Setari Cookie-uri

sunt oare insarcinata?

Buna dragele mele.nu am mai intrat de mult pe forum.am si eu o problema...in ultimele 2 luni mi-a venit menstruatia pe data fixa:20 si a venit putin si pe o perioada scurta.luna asta trebuia sa imi vina pe 18 ...deci este a 6-a zi de intarziere.in plus am o burtica,sani grei si durerosi,salivez in exces,am dureri de spate,mijlc si picioare,sunt foarte obosita si excesiv de nervoasa,am stari de greata,pofte,mananc mult si cu pofta...incerc de mult sa raman insarcinata si am avut deja 2 avorturi spontane.sunt nerabdatoare sa aflu pentru ca vreau sa incep controalele mai devreme ca sa nu mai am iar probleme. credeti ca ar trebui sa imi iau un test sau sa mai astept o saptamana sa vad daca imi vine?astept parerile voastre.
nykky
Postat pe 24 Iunie 2014 11:06
De la: nykky, la data 2014-06-24 11:06:01Buna dragele mele.nu am mai intrat de mult pe forum.am si eu o problema...in ultimele 2 luni mi-a venit menstruatia pe data fixa:20 si a venit putin si pe o perioada scurta.luna asta trebuia sa imi vina pe 18 ...deci este a 6-a zi de intarziere.in plus am o burtica,sani grei si durerosi,salivez in exces,am dureri de spate,mijlc si picioare,sunt foarte obosita si excesiv de nervoasa,am stari de greata,pofte,mananc mult si cu pofta...incerc de mult sa raman insarcinata si am avut deja 2 avorturi spontane.sunt nerabdatoare sa aflu pentru ca vreau sa incep controalele mai devreme ca sa nu mai am iar probleme. credeti ca ar trebui sa imi iau un test sau sa mai astept o saptamana sa vad daca imi vine?astept parerile voastre.

Buna ,draga mea,ce faci??Observ ca te zbati cu aceeasi problema??Ce iti face copilasul,este bine,a crescut frumos??Te intelegi cu sotul tau,te ajuta la crestrea copilului vostru?
Draga mea,sfatul meu este acela de a mai astepta,oricum,chiar daca ar fi vorba de o sarcina,este timpuriu sa iti faci probleme!!

1.Cu sau fara menstra viitoare prezinta-te la medic si incearca sa afli care sunt motivele pentru care ai avut acele avorturi spontane,acestea au intotdeauna o explicatie de natura medicala!!Daca nu te-ai protejat si ai avut contact in perioada fertila este posibil sa fii insarcinata,dar numai medicul si setul de analize aferent iti vor confirma existenta unei sarcini!!
kudika_15804
Postat pe 24 Iunie 2014 11:25
De la: kudika_15804, la data 2014-06-24 11:25:44
De la: nykky, la data 2014-06-24 11:06:01Buna dragele mele.nu am mai intrat de mult pe forum.am si eu o problema...in ultimele 2 luni mi-a venit menstruatia pe data fixa:20 si a venit putin si pe o perioada scurta.luna asta trebuia sa imi vina pe 18 ...deci este a 6-a zi de intarziere.in plus am o burtica,sani grei si durerosi,salivez in exces,am dureri de spate,mijlc si picioare,sunt foarte obosita si excesiv de nervoasa,am stari de greata,pofte,mananc mult si cu pofta...incerc de mult sa raman insarcinata si am avut deja 2 avorturi spontane.sunt nerabdatoare sa aflu pentru ca vreau sa incep controalele mai devreme ca sa nu mai am iar probleme. credeti ca ar trebui sa imi iau un test sau sa mai astept o saptamana sa vad daca imi vine?astept parerile voastre.

Buna ,draga mea,ce faci??Observ ca te zbati cu aceeasi problema??Ce iti face copilasul,este bine,a crescut frumos??Te intelegi cu sotul tau,te ajuta la crestrea copilului vostru?
Draga mea,sfatul meu este acela de a mai astepta,oricum,chiar daca ar fi vorba de o sarcina,este timpuriu sa iti faci probleme!!

1.Cu sau fara menstra viitoare prezinta-te la medic si incearca sa afli care sunt motivele pentru care ai avut acele avorturi spontane,acestea au intotdeauna o explicatie de natura medicala!!Daca nu te-ai protejat si ai avut contact in perioada fertila este posibil sa fii insarcinata,dar numai medicul si setul de analize aferent iti vor confirma existenta unei sarcini!!

fetita mea este foarte bine.are 2 ani jumatate si ma inteleg de minune cu ea.ii multumesc zilnic lui Dumnezeu ca mi-a dat un copil atat de minunat.sotul ma ajuta foarte mult si ne intelegem din ce in ce mai bine.avorturile mi-a spus medical ca au fost din pricina stresului. cel puti primul.la al doilea eram prea slaba din cauza primului avort si nu a rezstat corpul meu...acuma din fericire sunt mai bine.iti multumesc frumos pentru sfaturi.
nykky
Postat pe 24 Iunie 2014 11:31
De la: nykky, la data 2014-06-24 11:31:43

fetita mea este foarte bine.are 2 ani jumatate si ma inteleg de minune cu ea.ii multumesc zilnic lui Dumnezeu ca mi-a dat un copil atat de minunat.sotul ma ajuta foarte mult si ne intelegem din ce in ce mai bine.avorturile mi-a spus medical ca au fost din pricina stresului. cel puti primul.la al doilea eram prea slaba din cauza primului avort si nu a rezstat corpul meu...acuma din fericire sunt mai bine.iti multumesc frumos pentru sfaturi.

Ma bucur pentru vestile bune!!!Draga mea,este adevarat,stresul este un inamic redutabil,dar fa-ti niste investigatii,caci ,cred ca nu este singurul motiv pentru care pierzi sarcinile!!!Fortifica-ti organismul inainte de a-l supune unei alte sarcini!!!Sanatate si numai bine va doresc!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Iunie 2014 13:29
Am facut multe analize in perioada aceea si au iesit foarte bune.acum sunt mult mai bine...am luat vitamin pentru a lua in greutate dupa al doilea avort spontan si acum totul merge perfect...
nykky
Postat pe 24 Iunie 2014 14:07
De la: nykky, la data 2014-06-24 14:07:38Am facut multe analize in perioada aceea si au iesit foarte bune.acum sunt mult mai bine...am luat vitamin pentru a lua in greutate dupa al doilea avort spontan si acum totul merge perfect...

Buna draga mea Nicki ma bucur nespus de mult sa te revad pe aici,fetita ta creste vazand cu ochii si este o frumusete rara!
Eu zic sa nu te necajesti prea mult,pt moment ar fi bine sa nu ramai pea repede gravida si in cel mai bun caz ar trebui sa-ti revii si sa fii mai viguroasa dpv al sanatatii!
Ai grija mai intai de tine draga mea,pt ca ceilalti au nevoie de tine!
Titanika
Postat pe 24 Iunie 2014 14:20
De la: nykky, la data 2014-06-24 14:07:38Am facut multe analize in perioada aceea si au iesit foarte bune.acum sunt mult mai bine...am luat vitamin pentru a lua in greutate dupa al doilea avort spontan si acum totul merge perfect...

Ma bucur pentru tine!!! Sa fie asa cum doresti!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Iunie 2014 15:10
De la: Titanika, la data 2014-06-24 14:20:05

Buna draga mea Nicki ma bucur nespus de mult sa te revad pe aici,fetita ta creste vazand cu ochii si este o frumusete rara!
Eu zic sa nu te necajesti prea mult,pt moment ar fi bine sa nu ramai pea repede gravida si in cel mai bun caz ar trebui sa-ti revii si sa fii mai viguroasa dpv al sanatatii!
Ai grija mai intai de tine draga mea,pt ca ceilalti au nevoie de tine!

M-am gandit mult ce sa fac...daca sa mai astept...dar simt ca e momentul...din toate punctele de vedere:relatia mea cu sotul,fetita mea a crescut destul de mare( si vrea un fratior),sanatatea mea(buna in momentul de fata), am terminat si scoala...si din punct de vedere financiar...si chiar imi doresc sa raman...acuma...sa vedem ce vrea Dumnezeu.
nykky
Postat pe 24 Iunie 2014 16:28
De la: kudika_15804, la data 2014-06-24 15:10:04

Ma bucur pentru tine!!! Sa fie asa cum doresti!!!

Multumesc frumos!
nykky
Postat pe 24 Iunie 2014 16:28
De la: nykky, la data 2014-06-24 11:31:43

Buna,

Dupa cele 2 avorturi spontane ai primit recomandare din partea medicului curant de a face analiza de trombofilie. Analiza de baza se poate face la fundeni cu trimitere de la medicul de familie catre hematologie.
grciobannu
Postat pe 25 Iulie 2014 12:24
Felicitari pentru fetita ta si pentru felul in care iti gestioneze viata de familie . Eu iti dau TOTUSI un sfat simplu :continua sa iei acid folic sau multivitaminele prenatale pe care le-ai luat dupa ce ai aflat ca esti insarcinata, caci daca este sa ramai cu adevarat dupa cum stii si tu cu siguranta creierul bebelusului se formeaza in aceste prime saptamani de sarcina si are mare nevoie de acid folic pentru buna sa dezvoltare ...multa sanatata si sa fie cum va doriti !
kudika_956659
Postat pe 25 Iulie 2014 14:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Avort spontan 2 De la: ioanabobocea 19 Noiembrie 2009 14:50
infertilitate 5 De la: kudika226898 7 Septembrie 2010 18:52
viitoare nasa de botez....help 8 De la: alfredodecurtofreco 27 Octombrie 2010 10:06
nu mai raman insarcinata 36 De la: ik_heet_ster 17 Octombrie 2013 18:55
Sunt insarcinata si nu stiu ce sa fac!!! 189 De la: kiss_my_ass 22 Februarie 2012 12:41