Parfumerie artizanala de lux

Despre #luviane atelier de parfumerie#

Luviane Atelier de Parfumerie este un brand românesc de parfumerie artizanală de lux, apărut la finalul anului 2013 și devenit marcă înregistrată în 2014. Produsele de parfumerie în serie mică (elixiruri, parfumuri solide, parfumuri ambientale, inclusiv pentru companii în scopul obținerii unei atmosfere benefice) sau unicat (amprente olfactive pentru branduri sau evenimente și parfumuri sur-mesure din categoria de lux, cu certificat de conformitate și garanția păstrării secretului rețetei parfumului) sunt create exclusiv din ingrediente naturale certificate, o mare parte din ele chiar organice. În plus, Iulia-Victoria Neagoe, creatoarea de parfumuri și fondatoarea brandului realizează cele mai multe dintre produsele de parfumerie respectând principii de Aromacologie și Terapie prin parfum pentru ca cei care le folosesc să se bucure din plin atât de arome cât și de beneficiile plantelor.

Colecțiile deosebite precum „Simfonie Gurmandă", „Miresme Românești" sau „DOR" sunt inspirate din lucruri autentice de viață, din mitologie și simboluri românești, iar colecția „Florile Reginei" este dedicată Reginei Maria a României. Seria de parfumuri dedicată sărbătorilor de iarnă aduce bucuria exuberantă a Crăciunului prin apa de parfum și parfumul solid Neios.

Pe lângă parfumuri, brandul a alăturat și o selecție de bijuterii pentru parfum din argint și pietre prețioase pentru ca cei care aleg produsele Luviane să se bucure de o experiență senzorială cât mai complexă.

De aproape 4 ani, Iulia Neagoe susține ateliere olfactive teoretice și/sau practice, cu programe diversificate. Atelierele/workshopurile de parfumerie sunt niște experiențe inedite ce se pot desfășura atât într-un cadru extins în variantă de team-building, ca variantă demonstrativă interactivă cât și în variantă restrânsă, în intimitatea atelierului, situație în care fiecare participant își creează propriul melanj olfactiv experimental.

În categoria serviciilor oferite de intră și partea de consultanță/realizarea parfumurilor personalizate pe baza principiilor Aromacologiei (Terapia prin Parfum = legătura dintre psihologie și tehnologia parfumului) și Wellbeing. Iar de curând brandul Luviane a dezvoltat o variantă inedită pentru crearea parfumului personalizat sub forma unui cocktail de acorduri parfumate: Perfume Cocktails Lab.

„Practic ne-am dorit să dăruim bucurie oamenilor în fiecare produs și serviciu din portofoliu."

De la #luviane atelier de parfumerie#

Poza 1 din 4 luviane atelier de parfumerie
Poza 2 din 4 luviane atelier de parfumerie
Poza 3 din 4 luviane atelier de parfumerie
Poza 4 din 4 luviane atelier de parfumerie
Setari Cookie-uri