Alegere

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_1037748 Avatarul lui kudika_1037748

6 mesaje
Membru din: 3/07/2019

Bună
Am de făcut o alegere. Sau poate nu. Am avut o relație ce a durat 2 ani de zile. Am locuit împreună de la început pana la final. Relația ușor ușor s.a consumat, am început numai certuri, ajunsese sa fie stres de ambele părți, ajunsesem sa nu mai avem șanse sa comunicam și am luat decizia sa plec.
Nu am stat sa sufăr, asa cum era normal, nu am stat sa ma gândesc dacă as putea rezolva ceva și cum, am sărit imediat în alta relație, cu un coleg de munca care ma simpatiza și pe care îl simpatizam. Acum, aici este problema mea, am stat cu acest coleg 3 luni de zile, timp în care mi.am dat seama ca este tot ce imj doresc ca bărbat, ma ajuta, ma înțelege, este atent, confident, comunicativ.. Însă are penisul mic.
În relație precedenta am avut o viata sexuala foarte activa și foarte frumoasa, cand am descoperit ca are penisul mic, miam dat seama ca nu îmi produce plăcere și ca ma simt stânjenita de aspectul asta, mam gândit ca o sa pot trece peste asta, ca ne vom armoniza cu timpul, ca va fi ok, nu pot sa renunt la un om bun și cald penteu un astfel de aspect nu? Am încercat toată aceasta perioada de timp însă nu am reușit sa i zic niciodata care este problema, el a considerat ca totul este ok, am reușit 'sa l păcălesc' ca să zic asa, avea pofta de sex întruna.. Și pentru mine ajunsese sa fie o corvoada mersul cu el în dormitor.. Asa ca am renunțat la acest om, nespunandu i motivul real, acum nu mai vrea sa avem niciun fel de relație [ bineînțeles;pe bună dreptate ; el era superiorul meu care m.a mutat în alta echipa, același departament penteu a putea fi împreună, nu era etic sa mi fie superior direct, prin urmare toți șefii și colegii au aflat de relația noastră clandestina, practic și a asumat un risc asumandu și relația cu mine] ;
Am crezut ca am luat decizia bună, pentru ca m.am gandit ca o relație unde sexul nu te mulțumește și te regăsești și în incaapabilitatea de a spune problema (pentru ca nh pot sa i spun ca are penisul mic, l.as ranii și i.as scădea stima de sine). În ultima perioada am luat legătura cu fostu.. Însă mă gândesc la colegul meu care mia arătat cum este sa ai o relație armonioasa și la nivel spiritual, mi a arătat atenție și cuvinte sincere..
Îl vad în fiecare zi. Ma vede și nu spune nimic. Este o situație frustranta și nu știu ce ar corect pentru toți 3 sa se întâmple...
Raporteaza abuz de limbaj