Setari Cookie-uri

Despre prezicãtori.

Bunã fetelor,uitați ce întrebare am eu.Crede cineva în prezicatoare și a avut cineva de afaceri cu astfel de oameni?
Iat eu am fost ieri cu oprietenã de a mea la o astfel de consultație sau nuștiu cum sã-i mai zic, și mia spus ca am facut o vrajã sau nuștiu cum se numește alt fel adicã mai pecis mia spus cã "imi este legatã cununia" cine știe ce înseamnã asta ? Și dac este așa nebunie în genere.
kudika_980200
Postat pe 29 Aprilie 2015 22:14
Inseamna ca nu poti sa te casatoresti. Nu trebuie sa crezi tot ce ti a spus. Ar fi bine sa mergi la biserica si sa vb cu un preot. Sunt slujbe speciale. Este bine sa te rogi si tu.
kudika104220
Postat pe 24 Mai 2015 06:32
Bunã ziua,pentru dezlegarea cununiilor mergeti 7slujbe la rând la maslul Sf.Vasile(de dezlegare de farmece ,cununii),dacã la biserica respectiva se realizeazã vinerea ,mergeti 7vineri la rând cu prinoase:faina,ulei,o pâine,se pun pe masa cu o lumânare aprinsã si un acatist in care specificati in dreptul numelui dv.-pentru dezlegarea cununiilor,dupa slujba jumãtate din prinoase:faina,uleiul,pâinea se lasa la biserica si jumãtate le luati acasa si le utilizãri in mâncare,in ziua respectiva trebuie sa tineti post,acum nu toate bisericile mai realizeazã aceastã slujbã in vinerile de peste an,decât o datã pe an de sf.Vasile,daca nu gasiti o bisericã care realizeazã in vinerile de peste an,chemati si realizãri acasa moliftele sf.Vasile ,7vineri la rând,zile iin care tineti post...in timpul slujbei,va rugati si dv.la maica domnului sau la d-nul Isus,sau la sf.care ati simțit întotdeauna cã primiti ajutorul cand l-ati solicitat;rugati-va din suflet,cum simtiti dv.prin cuv.dv.proprii:sa va aducã ființa ce va este predestinatã cat mai repede posibil si dacã este in viatã dv.sã vã uniti destinele ptr.casatorie.Dacã santeti într-o relație cu cineva îl treceti si pe el in acatist ,cu toate numele de botez si in dreptul numelui scrieri ,pentru cãsãtorie,in timpul slujbei rugați -l pe d-zeu:Doamne dacã el este ursitul,te rog uneste-ne prin cãsãtorie,dacã nu este el,adu-mi te rog ursitul in viatã cat mai repede posibil si uneste-ne prin cãsãtorie...la sfârșitul rugãminții se multumeste..."sa va fie de folos"
kudika395007
Postat pe 24 Mai 2015 07:31
Nu te teme ! Dar, alege-ti un parinte batrin si cu viata curata, intr-o manastire care traieste credinta Ortodoxa, ca sa-ti fie duhovnic, spovedeste-te la parintele si urmeaza-i sfaturile ! Roaga-te si tine si tu posturile, respecta sarbatorile si lupta impotriva patimilor si a pacatelor ! Tine aproape de duhovnic si de biserica ! Dumnezeu nu asculta de prezicatori sau vrajitori ! Nu vor avea putere de adevar cele spuse tie de acea prezicatoare ! Nu-ti fa griji !
Si in viata ta sa nu mai mergi la prezicatori sau vrajitori sau de-alde astia ! Lucreaza cu diavolul !

DOAMNE AJUTA !

Mircea
Mircea63
Postat pe 24 Mai 2015 07:38
Toþi aceºti aºa-ziºi prezicãtori sunt niºte ºarlatani. Nu vã lãsaþi prostiþi de ei. Am pus pe mulþi la încercare ºi au cãzut cu succes testele la care i-am supus. Observaþi cã cei mai mulþi sunt þigani. Dacã ieºiþi din Bucureºti prin Bãneasa veþi vedea nenumãrate firme ale unor þigãnci care se pretind "adevãrata fiicã a mamei Omida" (Cine o mai fi fost ºi asta?).
Dacã vreþi sã ºtiþi cu adevãrat cum stau lucrurile, recurgeþi la serviciile unui astrolog competent. Un exemplu ar fi Alexandru Vilan care i-a fãcut predicþii exacte dentistei mele. La el am apelat ºi eu într-un moment de cumpãnã.Pentru o sutã de lei vã spune tot ceea ce vã intereseazã. Adresa lui de e-mail este alexvilan@email.com. Succes!
Cu stim[, Radu Gorj.
kudika623628
Postat pe 24 Mai 2015 08:08
imi pare rau sa va spun dar de ce nu crezi in prezicatori pt ca si eu am fost si tot ce a zis a fost adevarat si asa e
kudika_953345
Postat pe 24 Mai 2015 08:26
Si mie mi-a spus o tiganca in urma cu 20 de ani ceea ceti-spus si tie, ca am cununiile legate. Tot ea m-a indrumat sa merg la biserica si sa cer sa mi se citeasca pentru dezlegarea cununiilor. Aveam 24 de ani. La 28 inca nu ma casatorisem. Cu toate ca ma imprieteneam cu baieti de treaba, seriosi, dupa cateva luni totul se naruia. La 28 de ani am fost sfatuita de o prietena, care mai tarziu mi-a devenit cumnata, sa merg la biserica Sf. Mina (din Bucuresti) in 7 miercuri la rand. Asa am facut. Un preot batran, de vreo 80 de ani spunea la un moment dat sa se aseze in genunchi langa el toata lumea care e pentru dezlegarea cununiilor. Ne citea o rugaciune si apoi ne dadea cu busuioc pe cap si maini. Am insistat sa mearga la una dintre lujbe si cel cu care eram prietena. Atunci parintele, dupa ce ne-a citit tuturor, l-a oprit si pe el separat si l-a intrebat daca vrea sa se casatoreasca cu mine. La cateva luni am facut nunta. Suntem si acum impreuna, de aproape 14 ani. Insa ceea ce acea tiganca mi-a mai prezit atunci, ca mi-a ghicit mult mai mult, cam 20 de minute, asa a fost. Mi-a zis ca voi pierde o sarcina pe care o voi avea cu un medic strain. Asa a fost, insa sarcina era cu sotul meu, dar obtinuta prin fertilizare in strainatate. Apoi ca vom avea un baiat, dar nu voi avea parte de el. Am intrebat: dar o fetita nu se vede pe acolo, ca eu fata vreau sa am. Raspunsul a fost: ba da, gemene, dar vor muri la nastere. Asa a fost: am facut inca o fertilizare in vitro si am avut tripleti. S-au nascut prematur si au trait numai cateva zile. Au fost doua fetite si un baietel. Insanu ne dam batuti. Tot vom mai incerca sa ne implinim visul de a avea un copilas.
kudika011445
Postat pe 24 Mai 2015 08:58
" Nu te teme ! Dar, alege-ti un parinte batrin si cu viata curata, intr-o manastire care traieste credinta Ortodoxa,..."


Dom` Mircea , lamureste-ma si pe mine...Daca "traieste" alta credinta crezi ca nu-i bun ? Sau nu-i de incredere ?

Rotty_
Postat pe 24 Mai 2015 09:00
Ce spune Biblia despre ocultism ?

În ceea ce priveºte vrãjitoria , Biblia este categoricã .

„Dacã cineva se duce la cei ce cheamã pe morþi ºi la ghicitori, ca sã curveascã dupã ei, ‘mi voi întoarce Faþa împotriva omului aceluia, ºi-l voi nimici din mijlocul poporului lui. ” (Levitic 20:6)

Nu va fi pedepsit doar cel ce practicã vrãjitoria , dar ºi cel ce merge la vrãjitori .

ªtiu cã mulþi se duc doar sã ghiceascã în cãrþi , cafea , boabe de grâu , în palmã . Ei sper cã vor afla viitorul ºi se vor pregãti mai bine pentru el .

„ Dar dacã un om sau o femeie cheamã duhul unui mort, sau se îndeletniceºte cu ghicirea, sã fie pedepsiþi cu moartea; sã-i ucideþi cu pietre: sîngele lor sã cadã asupra lor.” (Levitic 20:27)

Tot poporul trebuie sã ia acþiune când ajunge cineva sã se ocupe cu vrãjitoria .

M-a bucurat faptul cã atunci când la noi în oraº a venit o ghicitoare care „vindeca trupul ºi duhul ” – un tânãr a mers la ea ºi a vorbit cu ea . I-a spus cã ceea ce face este pãcat , iar trupul ei va arde veºnic în iad . La care ea a exclamat „M-am sãturat de voi , eºti al ºaselea sãptãmâna aceasta .” Acel tânãr a acþionat . Tu ce poziþie ai ?

Sã nu îndrumi pe altul sã meargã la ghicitori nici sã nu rãmâi indiferent .

Chair primul împãrat al Israelului Saul a fost pedepsit pentru vrãjitorie :

„Saul a murit, pentrucã s’a fãcut vinovat de fãrãdelege faþã de Domnul, al cãrui cuvînt nu l-a pãzit, ºi pentrucã a întrebat ºi cerut sfatul celor ce cheamã morþii.N’a întrebat pe Domnul: deaceea Domnul l-a omorît, ºi împãrãþia a dat-o lui David, fiul lui Isai.” (1 Cronici 10:13-14)

De ce crezi cã au murit multe civilizaþii ? Pur ºi simplu au dispãrut .

Ce poziþie trebuie sã aibã un creºtin faþã de ocultism ?

În casa ta sã nu fie niciodatã un aºa om care sã-þi dea sfaturi , nici cãrþi cu aºa tematicã , nici programe audio sau video , radio sau TV .

Nu accepta revistele care sunt pline de prezicãtore , ghicitoare sau clarvãzãtoare , medium sau astrolog .Mulþi vrãjitori spun cã se ocupã cu magia albã , ºi ei fac dor bine . Însã Biblia nu face nici o diferenþã . Oamenii au inventat aceste noþiuni doar cã sã parã buni . Dar tot vrãjitori sunt !!!

Cuvântul lui Dumnezeu are tot ce este necesar pentru tine ºi mine .

Cãci el trebuie sã fie desfãtarea sufletuli tãu : „Cãci înþelepciunea va veni în inima ta, ºi cunoºtinþa va fi desfãtarea sufletului tãu;” (Proverbe 2:10) .

Deoarece „Lucrurile ascunse sînt ale Domnului, Dumnezeului nostru, iar lucrurile descoperite sînt ale noastre ºi ale copiilor noºtri, pe vecie, ca sã împlinim toate cuvintele legii acesteia.” (Deuteronom 29:29)

Dacã vei ajunge într-o situaþie mai problematicã , Sfânta Scripturã spune la cine sã apelezi :

„Dacã vreunuia dintre voi îi lipseºte înþelepciunea, s’o cearã dela Dumnezeu, care dã tuturor cu mînã largã ºi fãrã mustrare, ºi ea îi va fi datã.” (Iacov 1:5)
iubita_tendresse
Postat pe 24 Mai 2015 11:18
De la: Rotty_, la data 2015-05-24 09:00:08" Nu te teme ! Dar, alege-ti un parinte batrin si cu viata curata, intr-o manastire care traieste credinta Ortodoxa,..."


Dom` Mircea , lamureste-ma si pe mine...Daca "traieste" alta credinta crezi ca nu-i bun ? Sau nu-i de incredere ?


lamureste te singura,,cum sa fie bun daca nu i in adevar
kudika_982635
Postat pe 24 Mai 2015 11:20
De la: kudika011445, la data 2015-05-24 08:58:33Si mie mi-a spus o tiganca in urma cu 20 de ani ceea ceti-spus si tie, ca am cununiile legate. Tot ea m-a indrumat sa merg la biserica si sa cer sa mi se citeasca pentru dezlegarea cununiilor. Aveam 24 de ani. La 28 inca nu ma casatorisem. Cu toate ca ma imprieteneam cu baieti de treaba, seriosi, dupa cateva luni totul se naruia. La 28 de ani am fost sfatuita de o prietena, care mai tarziu mi-a devenit cumnata, sa merg la biserica Sf. Mina (din Bucuresti) in 7 miercuri la rand. Asa am facut. Un preot batran, de vreo 80 de ani spunea la un moment dat sa se aseze in genunchi langa el toata lumea care e pentru dezlegarea cununiilor. Ne citea o rugaciune si apoi ne dadea cu busuioc pe cap si maini. Am insistat sa mearga la una dintre lujbe si cel cu care eram prietena. Atunci parintele, dupa ce ne-a citit tuturor, l-a oprit si pe el separat si l-a intrebat daca vrea sa se casatoreasca cu mine. La cateva luni am facut nunta. Suntem si acum impreuna, de aproape 14 ani. Insa ceea ce acea tiganca mi-a mai prezit atunci, ca mi-a ghicit mult mai mult, cam 20 de minute, asa a fost. Mi-a zis ca voi pierde o sarcina pe care o voi avea cu un medic strain. Asa a fost, insa sarcina era cu sotul meu, dar obtinuta prin fertilizare in strainatate. Apoi ca vom avea un baiat, dar nu voi avea parte de el. Am intrebat: dar o fetita nu se vede pe acolo, ca eu fata vreau sa am. Raspunsul a fost: ba da, gemene, dar vor muri la nastere. Asa a fost: am facut inca o fertilizare in vitro si am avut tripleti. S-au nascut prematur si au trait numai cateva zile. Au fost doua fetite si un baietel. Insanu ne dam batuti. Tot vom mai incerca sa ne implinim visul de a avea un copilas.



lasa prostiile si nu te mai gandii la ce ti a zis ca te legi singura mai rau,daca voi aveti impresia ca satana e vreun fraier,,,,,,,
kudika_982635
Postat pe 24 Mai 2015 11:23
De la: kudika623628, la data 2015-05-24 08:08:43Toþi aceºti aºa-ziºi prezicãtori sunt niºte ºarlatani. Nu vã lãsaþi prostiþi de ei. Am pus pe mulþi la încercare ºi au cãzut cu succes testele la care i-am supus. Observaþi cã cei mai mulþi sunt þigani. Dacã ieºiþi din Bucureºti prin Bãneasa veþi vedea nenumãrate firme ale unor þigãnci care se pretind "adevãrata fiicã a mamei Omida" (Cine o mai fi fost ºi asta?).
Dacã vreþi sã ºtiþi cu adevãrat cum stau lucrurile, recurgeþi la serviciile unui astrolog competent. Un exemplu ar fi Alexandru Vilan care i-a fãcut predicþii exacte dentistei mele. La el am apelat ºi eu într-un moment de cumpãnã.Pentru o sutã de lei vã spune tot ceea ce vã intereseazã. Adresa lui de e-mail este alexvilan@email.com. Succes!
Cu stim[, Radu Gorj.


da,alea s ,,tiganci,,si voi cu astrologia ce crezi ca sunteti,vrajitorie prostire si satanisme
kudika_982635
Postat pe 24 Mai 2015 11:26
acesti ,,prezicatori" pe care ii putem numi mai exact sarlatani, fac tot posibilul sa castige bani (si nu putini) pe seama naivitatii unor persoane. Hai, trebuie sa privesti realitatea, nu traim pe taramul vrajitorului din Oz. daca ceva trebuie sa se intample, se va intampla, daca nu, nu. Mergi totusi si la un preot si povesteste-i si apoi vezi ce e de facut. In ceea ce priveste ,,prezicerile" ........mai bine stai departe. Mult noroc!
maria_doina
Postat pe 24 Mai 2015 12:16
De la: kudika_982635, la data 2015-05-24 11:20:05
De la: Rotty_, la data 2015-05-24 09:00:08" Nu te teme ! Dar, alege-ti un parinte batrin si cu viata curata, intr-o manastire care traieste credinta Ortodoxa,..."


Dom` Mircea , lamureste-ma si pe mine...Daca "traieste" alta credinta crezi ca nu-i bun ? Sau nu-i de incredere ?


lamureste te singura,,cum sa fie bun daca nu i in adevar



M-am lamurit demult. Credinta , nu religia conteaza.
Rotty_
Postat pe 24 Mai 2015 12:32
Buna ziua.
kudika130438
Postat pe 24 Mai 2015 12:37
Buna ziua. Va rog frumos, as dori si eu detalii despre acel domn astrolog, Vilan. Si eu sunt din Gorj. Va multumesc.
kudika130438
Postat pe 24 Mai 2015 12:41
De la: kudika130438, la data 2015-05-24 12:41:55Buna ziua. Va rog frumos, as dori si eu detalii despre acel domn astrolog, Vilan. Si eu sunt din Gorj. Va multumesc.



Da-i un "Search",este simplu!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Mai 2015 12:51
De la: kudika130438, la data 2015-05-24 12:41:55Buna ziua. Va rog frumos, as dori si eu detalii despre acel domn astrolog, Vilan. Si eu sunt din Gorj. Va multumesc.


nu exista astrologi nu mai cauta tampenii,nu niste pietre iti influenteaza tie viata ci faptele tale si ale predecesorilor tai
kudika_982635
Postat pe 24 Mai 2015 12:55
De la: Rotty_, la data 2015-05-24 12:32:06
De la: kudika_982635, la data 2015-05-24 11:20:05
De la: Rotty_, la data 2015-05-24 09:00:08" Nu te teme ! Dar, alege-ti un parinte batrin si cu viata curata, intr-o manastire care traieste credinta Ortodoxa,..."


Dom` Mircea , lamureste-ma si pe mine...Daca "traieste" alta credinta crezi ca nu-i bun ? Sau nu-i de incredere ?


lamureste te singura,,cum sa fie bun daca nu i in adevar



M-am lamurit demult. Credinta , nu religia conteaza.


te ai lamurit prost
religia inseamna un adevar,nu poate fi decat unul singur adevarat ,adica o singura religie altfel dumnezeu sar contrazice pe sine,ca asta fac toate religiile,se contrazic,deci nu poate fi adevarata decat una singura adica un singur adevar
kudika_982635
Postat pe 24 Mai 2015 12:59
Ok am înțeles ce am de fãcut. Vî mulțumesc tuturora de sfaturi.Toate cele bune dmnv.
kudika_980200
Postat pe 24 Mai 2015 15:18
De la: kudika_980200, la data 2015-05-24 15:18:00Ok am înțeles ce am de fãcut. Vî mulțumesc tuturora de sfaturi.Toate cele bune dmnv.


ce ai inteles?
kudika_982635
Postat pe 24 Mai 2015 16:31
Pai si diavolul spune ce se adevereste pentru ca sa te atraga de partea lui, ca sa-ti cistige sufletul ! El face tot posibilul ca sa-ti atraga sufletul in iad ! DOAMNE FERESTE !

Si astrologii si prezicatorii si vrajitorii LUCREAZA CU DIAVOLUL ! Singurii slujitori ai lui Hristos sunt preotii ORTODOCSI CARE TRAIESC IN DUH SI IN ADEVAR ! Acestia nu-s usor de gasit, stau ascunsi prin munti, stau in manastiri, pot fi si in lume dar trebuie rabdare si rugaciune ! Trebuie cautati pentu ca acestia sunt smeriti, nu ies in fata ! Ei traiesc in rugaciune neincetata catre Dumnezeu ! In ce priveste cele sufletesti, nimic din afara ORTODOXIEI nu este de la Dumnezeu ! Nu-i de joaca cu sufletul !

DOAMNE AJUTA !

mircea
Mircea63
Postat pe 24 Mai 2015 17:50
De la: Mircea63, la data 2015-05-24 17:50:53Pai si diavolul spune ce se adevereste pentru ca sa te atraga de partea lui, ca sa-ti cistige sufletul ! El face tot posibilul ca sa-ti atraga sufletul in iad ! DOAMNE FERESTE !

Si astrologii si prezicatorii si vrajitorii LUCREAZA CU DIAVOLUL ! Singurii slujitori ai lui Hristos sunt preotii ORTODOCSI CARE TRAIESC IN DUH SI IN ADEVAR ! Acestia nu-s usor de gasit, stau ascunsi prin munti, stau in manastiri, pot fi si in lume dar trebuie rabdare si rugaciune ! Trebuie cautati pentu ca acestia sunt smeriti, nu ies in fata ! Ei traiesc in rugaciune neincetata catre Dumnezeu ! In ce priveste cele sufletesti, nimic din afara ORTODOXIEI nu este de la Dumnezeu ! Nu-i de joaca cu sufletul !

DOAMNE AJUTA !

mircea


scrie la tn la avatar cn esti,,nu i nevoie sa mai scri mircea dp fiecare postare,,stim cn a scris
kudika_982635
Postat pe 24 Mai 2015 18:52
Revin cu mesajul pentru persoana care a semnat "Radu" - Gorj. Deoarece nu am gasit informatii despre astrologul Vilan, desi am intrat sa caut asa cum era firesc, apelez inca o data cu rugamintea de a ma ajuta sa aflu mai multe despre dansul. Multumesc frumos.
kudika130438
Postat pe 25 Mai 2015 12:28
De la: kudika_980200, la data 2015-04-29 22:14:17Bunã fetelor,uitați ce întrebare am eu.Crede cineva în prezicatoare și a avut cineva de afaceri cu astfel de oameni?
Iat eu am fost ieri cu oprietenã de a mea la o astfel de consultație sau nuștiu cum sã-i mai zic, și mia spus ca am facut o vrajã sau nuștiu cum se numește alt fel adicã mai pecis mia spus cã "imi este legatã cununia" cine știe ce înseamnã asta ? Și dac este așa nebunie în genere.

Mai fetelor, oameni buni, ati luat-o razna cu totii? Ce sunt prostiile astea? In primul rand ce te face sa stai de vorba cu asemenea personaje, care pretind ca stiu tot ce se intampla si mai rau ca te vindeca....??
De ce nu va vedeti voi de vietile voastre si le traiti din plin , asa cum ar trebui, fara alte "distorsiuni"? Singura persoana care decide ce se intampla, care alege intre bine si rau, esti chiat TU! In fiecare moment iei o decizie care te duce mai departe...tu alegi drumul pe care mergi si cu credinta in D-zeu ignori astfel de nebunii, care nu atrag dupa sine decat probleme si care te indeparteaza de cei dragi atragandu-te intr-o lume ireala!
Ps: parerea mea este ca prietena ta e o influenta nu prea buna asupra ta. Mult succes in viata!
verraa
Postat pe 25 Mai 2015 22:21
De la: kudika011445, la data 2015-05-24 08:58:33Si mie mi-a spus o tiganca in urma cu 20 de ani ceea ceti-spus si tie, ca am cununiile legate. Tot ea m-a indrumat sa merg la biserica si sa cer sa mi se citeasca pentru dezlegarea cununiilor. Aveam 24 de ani. La 28 inca nu ma casatorisem. Cu toate ca ma imprieteneam cu baieti de treaba, seriosi, dupa cateva luni totul se naruia. La 28 de ani am fost sfatuita de o prietena, care mai tarziu mi-a devenit cumnata, sa merg la biserica Sf. Mina (din Bucuresti) in 7 miercuri la rand. Asa am facut. Un preot batran, de vreo 80 de ani spunea la un moment dat sa se aseze in genunchi langa el toata lumea care e pentru dezlegarea cununiilor. Ne citea o rugaciune si apoi ne dadea cu busuioc pe cap si maini. Am insistat sa mearga la una dintre lujbe si cel cu care eram prietena. Atunci parintele, dupa ce ne-a citit tuturor, l-a oprit si pe el separat si l-a intrebat daca vrea sa se casatoreasca cu mine. La cateva luni am facut nunta. Suntem si acum impreuna, de aproape 14 ani. Insa ceea ce acea tiganca mi-a mai prezit atunci, ca mi-a ghicit mult mai mult, cam 20 de minute, asa a fost. Mi-a zis ca voi pierde o sarcina pe care o voi avea cu un medic strain. Asa a fost, insa sarcina era cu sotul meu, dar obtinuta prin fertilizare in strainatate. Apoi ca vom avea un baiat, dar nu voi avea parte de el. Am intrebat: dar o fetita nu se vede pe acolo, ca eu fata vreau sa am. Raspunsul a fost: ba da, gemene, dar vor muri la nastere. Asa a fost: am facut inca o fertilizare in vitro si am avut tripleti. S-au nascut prematur si au trait numai cateva zile. Au fost doua fetite si un baietel. Insanu ne dam batuti. Tot vom mai incerca sa ne implinim visul de a avea un copilas.


Voi singure va puneti piedici! Daca tu crezi ca ti se va intampla atunci fii sigura ca asa va fii! Tu nu iti dai seama ca in subconstientul tau (pt ca o sa-mi spui acum ca tu nu ai crezut ce ti-a spus, dar ce sa vezi s-a adeverit..) este cel mai mare dusman al tau si el creaza acolo niste legaturi nervoase pe care le va dezvolta in momentul in care are legatura cu subiectul dezvoltat (exista camera amintirilor), e foarte complex creirul nostru.
Incearca sa creezi o noua legatura, prin care renegi tot ce ti s-a intamplat ca fiind legat de ceea ce ti s-a prezis si spuneti tie ca de acum inainte esti o noua persoana si ca vei avea vreo 3 copii sanatosi, iar casnicia ta va fii exact asa cum ti-ai inchipuit! Mult succes!
verraa
Postat pe 25 Mai 2015 22:39
De la: kudika_953345, la data 2015-05-24 08:26:32imi pare rau sa va spun dar de ce nu crezi in prezicatori pt ca si eu am fost si tot ce a zis a fost adevarat si asa e


Nu vrei sa fii surprinsa in viata sa inteleg ? Mai da ce curioase sunteti voi.. ia uite ce aduce curiozitatea :
verraa
Postat pe 25 Mai 2015 22:50
De la: kudika130438, la data 2015-05-25 12:28:44Revin cu mesajul pentru persoana care a semnat "Radu" - Gorj. Deoarece nu am gasit informatii despre astrologul Vilan, desi am intrat sa caut asa cum era firesc, apelez inca o data cu rugamintea de a ma ajuta sa aflu mai multe despre dansul. Multumesc frumos.


revii cu idiotenii nici o surpriza,,spunei lu genoveva sa te ghideze in viata,,exact la vrajitori,,satanisme
kudika_982635
Postat pe 25 Mai 2015 23:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Suzuki! 3 De la: Romina1 24 Martie 2010 20:15
Cititul/ghicitul in palma 32 De la: kudika325699 17 Octombrie 2010 11:47
CITATELE MELE! ( filosofeala) 76 De la: yogeolove 23 Aprilie 2009 10:30
jurnal si piererea amintirilor 1 De la: dayy 17 August 2010 17:05
StreamON TV - televiziune digitala 2 De la: StreamON 25 Martie 2010 01:19