Conform traditiei iti adresez si in acest an o scrisoare presarata cu dorinte si multumiri. Insa in acest an n-am sa iti aglomerez sacul… fiindca Craciunul precedent am fost intr-atat de lacoma, incat ti-am cerut prea multe. Iar tu, dragul meu Mos, mi-ai indeplinit fiecare dorinta. Asa ca eu mi-am petrecut tot anul, alergand dintr-o directie in cealalta, incercand sa culeg toate darurile tale.

N-as vrea sa par nerecunoscatoare, nu sunt, sunt foarte fericita, doar un strop obosita, de la atat de mult umblat. Asa ca, in aceasta scrisoare, iti voi cere mai nimic. La anul, vreau doar sa fiu linistita. Desigur, stiu ca si aceasta dorinta este una tare greu de indeplinit, dar eu ma voi stradui sa-ti vin in ajutor, sa fiu cuminte, sa-ti inlesnesc indeplinirea cerintei mele.

Mi-ar placea sa stiu ca in anul ce va urma ne vei ajuta sa fim mai buni, mai fericiti. Sa ai grija de sufletele noastre, sa ne pazesti de rau, de tristete, sa ne inveti sa pretuim mai mult ceea ce avem, sa fim mai chibzuiti. Sa ai grija de toti ingerasii care acum stau cuminti in burticile prietenelor mele, dar se vor naste in anul ce vine, sa le dai noroc mult si dragoste sincera si numai daruri alese. Sa ai grija de toate kudicele, sa le oferi multa iubire si un an nou mai bun.

Dar iata-ma Mosule cum devin iar lacoma si-ti cer tot mai multe daruri si dorinte tot mai greu de indeplinit. Stiu ca tu esti bun si darnic si ma vei ierta, asa ca, la sfarsit de lista, te rog ca in primul rand sa ne tii sanatosi daca altceva nu ai timp sa ne daruiesti, fiindca restul vine de la sine, mai taras mai grabis.

Iti doresc un Craciun fericit si mult spor la impartit daruri!

Cu drag,

Oana

PS: Te asteapta mai multe scrisori de la cititoarele Kudika. Le poti citi pe toate aici.


Toate editorialele Kudika »