In viata mea anterioara am fost barbat, fierar, criminal platit si, intr-un final, revolutionar. Am fost iubit de catre femei, insa le-am tratat cu indiferenta si lipsa de respect. Am murit tanar, ucis de catre cei impotriva carora ma razvratisem.

Se pare ca din vietile mele anterioare imi trag ponoasele in dragoste si dorinta nestavilita de implinire sentimentala. E drept, daca intr-adevar am luat cu mine pedeapsa unei vieti in care m-am purtat cu femeile asa cum alti barbati s-au purtat in aceasta viata cu mine, atunci in sfarsit totul capata sens! La fel de adevarat este ca acest concept imi da puterea si credinta de a ierta pacatele acelora care mi-au ranit inima. Iar iertarea imi va oferi mie fericirea.

N-am crezut niciodata in horoscop, nici in karma, le-am considerat mici unelte de amuzament si relaxare. Nici acum nu pot spune ca ma numar printre cei care cred cu adevarat. Insa am primit, in astrograma mea karmica, sfatul de care aveam nevoie aici, acum, iar pentru aceasta povata multumesc cu tot sufletul astrelor si cititorilor care le-au tradus stralucirea.

Cred totusi cu tarie in destin si intr-o mana nevazuta care aranjeaza piesele vietii noastre oferindu-ne cateodata sansa la fericire. Cred ca suntem lasati in aceasta lume cu un scop bine definit, care poate parea marunt pentru altii sau, dimpotriva, maret si notat in istorie. Si, in egala masura, cred ca dimensiunea destinului nostru poate fi masurata numai de catre cei cu minte ingusta fiindca, intr-un final, nu exista scopuri mici, ci doar fapte notate in documente oficiale.

Am fost intotdeauna convinsa ca rostul meu este sa intalnesc dragostea adevarata. Nu sa incep revolutii. Nu sa salvez vieti. Ci sa fiu fericita, sa alimentez universul cu dragostea mea si poate, astfel, sa impart celor din jur din bucuria mea. Pare putin, insa fericirea este mai importanta decat orice alt lucru in aceasta viata. E drept, cred ar fi fost mai usor sa incep o noua revolutie…

Sfatul primit a fost sa invat sa-mi urmez inima, sa-mi bucur sufletul cu ceea ce imi doresc cu adevarat, dar sa invat adevarata valoare a iubirii, sa nu-mi irosesc dragostea cu cei care nu o merita si sa ajung, intr-un final, dupa cinci vieti, sa fiu multumita de mine insami. Ar fi bine sa urmam toate aceasta povata!

Va doresc o saptamana plina de soare!


Toate editorialele Kudika »