Mai multe
|
Pentru ca o lista de genul acesta mi se pare foarte utila reiau o initiativa mai veche de pe forum dar care, din pacate, a degenerat la un moment dat intr-o disputa fara legatura cu subiectul si din cauza careia cred ca nu s-a mai continuat de cativa ani. Deci, incep eu. Dr Raluca Grigore - chirurg, orl-ist la Spitalul Coltea Dr Ciprian Nanescu - ortoped - spitalul Floreasca Dr Florin Turcu - endoscopie Spitalul Ponderas Dr Oana Dumitrache - nutritionist, diabetolog Dr Adelina Creanga - pneumolog spitalul Marius Nasta Dr Cristian Dumitriu - stomatolog - clinica Imperial Dent Dr Andreea Marinescu - radiolog Spitalul Municipal Cam asta este experienta mea si a familiei mele in ale medicilor in Bucuresti As putea sa mai trec si doctorita cu care am nascut, dr Anca Gherasie la CFR 2. dar am aflat ca a plecat in Franta. Definitv A, si Cristina Ivascu, medic de familie |
|
jurnalul Postat pe 14 Aprilie 2016 20:27 |
|---|
|
Completare: doamna doctor Dumitrache este tot de la Spitalul Ponderas, ca si doctorul Turcu |
|
jurnalul Postat pe 14 Aprilie 2016 20:29 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CAUT GINECOLOG BUN | 8 | De la: guru_ion 10 Noiembrie 2011 11:05 |
| Campanie ant-medici | 19 | De la: cristinxxx 3 Iulie 2011 18:41 |
| buna ziua......help | 1 | De la: irene1981 27 Mai 2010 11:45 |
|
|
||
| Clinica Marie Stopes | 1 | De la: zur 12 August 2010 08:45 |
| Cine imi poate recomanda un medic alergolog? | 3 | De la: RUY_BLAS 3 Iulie 2011 19:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.