Coachingul Executiv.---Pareri?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Coachingul Executiv.---Pareri?: (5 din 1 vot)
 
Lucian_KindOf_1 Avatarul lui Lucian_KindOf_1

3 mesaje
Membru din: 21/03/2014


Coachingul Executiv, este o metoda din ce în ce mai populara utilizata de foarte multe organizatii, in scopul construiri capacităților profesionale și aptitudinilor de conducere ale propriilor angajati.
În trecut, coachingul a fost privit cu scepticism, datorita faptului că oamenii au presupus ca totul se poate remedia natural. De ce ar trebui cineva sa consulte un coach cu excepția cazului în care el sau ea a avut un fel de deficit?
Cu toate acestea, in momentul de fata, foarte mulți directori executivi, inclusiv liderii de Dell Computer, Pfizer si Charles Schwab, au declarat public faptul că au fost antrenati, și au beneficiat de coaching, aratand oamenilor o imagine mult mai pozitiva despre coaching.
Daca seful tau iti cere sa obtii coaching-ul, este util sa intelegi ce este procesul de bază de coaching. Primul lucru pentru a clarifica care sunt obiectivele de coaching si logistica lor.De asemenea, este important să se clarifice gradul și tipul de confidențialitate în timpul programului de coach si este recomandat ca antrenori sa insiste nu numai asupra confidențialității, dar, de asemenea, să evite rolul de evaluator, messenger sau avocat.
Coaching-ul poate fi de fapt dăunător, mai degrabă decât de ajutor dacă rolurile antrenorilor nu sunt specificate sau în cazul în care antrenori nu au cunoștințele necesare ori pregătirea pentru a ajuta un client.
Procesul de coaching începe cu o evaluare a punctele tale forte si nevoilor de dezvoltare și poate include "feedback-ul de 360 de grade" și / sau teste de personalitate.
Atunci ai lucra cu antrenorul pentru a dezvolta și implementa un plan folosind punctele tale forte și abordarea zonelor de dezvoltare.
Executive coaching ar trebui să fie văzut ca un lucru pozitiv, luand in considerare ca organizația in care iti desfasori activitatea crede destul în talentele si abilitatile tale incat sa faca o investiție ajutându-vă sa va îmbunătăți jocul in toate aspectele, de a lucre cu tine in vederea clarificarilor obiectivelor .
Un coach executive poate cu siguranta sa accelereze cariera dumneavoastra.
Recomand cu un plus de incredere, trainerii de la Coaching Essence
Raporteaza abuz de limbaj