Postat pe: 7 Mai 2016, ora 15:06
Buna.Fac facultatea de lb.straine imi place adica lb engleza si franceza ,dar gasesc cursurile fiind cu foarte multa informatie pe care nu pot sa o asimilez toata +ca nu ma simt foarte motivata sa invat(stiu ca trebuie sa mi gasesc singura motivatia) dar teama cea mai mare este ca stiu ca nu voi lucra in domeniul care imi place.Ideea e ca nu vreau sa ies doar cu o diploma,dar vreau sa mi asigur si un loc pe piata muncii.Vrea sa invat dar cum la noi se pune accent pe teorie nu pe practica...sa invat chestii care chiar imi vor folosi.Sunt multi care lucreaza in domenii care nu au nicio legatura cu ce au studiat...
Imi doream sa studiez in strainatate,dar nu prea am posibilitati financiare....macar ei au locuri de munca...
Deci ce ar fi mai indicat sa termin aici studiile care le am inceput sau sa mi aleg alta facultate/alt profil?
stiu ca nici in afara nu sunt caini cu covrigi in coada dar tot e mai bine sa muncesti acolo decat la noi.
Imi doream sa studiez in strainatate,dar nu prea am posibilitati financiare....macar ei au locuri de munca...
Deci ce ar fi mai indicat sa termin aici studiile care le am inceput sau sa mi aleg alta facultate/alt profil?
stiu ca nici in afara nu sunt caini cu covrigi in coada dar tot e mai bine sa muncesti acolo decat la noi.