Nu mai este loc de intors! Daca toata luna septembrie ne-am bucurat printre cativa nori de ultimele zile insorite, luna octombrie anunta irevocabil: toamna isi intra in drepturi! Avem nevoie asadar, daca nu neaparat de o noua garderoba - desi vom insista in aceasta saptamana pe cateva din piesele vestimentare ale acestui sezon, macar de o schimbare de atitudine.

Toamna, prin definitie sezon al ploilor si al melancoliei, poate fi usor privita drept un sezon de visare. Propunem asadar o saptamana relaxanta, in care sa invatam sa dam o nota de romantism infatisarii noastre - prin machiaj, tinute si stare de spirit!

Tendintele acestuia an, indiferent de designerul care le prezinta, au un punct comun: promoveaza femeia independenta, cu forta si dorinte proprii, femeia care cucereste din priviri, care se evidentiaza din multime prin felul sau de a fi. Este vesnic informata prin intermediul internetului, membra a diferitelor comunitati, este la curent cu toate noutatile din moda si frumusete, dar nu este o “fashion-victim”.

Vorbim de o femeie puternica, informata, complexa, rebela, dar romantica si jucausa. O data in viata, sunt incantata de portretul robot pe care il promoveaza moda!

Va invit asadar sa pasim in acest sezon pline de forta, fiindca acum, probabil mai mult ca niciodata, merita sa tinem cont de sfaturile trendsetterilor!


Toate editorialele Kudika »