Bijuterie contemporana

Despre #i{n}stance#

i{n}stance este un brand care se concentrează pe designul și fabricația digitală a bijuteriilor îmbinând meșteșugul tradițional cu tehnologia de ultimă oră. O instanță reprezintă particularul, elementul {n} dintr-o mare de posibilități multiple, o apariție specifică care a fost aleasă în mod deliberat. i{n}stance este un brand care creează produse unice, individuale, folosind designul algoritmic și fabricația digitală.

Metodologia algoritmică a i{n}stance este un manifest pentru personalizare, luând atitudine pentru idealismul individual. Într-o serie repetitivă, fiecare “eroare” poate deveni un produs unic, personalizat într-un mod rapid și intuitiv. Modelele existente sunt construite într-o manieră care permite modelării să schimbe, distorsioneze, inverseze sau să reasambleze o serie de elemente existente, pentru a deriva de la ceva existent către ceva nou.

Frumusețea adevărată a abordării constă în codarea computațională și în fabricația digitală. Folosind diverse metode de generare computațională, diverse forme sunt generate, și permit folosirea unor sau mai multor materiale. Din acest cumul de factori este dictat ce tip de tehnologie va fi folosită.

Pentru a transforma modelul 3D într-un prototip fizic, sunt folosite fie printarea 3d, tăierea laser sau turnarea metalului prețios.

Experimentarea digitală se ramifică în colecțiile noastre, pe care le vindem fie ca produse finite, fie prin linia noastră personalizabilă, în care permitem clienților i{n}stance să devieze de la designul existent.

De la #i{n}stance#

Poza 1 din 6 i{n}stance
Poza 2 din 6 i{n}stance
Poza 3 din 6 i{n}stance
Poza 4 din 6 i{n}stance
Poza 5 din 6 i{n}stance
Poza 6 din 6 i{n}stance
Setari Cookie-uri