Mai multe
| Sunt mamica de fetita de 2 ani, ii face acum pe 7 aug. Pe 7 aug ar trebui sa ma intorc la munca si sa imi dau copilul la cresa, in conditiile in care nu am pe nimeni alaturi sa ma ajute iar locul de munca este destul de greu presupune lucru in frig si sa ridic greutati si am aflat saptamana asta ca sunt insarcinata cu cel de al doilea copil. Ce sfat imi dati sa intru in somaj si sa am grija de cei doi copii acasa sau sa incep munca si sa imi duc copilul la cresa? Help please, trebuie sa iau decizia saptamana asta... | ||
|
kudika_29903 Postat pe 30 Iulie 2013 14:55 |
||
|---|---|---|
asta e topic la alandala...? nus tiam ca se poate intra asa in somaj cand vrea muschiul tau, daca poti intra!
|
||
|
yumy Postat pe 30 Iulie 2013 16:54 |
||
De la: kudika_29903, la data 2013-07-30 14:55:08Sunt mamica de fetita de 2 ani, ii face acum pe 7 aug. Pe 7 aug ar trebui sa ma intorc la munca si sa imi dau copilul la cresa, in conditiile in care nu am pe nimeni alaturi sa ma ajute iar locul de munca este destul de greu presupune lucru in frig si sa ridic greutati si am aflat saptamana asta ca sunt insarcinata cu cel de al doilea copil. Ce sfat imi dati sa intru in somaj si sa am grija de cei doi copii acasa sau sa incep munca si sa imi duc copilul la cresa? Help please, trebuie sa iau decizia saptamana asta... eu as da fetita la cresa iar dupa 9 luni vei sta cu amandoua acasa inca 2 ani sa cauti o cresa aproape de locul tau de munca sa fie mai usor s-o duci si s-o aduci |
||
|
|
||
|
maria-ioana Postat pe 30 Iulie 2013 17:46 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ma mai iubeste oare?????? | 1 | De la: kudika096023 26 Iulie 2010 23:06 |
| Lentile de contact | 4 | De la: kudika075700 14 Mai 2012 18:37 |
| Ne-am scapat de salbatic, o fi plecat in jungla indianu? | 115 | De la: GODZILA 19 Noiembrie 2011 12:53 |
|
|
||
| Spotting ? | 4 | De la: kudika_nikole 12 Februarie 2012 19:09 |
| Scurgeri maro | 1 | De la: Iony_Pym_1 11 Decembrie 2015 23:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.