Mai multe
| Buna! Am 22 de ani. Totul a fost bine pana acum un an, aveam o viata normala pana am mers la control la ginecolog deoarece aveam niste scurgeri vaginale ciudate si am vrut sa merg. Era foarte relaxata deoarece cu un 2 ani in urma aveam aceleași simptome si am aflat ca am candidoza care s-a tratat. Eram sigura ca asta este si acum, m-am dus r�z�nd la citirea rezultatelor, cand am aflat ca am HPV. Nu stiam ce inseamna nu stiam nimic am fost socata,tremuram si eram speriata. Am fost cu 2 baieti, unul este si actualul iubit. Mi-am facut testul pentru HPV si am HPV 16,6 si inca 2.. Am urmat un tratament cu ovule deoarece am si o rana pe Col. Am mers la colposcopie de 2 ori si mi-a spus ca rana este in curs de vindecare si daca nu, trebuie sa fac conizatie. Incerc sa ma educ sa am un stil de viata s�n�tos dar sunt foarte speriata. Pl�ng mereu, nici cu iubitul meu nu mai pot fi la fel deoarece am st�ri de disperare. Peste tot citesc, ca voi ajung la cancer! Imi doresc copii, sunt t�nara. Am facut din nou papanicolau si astept rezultatele. Prima data mi-a iesit ascus acum este posibil sa fie mai bine? Sau merge �nspre rau? Va rog sa scrieți cele care ati trecut prin asta, ce sa fac! Va multumesc si multa s�n�tate! |
|
Marinralucaelena Postat pe 16 Mai 2016 13:29 |
|---|
|
Singurele sfaturi si pareri de care ai nevoie , sunt cele venite din partea medicului !Urmeaza cu restrictie tratamentul si indicatiile date de medic. Din moment ce ti s-a spus ca rana se vindeca , inseamna ca totul este spre bine , gandeste pozitiv , sunt foarte cazuri care s-au vindecat , ceea ce-ti doresc si tie nu este atat de grav , hpv-ul tratat in faza incipienta ,nu va ajunge la un stadiu avansat !Exista tratamente care nu te vor afecata pt a avea copii . Insanatosire grabnica si sper sa revii cu vesti bune |
|
kudika_988778 Postat pe 16 Mai 2016 14:50 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am mers la muti ginecologi si tot nu-mi trece! | 46 | De la: pusha2 30 August 2009 19:47 |
| CE PARERE AVETI DE CEI INFECTATI CU VIRUSUL HIV? | 89 | De la: stela_georgiana 14 Iunie 2015 20:07 |
| Absorbante terapeutice Love Moon | 5 | De la: greierash 30 Iunie 2009 20:01 |
|
|
||
| Cine de la cine a luat boala? | 12 | De la: Cassey 15 Mai 2009 14:10 |
| heeelllp | 55 | De la: Elyaa 16 Iulie 2011 22:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.