Saptamana trecuta am primit un mesaj de la unul din cititorii nostii. Suna astfel:

"Viata e scurta, incalcati regulile, iertati repede, sarutati incet, iubiti cu adevarat, radeti necontrolat si nu veti regreta nimic..."

Dragos

Eu un n-as sti sa va sfatuiesc mai bine de atat, iar mesajul sau, pe cat de simplu, pe atat de patrunzator, mi-a provocat o fericire coplesitoare. Da, existenta este scurta, iar pierderea unei persoane dragi mie in urma cu numai cateva zile mi-a aratat intr-un mod crud cat de usor se poate scurge printre degete viata.

Totusi, cu prilejul acestui moment tragic, in mod paradoxal, am invatat sa pretuiesc cu mai mare intensitate iubirea sincera si prietenia, familia, care iti este si va fi mereu aproape, sufletele calde care iti incalzesc sufletul in cele mai grele clipe.

Mi-am dat seama ca iert greu, ca strang in mine suferinta si regrete inutile, ca uit sa zambesc din motive ce nu-mi sunt nici mie clare, ca refuz iubirea pentru ca imi este teama. Si totusi... viata este atat de scurta. De ce-i refuz tot ce e mai frumos?

Cu sufletul indoliat, insa cu o experienta in plus in viata, ma simt datoare sa va retin numai cateva clipe cu un sfat, acela de a pretui mai mult familia. Va las apoi sa va intoarceti la cornulete si la cozonaci.

Va doresc un Craciun fericit si un An Nou plin de dragoste... alaturi de cei dragi!

Toate editorialele Kudika »