Mai multe
Buna ziua! Numele meu este Monica. Am un anunt pentru dumeavoastra ce sper sa va intereseze. Ralizez diferite impletituri si coafuri la domiciliu numai in Bucuresti. Pentru mai multe detalii va invit sa vizionati pagina mea de facebook : facebook.com/CoafuriByM sau sa ma contactati la numarul de telefon 0769 391 080. Va multumesc!
|
|
coafuribym Postat pe 5 Iulie 2014 17:57 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CE VA ATRAGE CEL MAI MULT LA UN SALON DE INFRUMUSETARE SI CARE AR FI CERINTELE VOASTRE | 16 | De la: all_beautyline 30 Ianuarie 2017 11:04 |
| Help, salon exclusiv pentru barbati? | 3 | De la: jurnalul 12 Iunie 2013 15:45 |
| centru de infrumusetare, modelare corporala si sport Denise's Timisoara | 1 | De la: salon_denises 14 August 2008 13:36 |
|
|
||
| stilistul te poate face la par ca in revista? | 23 | De la: AdrianaR 2 Noiembrie 2010 14:21 |
| Experiente neplacute din saloane | 3 | De la: bestdevilinside 13 Noiembrie 2008 10:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.