Mai multe
| Buna...Sunt Paul si am 25 de ani...de aproape un an am cunoscut o fata...ea este mare mare ca mine si are 35 de ani si este poloneza...am cunoscut-o la o firma apropiat� unde merg destul de des...tin sa precizez ca dintr-o gluma am reușit sa ii ofer num�rul meu intrun plic...eu eram impreuna cu fosta mea prietena cu care aveam o relatie de 5 ani si urma sa facem cel mare....dar totul s-a n�ruit..voi reveni mai t�rziu la subiect de ce m-am desp�rțit de fosta...actuala este o femeie frumoasa si mi se pare ca ii cam perversa si ma mine...sa o iau cu �nceputul...dup� faza cu plicul...toate au fost super...ne-am �nt�lnit prima data...ne-am s�rutat...a fost Okay...dar peste c�teva luni apare o persoana in viata ei...ea sa mutat in același oraș unde stau eu de la prietenul ei cu tot cu fetița...avea nevoie de ajutor...asa ca și-a g�sit o persoana care a ajutat-o sa se mute...sa �și fac� casa cu tot ce avea nevoie...noi nu eram oficial impreuna pentru ca eu locuiam cu prietena mea...ea era amanta...in c�teva seri am v�zut masina respectivului la ea...sun la sonerie si ma minteste ca era cu tat�l fetiței si se uitau la un film...am știut ca ma minteste...am �nchis gura si am plecat...era aproape 11 seara...eu cu prietena mea Mary eram mai mereu in certuri din cauza ei...b�nuia ceva si chiar aflase...dar ea ma iubea si vroia sa ma țin� l�ng� ea...dar eu orbit de cealalt� nu ii mai d�deam atenția....in cele din urma m-am desp�rțit de prietena mea si am continuat cu cealalt� ( UN EȘEC TOTAL )....cea cu care sunt acuma ii poloneza...ea a renunțat o perioada la acel om...totul si frumos...din August pana de s�rb�tori c�nd am placat in concediu la Poiana Brașov....cand �nainte cu o seara de revelion primește ur�ri de Cr�ciun de la acea persoana...era trecut� altcumva in telefon...ma minteste din nou si imi spune ca ii vorba de o prietena...cand iau telefonul...in acel moment ii scrie si ii apare numele defapt cine era...mii sa pus in genunchi si a zis ca nu are nimic cu el ca nu ii tipul ei...si multe baliverne...am zis Okay si sa i-l blocheze...cand am venit inapoi am �nceput din nou sa ne certam...si și-a schimbat codul la telefon...sub pretextul ca ii lucru privat...ca pe ea nu o intereseaza ce am eu in telefon si asa mai departe...pe Facebook am observat din nou ca persoana nu ii mai blocat� si ii da Like la toate pozele si asa mai departe...precizez ca am l�sat totul sa fiu cu aceasta fata care imi face viata un chin...si imi pare enorm ca mi-am distrus o relatie de 5 ani cu fosta...la ea inapoi nu ma mai pot �ntoarce pentru ca are pe altcineva...nu știu ce se va �nt�mpla...dar vreau sa va zic la toți cei care aveți prietene de lunga durata....nu va l�sați iubitele sau nevestele ca nu merita...asta ii o lecție de viata..la momentul respectiv stau cu poloneza in aceeași casa dar dup� cum simt...ma inseala...si minteste una �ntr-una......�și ascunde telefonul...se ascunde de mine si multe alte lucruri care nu mai sunt normale intr-o relatie...va rog sa imitați niște sfaturi ce pot sa fac...nu știu ce sa ii zic...cum sa o iau ca imediat �ncepe cearta si ea ar fii buricul pam�ntului...aștept sfaturi 😔😔😔 | ||
|
Stroia_Paul_1 Postat pe 22 Februarie 2016 21:33 |
||
|---|---|---|
pe bune...?
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 22 Februarie 2016 21:48 |
||
| Da...din p�cate da...aștept un sfat ce sa fac pe mai departe 😔 | ||
|
|
||
|
Stroia_Paul_1 Postat pe 22 Februarie 2016 21:58 |
||
|
Asculta-ti inima...si mergi mai departe... eu incerc sa sa invat afurisitul asta de tango...
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 22 Februarie 2016 22:07 |
||
| Am sa �ncerc si sper sa iau decizia cea mai buna...mulțumesc...o seara frumoasa | ||
|
Stroia_Paul_1 Postat pe 22 Februarie 2016 22:43 |
||
De la: Stroia_Paul_1, la data 2016-02-22 22:43:35Am sa �ncerc si sper sa iau decizia cea mai buna...mulțumesc...o seara frumoasa Priveste partea frumoasa a lucrurilor si asculta-ti ....glasul inimii de dincolo de...cioburi....si cu siguranta cei avea puterea sa mergi..pe drumul vietii ..pe care nici muntii nu il muta din locul care e dat sa-l poarte fiecare... ...multumesc, seara frumoasa sa ai si tu! |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 22 Februarie 2016 22:53 |
||
| Las-o .Exista atatea fete tinere si frumoase , nu se merita sa-ti pierzi anii tineretii , alaturi de o femeie care nu este pt tine , si nici tu pt ea. | ||
|
kudika_988778 Postat pe 22 Februarie 2016 22:54 |
||
| Asa este...pe cine iubesc nu am l�ng� mine...dar ne stie niciodat� ce se �nt�mpla...mulțumesc de �ncuraj�ri | ||
|
Stroia_Paul_1 Postat pe 22 Februarie 2016 23:13 |
||
|
As fi tare curios daca fosta-ta te-ar mai primi inapoi precum poloneza il primeste pe fostul-ei .... Asta asha , sa vezi cat de barbat esti ... |
||
|
editore Postat pe 23 Februarie 2016 12:45 |
||
De la: Stroia_Paul_1, la data 2016-02-22 21:33:15Buna...Sunt Paul si am 25 de ani...de aproape un an am cunoscut o fata...ea este mare mare ca mine si are 35 de ani si este poloneza................................................................................................ |
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Februarie 2016 14:40 |
||
| Ai dreptate....ce este al meu ii pus deoparte...mersi de sfaturi 😊 | ||
|
Stroia_Paul_1 Postat pe 23 Februarie 2016 19:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am nevoie de un sfat...:( | 40 | De la: kudika326697 22 Octombrie 2010 20:33 |
| O fata simpla | 7 | De la: kudika_997338 6 Decembrie 2015 10:16 |
| cum sa tràiesti cu un barbat ZG�RCIT ? | 71 | De la: kudika428300 6 Martie 2014 16:00 |
|
|
||
| sunteti de acord ca........ | 33 | De la: kudika001785 9 Martie 2009 23:41 |
| Ramnicu Valcea | 2 | De la: economisesti 17 Mai 2010 16:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.