Antibiotice naturale

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_979355 Avatarul lui kudika_979355

5 mesaje
Membru din: 11/01/2015

Buna seara . Am aflat ca exista antibiotice naturale sub forma de capsule pentru a combate infectiile respitatorii . Ma puteti informa daca au aceeasi eficienta ca si antibioticele de sinteza in cazul unui adult diagnosticat cu sinuzita si amigdalita si daca da cine le produce si / sau de unde le pot achizitiona online . Multumesc .
Raporteaza abuz de limbaj
apa_structurata Avatarul lui apa_structurata

22 mesaje
Membru din: 25/10/2014

Usturoiul este unul dintre cele mai cunoscute condimente, dar putini stiu ca, pe langa aroma sa caracteristica, are numeroase efecte benefice la adresa sanatatii.

Are un puternic efect antibiotic, are rol in procesul digestiei, ofera protectie impotriva agentilor cancerigeni si nu in ultimul rand are rol in buna functionare a sistemului cardiovascular.

Eu am consumat de la Garlic de la Calivita.

Raporteaza abuz de limbaj
http://apastructurata.blogspot.ro/
Fosta membra Kudika.ro
Sinuzita , indiferent de forma , acuta sau cronica ..nu se trateaza doar cu usturoi .
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: kudika_979355, la data 2015-02-01 21:22:12Buna seara . Am aflat ca exista antibiotice naturale sub forma de capsule pentru a combate infectiile respitatorii . Ma puteti informa daca au aceeasi eficienta ca si antibioticele de sinteza in cazul unui adult diagnosticat cu sinuzita si amigdalita si daca da cine le produce si / sau de unde le pot achizitiona online . Multumesc .


Atat sinuzita ,cat si Amigdalita purtacee nu se trateaza empiric si tratamentul se prescrie in functie de Antibiograma facuta asupra culturilor respective!!!Exista suplimente alimentare ,care ajuta tratamentul medicamentos in sensul grabirii vindecarii,dar nu cunosc antibiotice naturale,care sa inlocuiasca antibioticele de sinteza cu spectru larg!!Poti intreba medicul,sub a carei supraveghere se afla adultul respectiv!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
Fosta membra Kudika.ro
nu cunosti ,,hmm nu mi vine sa cred asa ceva
kudika_15604 Avatarul lui kudika_15604

79 mesaje
Membru din: 4/09/2012
Oras: cluj

Buna ziua.Sunt capsulele Biomicin forte si Biomicin.Cele dou preparate Biomicin Forte i Biomicin au fost evaluate clinic i prin analize de laborator la pacieni cu faringo-amigdalite i cu infecii urinare.
S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene i pe uroculturi.S-a constatat eficien ntr-un procent semnificativ: Biomicin Forte n 98% din cazuri i Biomicin n 80% din cazuri, cu negativarea la control a germenilor identificai prin analizele iniiale (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans).
Efectul este similar cu al antibioticelor chimice (testate n paralel pe antibiograme), n plus germenii care au prezentat rezisten la antibioticul de sintez, au fost sensibili la Biomicin Forte.

Pentru sinuzita sunt indicate si inhalatii cu solutia Biomicin si ulei esential de pin.Pentru amigdalita se mai asociaza si comprimate cu actiune antiseptica locala cum sunt comprimatele Plantusin.
Pentru un tratament adecvat este indivcat un consult la un cabinet de fitoterapie.
Multa sanatate!
Raporteaza abuz de limbaj