Setari Cookie-uri

cum anihilez o mare vrajitoare elena but? nea facut rau rau mult de tot,ajutati-ne multumim

sunt crestin, nascut din nou,am fost atacat de o vrajitoare,nea facut mosmoane,in perne fulgii sau rasucit perfect,inimi pline de sange etc,dumnezeu este mare,femeia asta cred ca este si dementa are ceva dementa? nu iam gresit cu nimic,ascunde farmecele unde nici nu te gindesti,ne simtim fff rau,iritabilitate,somn continuu,cearta din orice,neliniste mare,etc,ar trebui sa aruncam totul din apartament?/ oare tot este fermecat? mai merge si in adunare asta are 65 de ani,ne incredem in dumnezeu ne rugam mereu numai el o poate distruge ,doamne fa tu dreptate,mutumim fff mult,nui o gluma.in isaia scrie despre vrajitoare ca face in ascuns farmece,si crede ca nuo vede nimeni. dumnezeu insa o vede
alesdedumnezeu
Postat pe 22 Iunie 2014 21:26
De la: serbmiha, la data 2014-06-22 21:26:35sunt crestin, nascut din nou,am fost atacat de o vrajitoare,nea facut mosmoane,in perne fulgii sau rasucit perfect,inimi pline de sange etc,dumnezeu este mare,femeia asta cred ca este si dementa are ceva dementa? nu iam gresit cu nimic,ascunde farmecele unde nici nu te gindesti,ne simtim fff rau,iritabilitate,somn continuu,cearta din orice,neliniste mare,etc,ar trebui sa aruncam totul din apartament?/ oare tot este fermecat? mai merge si in adunare asta are 65 de ani,ne incredem in dumnezeu ne rugam mereu numai el o poate distruge ,doamne fa tu dreptate,mutumim fff mult,nui o gluma.in isaia scrie despre vrajitoare ca face in ascuns farmece,si crede ca nuo vede nimeni. dumnezeu insa o vede
mia facut sa imi arda rinichiii si copii sa doreasca sa se sinucida,fata in special
alesdedumnezeu
Postat pe 22 Iunie 2014 21:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Invitam doamnele sa ne spuna parerea despre magazinele online si sa castige premii! 1 De la: ltaloi 14 Septembrie 2008 19:54
cititi si problema mea... 49 De la: bodorinlaura 24 Mai 2013 20:24
viziune a societatii 3 De la: TIGRA 18 Octombrie 2010 17:57
Varianta de examen 69. Subiectul 13. Cititi cu atentie textul de mai jos. 9 De la: Baiat_virgin 15 Aprilie 2013 00:06
Sunt gravida sau nu? 27 De la: perfect_green23 3 Iulie 2011 10:15