Coachingul Executiv.---Pareri?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Coachingul Executiv.---Pareri?: (5 din 1 vot)
 
Lucian_KindOf_1 Avatarul lui Lucian_KindOf_1

3 mesaje
Membru din: 21/03/2014


Coachingul Executiv, este o metoda din ce n ce mai populara utilizata de foarte multe organizatii, in scopul construiri capacitților profesionale și aptitudinilor de conducere ale propriilor angajati.
n trecut, coachingul a fost privit cu scepticism, datorita faptului c oamenii au presupus ca totul se poate remedia natural. De ce ar trebui cineva sa consulte un coach cu excepția cazului n care el sau ea a avut un fel de deficit?
Cu toate acestea, in momentul de fata, foarte mulți directori executivi, inclusiv liderii de Dell Computer, Pfizer si Charles Schwab, au declarat public faptul c au fost antrenati, și au beneficiat de coaching, aratand oamenilor o imagine mult mai pozitiva despre coaching.
Daca seful tau iti cere sa obtii coaching-ul, este util sa intelegi ce este procesul de baz de coaching. Primul lucru pentru a clarifica care sunt obiectivele de coaching si logistica lor.De asemenea, este important s se clarifice gradul și tipul de confidențialitate n timpul programului de coach si este recomandat ca antrenori sa insiste nu numai asupra confidențialitții, dar, de asemenea, s evite rolul de evaluator, messenger sau avocat.
Coaching-ul poate fi de fapt duntor, mai degrab dect de ajutor dac rolurile antrenorilor nu sunt specificate sau n cazul n care antrenori nu au cunoștințele necesare ori pregtirea pentru a ajuta un client.
Procesul de coaching ncepe cu o evaluare a punctele tale forte si nevoilor de dezvoltare și poate include "feedback-ul de 360 de grade" și / sau teste de personalitate.
Atunci ai lucra cu antrenorul pentru a dezvolta și implementa un plan folosind punctele tale forte și abordarea zonelor de dezvoltare.
Executive coaching ar trebui s fie vzut ca un lucru pozitiv, luand in considerare ca organizația in care iti desfasori activitatea crede destul n talentele si abilitatile tale incat sa faca o investiție ajutndu-v sa va mbuntți jocul in toate aspectele, de a lucre cu tine in vederea clarificarilor obiectivelor .
Un coach executive poate cu siguranta sa accelereze cariera dumneavoastra.
Recomand cu un plus de incredere, trainerii de la Coaching Essence
Raporteaza abuz de limbaj