depresie

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
allyalina Avatarul lui allyalina

22 mesaje
Membru din: 23/04/2009

tocmai mi am pierdut locul de munca si eu so mama si am incercat timp de vreo 2 luni sa mi gasesc ceva in alt domeniu dar nimic.Cred ca am intrat in depresie,am stari fde nervozitate,frica de noua situatie,am devenit necomunicativa si plang din orice,ce pot face sa ies din starea asta?
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_933021 Avatarul lui kudika_933021

192 mesaje
Membru din: 1/09/2013

De la: allyalina, la data 2013-11-02 19:12:21tocmai mi am pierdut locul de munca si eu so mama si am incercat timp de vreo 2 luni sa mi gasesc ceva in alt domeniu dar nimic.Cred ca am intrat in depresie,am stari fde nervozitate,frica de noua situatie,am devenit necomunicativa si plang din orice,ce pot face sa ies din starea asta?
Alina trebuie sa fii optimista si nu te descuraja ,aduna-ti puterile si este imposibil sa nu gasesti dar ai nevoie de rabdare. Succes.
Raporteaza abuz de limbaj
Titanika Avatarul lui Titanika

8915 mesaje
Membru din: 15/08/2011

Alina ,stai linistita ca toate in viata au o rezovare chiar daca apare mai tarziu sau chiar cand nici nu te astepti!
Santem pe acest pamant sa fim testate....,nervii nostrii sunt la pamant,deci mai ai inca rabdare!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Copilaroasa?-Da,pt ca asa vreau eu,asa imi place,asta mi-e farmecul!! Matura?-Da,atunci cand situatia o cere!! Indiferenta?-Da,atunci cand sant ranita!! Luptatoare?-Da,atunci cand am pt cine s-au pt ce sa lupt!! Visatoare?-Da,ce ar fi oamenii,fara vise!! Femeie?-DA,INTOTDEAUNA!