºnit din nou. Din burtã s-a auzit un cârâit puternic. Organismul meu incepuse sa protesteze pe toate caile. Ma bucur ca nu s-a enervat suficient cât sa-mi scape si un pârþ. De nervi ca-l torturez. Era destul. Acum chiar ca nu ar mai avea de unde sa fie par.

Aveam senzatia ca tura a doua imi smulsese si radacinile ce urmau sa apara in 2014. Dar iata ca vrabiuta amestecã din nou in oala.

- Ce faceti? Nu-i gata?

- Pai nu, ca eu epilez pe bucati. V-am facut de la milocul axilei in jos, apoi in sus, acum trebuie sa va fac pe laterala. Ca va creste si acolo.

Lucrurile degenerau. Pielea deja mi-era mai sensibila decat popoul unui bebelus oparit. Abia asteptam sa se termine. Iar m-a uns, a lasat sa se intareasca pasta durerii, s-a proptit si a tras. Fara insa sa desprinda intreaga bucata. Mi-era dor de prima cosmeticiana. Aia mare. Pentru ca aia cand tragea odata, zburau toate in jurul ei si taceau pana si copiii care se jucau in jurul blocului. Micuta nu reusise. A mai tras de inca doua ori pana a luat toata ceara. As fi vrut sa o cert. As fi putut sa o cert. Dar era atat de finuta si de nevinovata. Experienta s-a repetat si sub bratul celalalt. Din fericire doar cu o tentativa esuata. Am fost apoi dat cu pudra. Exact ca bebelusii. Taceam cuminte, nu mai zambeam, nu mai vorbeam, matele nu mai chioraiau. Credeti ca asta a fost tot? Va inselati. Dintr-o trusa de scule mi-a aparut in fata ochilor o penseta. Oooooo, nuuuuuu, mai ca-mi venea sa ma pun pe bocit. Nici de asta nu eram pregatit psihic. Din fericire nu a durut mai deloc. Poate ca intreg corpul imi era in soc si nu mai simteam durerea. Ca bonus, am fost dat din nou cu Baneocin. Crema.

Peste pudra de sub brat. Va dati seama ca mi s-a format o pasta, care nu facea decat sa-mi sporeasca starea de disconfort. M-am ridicat. Spunandu-mi ca imi ajunge cu epilatul. In orice caz imi ajunge pe anul asta. Dezorientat, nici macar nu mi-am mai supt burta cand mi-am luat bluza pe mine. Am multumit la fel ca un copil care fusese ingenuncheat pe coji de nuca si in final iertat. Vrabiuta mi-a zambit si mi-a zis:

- Sa va fie de bine!

Ce credeti, imi era? Nu, nu-mi era deloc. Acum insa mi-e mai bine, multumesc. :D





Si este doar inceputul!!!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Aprilie 2013 10:38
Take a goagal ... :))) La atat se rezuma intelighentia uneia . Si atat si face . Caci viata , dauneaza grav sanatatii . Pana la urmatorul "sfat" , ia-ti carele si ... dute . Adica : take care . Fara goagal . O colega , o prietena . NU forum . Nu net . Nu virtual . In .. orice oras .
life_coaching
Postat pe 25 Aprilie 2013 10:52
^Tu nici macar cu manualul de gramatica de clasa a V-a in fata, nu esti in stare sa scrii corect cu cratima, asa ca scuteste-ma cu replicile tale hodorogite, fanfaronule!

Nu sunt fetele de la videochat online, de esti cu dosu' in sus, labuta trista?
kudika_32792
Postat pe 25 Aprilie 2013 11:11
De la: kudika_32792, la data 2013-04-25 11:11:20^Tu nici macar cu manualul de gramatica de clasa a V-a in fata, nu esti in stare sa scrii corect cu cratima, asa ca scuteste-ma cu replicile tale hodorogite, fanfaronule!

Nu sunt fetele de la videochat online, de esti cu dosu' in sus, labuta trista?
life_coaching
Postat pe 25 Aprilie 2013 11:12
Recenzii la carti, filme, aparate electro-casnice, vacante etc, toate sunt postate online, de catre persoane care si-au cumparat produsul respectiv sau au folosit acel serviciu oferit de nu stiu ce firma sau banca. Doar un pro st poate ignora astfel de facilitati, de a afla si parerile altor consumatori, si se duce ca bo ul sa cumpere ceva din magazin, despre care nu a citit niciun fel de parere si din partea altora.

Eu recunosc ca pe mine ma ajuta foarte mult recenziile astea, pornind de la recenzii pentru carti, dvd-uri, cd-uri, pana la vacante, saloane cosmetice si de coafura, produse electrocasnice, banci etc.

Ar fi si pacat in era informationala si tehnologica in care ne aflam, sa nu profitam de asa ceva.

Ma rog, cine e bosorog incuiat si si-a trait tineretea pe vremea lui Ceasca, are repulsie cand aude de recenziile postate de unii sau altii pe internet, in legatura cu diferite servicii sau obiecte.
kudika_32792
Postat pe 25 Aprilie 2013 11:19
De la: kudika_32792, la data 2013-04-25 11:19:01Recenzii la carti, filme, aparate electro-casnice, vacante etc, toate sunt postate online, de catre persoane care si-au cumparat produsul respectiv sau au folosit acel serviciu oferit de nu stiu ce firma sau banca. Doar un pro st poate ignora astfel de facilitati, de a afla si parerile altor consumatori, si se duce ca bo ul sa cumpere ceva din magazin, despre care nu a citit niciun fel de parere si din partea altora.

Eu recunosc ca pe mine ma ajuta foarte mult recenziile astea, pornind de la recenzii pentru carti, dvd-uri, cd-uri, pana la vacante, saloane cosmetice si de coafura, produse electrocasnice, banci etc.

Ar fi si pacat in era informationala si tehnologica in care ne aflam, sa nu profitam de asa ceva.

Ma rog, cine e bosorog incuiat si si-a trait tineretea pe vremea lui Ceasca, are repulsie cand aude de recenziile postate de unii sau altii pe internet, in legatura cu diferite servicii sau obiecte.

Cauta ceva legat de epilarea neuronala. Nu de alta , dar poate asa iti vei aminti de cand nu te-ai mai intalnit cu un neuron . Cat priveste ...goagal , vezi de cauta si recenzii la sutienele de tip rucsac pe care ar trebui sa le porti .
2013-27 = ma-ta are . Cratima .
life_coaching
Postat pe 25 Aprilie 2013 11:22
Ce te mai mandresti, indebilule fata, cu prostiile astea de povestiri ale tale, de le-ai imprastiat pe tot forumul. Stii cum mi se par povestirile tale? Jenante, patetice, parca scrise de un ratat, care tine, cu orice pret, sa-si dovedeasca si sa ne dovedeasca, cat de ratat este.

Pentru mine esti doar un frustrat care doreste sa atraga atentia pe forum, prin: provocari, teorii de tot rahatul, utilizarea de nick-uri ciudate sau rare, semnaturi scrise invers si povestiri cretine, in care, desigur, oricine e femeie si misca, e facuta una cu pamantul.

Mari frustrari ti-au provocat si-ti provoaca femeile, de aia ti-ai si schimbat orientarea sexuala...

PS: Sa-mi spui si mie de unde ai luat toate link-urile, pe care le-ai imprastiat pe tot forumul, daca nu de pe sfantul "goagal"? Ai vazut ca-l folosesti si tu, glossatule cu dosu' mare...
kudika_32792
Postat pe 25 Aprilie 2013 16:15
De la: kudika_32792, la data 2013-04-25 16:15:03Ce te mai mandresti, indebilule fata, cu prostiile astea de povestiri ale tale, de le-ai imprastiat pe tot forumul. Stii cum mi se par povestirile tale? Jenante, patetice, parca scrise de un ratat, care tine, cu orice pret, sa-si dovedeasca si sa ne dovedeasca, cat de ratat este.

Pentru mine esti doar un frustrat care doreste sa atraga atentia pe forum, prin: provocari, teorii de tot rahatul, utilizarea de nick-uri ciudate sau rare, semnaturi scrise invers si povestiri cretine, in care, desigur, oricine e femeie si misca, e facuta una cu pamantul.

Mari frustrari ti-au provocat si-ti provoaca femeile, de aia ti-ai si schimbat orientarea sexuala...

PS: Sa-mi spui si mie de unde ai luat toate link-urile, pe care le-ai imprastiat pe tot forumul, daca nu de pe sfantul "goagal"? Ai vazut ca-l folosesti si tu, glossatule cu dosu' mare...

De la mare departare de cabinetul stomatologic unde se presupune ca trebuia sa mergi pentru a ma scuti de cariile hade si gura putinda .
life_coaching
Postat pe 25 Aprilie 2013 16:29
pai...iti pot spune eu cum e cu acea zona sensibila...mai ales cand e ,,the first date",exact ca si in cazul primei tale defrisari,nu stii exact ce te asteapta,cat de intensa va fi durerea,asa ca astepti cuminte cu nod in stomac de emotie.Depinde acum ce cosmeticiana nimeriti,a mea e genul ,,stil smuls brusc si dintr-o data"...am simtit ca imi smulge si labiile! Dar culmea e ca a 2 oara m-a durut mai tare, insa senzatia de finete si de curat de dupa, merita tot efortul si chinurile iadului!La axile cam toata lumea sangereaza din cauza folosirii prelungite a lamei de ras,firele de par se aspresc si innsuteaza.Asa ca ,dragii si dragele mele,ingrijiti-va pentru voi insiva in primul rand,apoi pentru cei care se bucura de voi.Va pup.
seherezadata
Postat pe 10 Mai 2013 10:21
De la: seherezadata, la data 2013-05-10 10:21:59...insa senzatia de finete si de curat de dupa, merita tot efortul si chinurile iadului!


asta daca nu cumva se irita zona...si pana trece iritatia incep sa iese si firele de par :(

acuma depinde de fiecare ce fel de piele are si cat de tare se irita si la fel, ce fel de par are si cat de repede creste...dar cam dupa 1 sapt, cel mult 1 sapt jumatate cam incepe sa creasca...

as fi curioasa daca epilarea definitiva e OK si inghinal...atunci parca tot s-ar merita.
DayC
Postat pe 10 Mai 2013 16:06
De la: seherezadata, la data 2013-05-10 10:21:59pai...iti pot spune eu cum e cu acea zona sensibila...mai ales cand e ,,the first date",exact ca si in cazul primei tale defrisari,nu stii exact ce te asteapta,cat de intensa va fi durerea,asa ca astepti cuminte cu nod in stomac de emotie.Depinde acum ce cosmeticiana nimeriti,a mea e genul ,,stil smuls brusc si dintr-o data"...am simtit ca imi smulge si labiile! Dar culmea e ca a 2 oara m-a durut mai tare, insa senzatia de finete si de curat de dupa, merita tot efortul si chinurile iadului!La axile cam toata lumea sangereaza din cauza folosirii prelungite a lamei de ras,firele de par se aspresc si innsuteaza.Asa ca ,dragii si dragele mele,ingrijiti-va pentru voi insiva in primul rand,apoi pentru cei care se bucura de voi.Va pup.


Ai dreptate, la inceput e senzatia dureroasa la epilatul inghinal cu ceara, apoi te obisnuiesti oarecum cu durerea.
kudika_32792
Postat pe 10 Mai 2013 16:11
Epilarea definitiva e cu dus-intors.Trebuie sa nu ai deloc probleme hormonale.Se face in multe etape,este foarte costisitoare ,insa nu stiu cat de eficienta este! Merita totusi sa va interesati intai la un medic dermatolog,apoi vedeti ce si cum!
seherezadata
Postat pe 13 Mai 2013 00:24
draga cecilia, sper sa nu fie prea tarziu. Depinde in ce parte a iasului stai. Eu ma duc la salom marino cam de un an. este un salon micut pe strada carpati dar au preturi mici. Saloane la care am fost si sunt multumita: edy valentino, christine(vis a vis de lic. Alecsanadri, au preturi ceva mai mari dar tipa de acolo e super)prin tudor mai este unul. Nu prea iti recomand sei bella si dona carina pt ca au preturi f mari si nu se merita sa platesti aproape dublu pt acelasi serviciu. Daca mai ai intrebari poti sa-mi spui pt ca ma fac inghinal in iasi de vreo 6 ani! te pup
kudika_36579
Postat pe 13 Iunie 2013 17:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
unghii urate 19 De la: simoniknails 10 Noiembrie 2010 22:54
Unghiile False - Ce produse preferati? 1 De la: alexa_ph 6 Iulie 2011 17:25
Ce lotiune de plaja recomandati? 15 De la: lara007_healthy 2 August 2015 12:00
tehnici de slabit 6 De la: kudika226898 9 August 2010 20:09
stie cineva o crema autobronzanta buna? 15 De la: office_salinasusesi_ro 17 Aprilie 2010 10:25