Ghiftuiti de sarmale si cozonaci pufosi asteptam venirea Anului Nou, plini de speranta si de ganduri. Este o perioada in care ne sta gandul numai la doua lucruri: pe de-o parte tragem linie pentru a face calculele de sfarsit de an si, pe de alta parte, croim planuri pentru anul ce va veni.

Pentru noi, cei de la Kudika, anul ce tocmai se incheie a fost unul plin de succese. Am strans in jurul nostru nu mai putin de 500.000 de prieteni, cititori care ne viziteaza luna de luna si rasfoiesc revista noastra virtuala de mai bine de 8 milioane de ori. Forumul nostru creste precum aluatul de cozonac pus la caldura, numarand aproape 200.000 de mesaje de la voi. Nu putem decat sa ne infoiem in pene si sa va multumim pentru ca ne-ati ajutat sa devenim cea mai citita revista online de moda si de frumusete din toata tara.

La capitolul “planuri pentru Anul Nou” nu ne ramane decat sa va promitem ca vom fi in continuare la fel de inventive, ba chiar incercam sa ne optimizam in acest sens aducand forte proaspete si idei inovative. Vom incerca in continuare sa va tinem la curent cu tot ceea ce este nou, pe val, dar si ceea ce nu trebuie luat in seama. Va vom surprinde in continuare cu controverse de actualitate, cu subiecte tabu, pe care nimeni altcineva nu indrazneste sa le discute, va vom raspunde la toate intrebarile si vom incerca sa fim intotdeauna aproape de voi si de nevoile voastre.

Va dorim cel mai frumos An Nou din toate cate au trecut, indeplinirea tuturor dorintelor, ascunse sau “la vedere”, sanatate, veselie, optimism si multa, multa dragoste.

La multi ani!

Echipa Kudika


Toate editorialele Kudika »