Simona Ciff

Simona Ciff este psiholog și psihoterapeut și folosește la momentul acesta experiența și cunoștintele sale în programe de educație a inteligenței emoționale pentru adulți și adolescenți.

Organizează tabere de inteligență emotională pentru adolescenți, bootcampuri pentru femei și traininguri și conferințe pentru adulți. Este invitată adesea ca speaker pe teme precum: inteligența emotională, emoțiile, fericirea, relațiile interumane, educație, încredere in sine, echipă și lidership.

A înțeles de câțiva ani că nu poate învăța pe nimeni nimic. Învățarea are loc în interiorul nostru când suntem deschiși să ne observăm. De aceea, încearcă să fie un intrument smerit și plin de iubire care transmite altora din experiența sa.

A scris două cărți: Dezvoltarea emoțională la asistenții maternali profesioniști și Disciplinarea pozitivă a copilului.

A creat programul Părinte de Succes – prin care promovează educația fără violență, tehnici de disciplinare pozitivă și tehnici de a avea o relație frumoasa cu copilul.

Este doctor în Știintele educatiei și a validat un program care ajută profesorii să își păstreze calmul și să folosească tehnici pozitive de disciplinare și motivare la clasă.

A creat programul pentru adolesenți Pasaport pentru Succes. Programul conține informațiile necesare dezvoltării a 5 din cele mai importante abilități necesare pentru a atinge succesul în orice domeniu al vieții: încrederea în sine, autocontrolul emoțional, perseverența, relațiile cu ceilalți, organizare și planificare. Datorită solicitarilor, programul a fost adaptat și pentru adulți.


 

Iti place Simona Ciff? O poti urmari pe: