Setari Cookie-uri
Livrare de mancare gatita

Despre #food evolution#

Am lansat cel mai complex site de mâncare la oală din București iar în această perioadă poți beneficia de un discount de 10% la prima ta comandă folosind codul FOOD10 + 1 sticlă de vin CADOU din partea noastră* în limita stocului disponibil! De ce spunem că este cea mai complexă?

Am pus în acest site peste 150 de preparate delicioase special pentru persoane care își doresc să aibă o alimentație de calitate, echilibrată și sănătoasă! Toată experiența noastră de peste 19 ani în domeniul Horeca, după tone de mâncare gătite și sute de mii de clienți fericiți, ne-a ajutat să ne adaptăm rapid și să oferim clienților o experiență deosebită și produse de calitate!

Vei regăsi produse diversificate atât cu carne cât și pentru vegetarieni, gătite numai la comandă în ziua livrării. Dacă nu ne crezi ne poți testa și ne spui cum să le pregătim: mai puțin sărat, mai picant sau oricum îți place! Comanzi azi, iar noi îți gătim și livrăm mâine!

Poți comanda ciorbe și supe ca la mama acasă, mâncare gătită, sărmăluțe, fructe de mare, preparate la grătar sau la cuptor din carne de pui, porc, rată sau vită, salate de casă buneee de tot sau deserturi!

De la #food evolution#

Poza 1 din 6 food evolution
Poza 2 din 6 food evolution
Poza 3 din 6 food evolution
Poza 4 din 6 food evolution
Poza 5 din 6 food evolution
Poza 6 din 6 food evolution